Uzmanību! Idioti uz ceļa!

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Renegāts
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Renegāts »

:rofl: shitaa sparukshanaas un viss paareeajais ir tiiraakaa iluuzija. tur vajag konstanti visu paarkaapt un braukt +50 lai kkut juutami aatraak nokljuutu. pats shitaa meeriju ar hronometru no majam uz darbu agresiivi braucot un spraucoties nu max 2-3 minuutes var ieguut pusliidz umaniigi to visu darot, be nu ja tur bezprigelo tad ir ta ka 1 no 3 reizeem buus crash un visa tjipa ekonomija zhopaa :lol: . vislabaak man patiik marsrutaa slaavu aplis->salu tilts. tie kuri izmisiigi brauc un censhas iespraukties no 3aas joslas. 80% parasti vinjus panaaku pie mola vai pie salu tilta, normaali iekljaujoties pluusmaa. vinji ir aatraak darbaa? figu! :rofl:
Domā par rītdienu...nopērc 2 kastes alus!
Bender

Post by Bender »

es cenšos būt pieklājīgs un tiešām ievērot rāvējslēdža principu - man gabals nenokritīs, ja priekšā palaidīšu vienu un tiem kas brauc aizmugurē arī ne, bet kad laižot vienu no visām malām pieskrien vēl trīs atsaldeņi (labs piemērs ir Valmieras/Lienes/Narvas krusts), tad par kadu pieklājību var iet runa?! ja tas atsaldenis par jebkādu cenu mēģina ielīst tieši tagad, nevis būt solidārs pret pārējiem satiksmes dalībniekiem un sagaidīt savu kārtu, kas pienāks pēc 30 sek?
un protams, ka tad tie kas stāv pārdesmit vietas aizmugurē ir nesaprašana - kāpēc nekas nekust? da tāpēc, ka vienmēr kāds steidzas vairāk par citiem. nu jopt., visi taču zin, ka ar satiksmes organizāciju pilsētā ir lielas problēmas, tad kāpēc neieplāno ikdienas korķi savā maršrutā un neizbrauc ātrāk?
vai tāpēc, ka ir stipri patīkamāk sabojāt noskaņojumu pārējiem un iegūt par pārdesmit sava auto markas nīdējiem vairāk? un tad tik brīnās kur rodas tādi atsaldeņi, kas elpo priekšā braucoša auto bamperī. paši tak viņus par tādiem pataisat! baigais prieks būt pieklājīgam un solidārām, ja divsimt metrus iepriekš kāds atsaldenis ir pārvērtējis tavu nodomu!
freimo
Admins

Post by freimo »

Bet nesaprotu par ko cepiens.. Tu palaid to vienu un brauc tālāk.. Kāda starpība cik atsaldeņi paliek aiz tevis.. :neka:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Bender

Post by Bender »

cepiens sākas tad, kad tavu labo nodomu pārvērtē un brutāli iespraužas priekša pat redzot, ka vienu jau laižu. vot tad sākas besis! uzminiet vai vēlme vēl kādu laist paliek?
parasti no trieciena sānā mani attur doma, ka kājām staigāt nedēļu es tomēr negribēšu. auksti un slapjš.
Android
Admins

Post by Android »

korķi tāpēc arī ir tik lieli ka nav kultūras - un kultūra nav tikai iekš to, ka palaiž ja kāds palūdz. Kultūra ir arī iekš to, ka neapbrauc sastrēgumus pa pretējo joslu, brauc pieklājīgi. Un par cik esmu mācījies tādu lietu kā satiksmes plūsmas teorija - gan teorija, gan arī prakse pierāda, ka plūsmas ātrumu nosaka lēnākais transportlīdzeklis. Un ja plūsma ir viendabīga (tb visi brauc ~ vienādā ātrumā), tad vienā laika vienībā pa ceļu var izbraukt visvairāk mašīnu. Tākā liels nopelns korķu veidošanā ir tieši tiem "steidzīgajiem" atsaldeņiem.
Good morning? No such thing!
Android
Admins

Post by Android »

Šon kopā ar kolēģi braucam uz ofisu - iela, 2 joslas katrā virzienā, pa vidu sadalošā. Esam kreisajā joslā jo nākamajā krustā jāgriežas pa kreisi - kustamies ar ~70. Pēkšņi pa labo pusi ar ~90 apdzen smagais, pielien priekšā, knapi sabremzējas lai neievilktu pakaļā pie krusta stāvošajiem. nodomājam - nu ok, nolēmis šon kādu nosist un pats nosisties. Braucam klāt pie ofisa - šis jau priekšā - stāv pie barjeras, runājas ar apsargu. Saņem caurlaidi - un izbrauc caur barjerai (tip šlagbaums) pirms vēl apsargs to paspēja atvērt - un iebrauc teritorijā. Apsargs aizskrien pie viņa (tip kad jamais bija jau apstājies ~150m tālāk) - a šis tipa "neko neredzēju, vispār nekuj barjeras likt bija". vot idiots. Tālāk tad ar mentiem skaidrojās, mani kā liecinieku pierakstīja.
Bindars

Post by Bindars »

Android wrote:Šon kopā ar kolēģi braucam uz ofisu - iela, 2 joslas katrā virzienā, pa vidu sadalošā. Esam kreisajā joslā jo nākamajā krustā jāgriežas pa kreisi - kustamies ar ~70. Pēkšņi pa labo pusi ar ~90 apdzen smagais, pielien priekšā, knapi sabremzējas lai neievilktu pakaļā pie krusta stāvošajiem. nodomājam - nu ok, nolēmis šon kādu nosist un pats nosisties. Braucam klāt pie ofisa - šis jau priekšā - stāv pie barjeras, runājas ar apsargu. Saņem caurlaidi - un izbrauc caur barjerai (tip šlagbaums) pirms vēl apsargs to paspēja atvērt - un iebrauc teritorijā. Apsargs aizskrien pie viņa (tip kad jamais bija jau apstājies ~150m tālāk) - a šis tipa "neko neredzēju, vispār nekuj barjeras likt bija". vot idiots. Tālāk tad ar mentiem skaidrojās, mani kā liecinieku pierakstīja.
a mosh kautkaads bandiits :bolt:
TwinSpark

Post by TwinSpark »

Viena lieta ir mainīt joslas - cita likt mīksto uz pieklājību, citiem braucējiem un satiksmes drošību kā tādu.

Ja cilvēks mainot joslu parāda pagriezienu, es vienmēr palaižu.

A par to garīgo invalīdu ar bembi -
Image

ja viņš pa labo joslu, no kuras drīkst nogriezties tikai pa kreisi, piestājas visiem priekšā, Huļ nebrauc pāri pa sarano? Čuriņa raustījās? Tur taču nekā nav - gājēji palaidīs!

:mele:

ja cilvēkam ļoti jāsteidzas, ka katra minūte svarīga, pie kājas kāda lamipņa deg luksaforā...
1989 Alfa 75
2003 Accord Tourer
Alien

Post by Alien »

vot tos p i d a r u s kas lien no 3 rindas uz nobrauktuvi uz Mukusalas apļa gan es nelaižu
labāk ietriecos priekšā braucošam dilsā nekā palaižu kādu tirliņu ar X5, kam vajag kaukur paspēt
AR_159 :drive:
Android
Admins

Post by Android »

TwinSpark wrote:Viena lieta ir mainīt joslas - cita likt mīksto uz pieklājību, citiem braucējiem un satiksmes drošību kā tādu.

Ja cilvēks mainot joslu parāda pagriezienu, es vienmēr palaižu.

A par to garīgo invalīdu ar bembi -
[im]http://bildez.lv/bildes/smic/satiksmes_ ... 090699.jpg[/img]

ja viņš pa labo joslu, no kuras drīkst nogriezties tikai pa kreisi, piestājas visiem priekšā, Huļ nebrauc pāri pa sarano? Čuriņa raustījās? Tur taču nekā nav - gājēji palaidīs!

:mele:

ja cilvēkam ļoti jāsteidzas, ka katra minūte svarīga, pie kājas kāda lamipņa deg luksaforā...
ko tu pīpē? :D:D:D
Android
Admins

Post by Android »

Šorīt: braucu augšā uz slāvu tilta no krasta ielas puses - pa labo joslu. Par cik pie krusta biju pirmais tad uzsāku kā parasti diezgan strauji. Tajā vietā kur no tilta apakšas uz tilta lien ārā autiņi no lokomotīves ielas puses viens idiots ar zaļu mazda 626 izvilka priekšā - po ka džekam taurēju un metu ar tāliem - tāpat izvelkās savā gliemeža ātrumā - knapi savācos lai neieliktu jamam durvīs - nogriezu ceļu (vienk bij jātiek atpakaļ savā joslā jo kreisajā joslā arī bija autiņš) un nometu pa bremzēm. Onka drusku nesavācās - kriukš pa pakaļējo bamperi man. Bet nu tā knapi pieskārās - skatos, jamais ārā nekāp, turpina braukt - domāju po, nekāds crash nav, braucu tālāk. Vienk onkam konkrēti paveicās ka es savācos un neiebraucu viņam pa durvīm iekšā
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
999

Post by 999 »

http://videos.streetfire.net/Player.asp ... F3ACE1EF35
Tas i' pizģec... Kamēr kādu nenositīs vai pats neieskries kautkur... :hitman:
KristapZ

Post by KristapZ »

999 wrote:http://videos.streetfire.net/Player.asp ... F3ACE1EF35
Tas i' pizģec... Kamēr kādu nenositīs vai pats neieskries kautkur... :hitman:
Idiotta. tādus gan nevajadzētu uz ceļa laist...
Some Beauty Truly is Enternal.....
-----------------------------------------
Be the BEST , or be the ONLY ONE :rally:
Android
Admins

Post by Android »

Ja nekļūdos tad tas ir ATAMAHs bērnībā vai arī kāds no viņa brandžas.
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Idioti!!!!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Zazaaks

Post by Zazaaks »

Android wrote:Ja nekļūdos tad tas ir ATAMAHs bērnībā vai arī kāds no viņa brandžas.
Tak tur apaksa ir redzams Imanta - ATAMAH's 633
un, ja nemaldos, tad sitais, jau k-kur iepriex bija ielikts
Rallijs beidzies - punktu nav...
Ogle_

Post by Ogle_ »

Juzix wrote:Idioti!!!!
Nu atamahs ir no tiem cilvekiem, ja kas tad arii savaks : :lol:
Racing - Divison
Gatis

Post by Gatis »

Ogle_ wrote:
Juzix wrote:Idioti!!!!
Nu atamahs ir no tiem cilvekiem, ja kas tad arii savaks : :lol:
ko vins tur savaks LIKUS no cela! :screwy: :screwy: :screwy:
Lai arī cik bagāts būtu cilvēks, tik un tā viņam būs tikai puse no tā, ko viņš vēlas...
http://www.printera.lv
GO BIG OR GO HOME
diabl0_

Post by diabl0_ »

es parasti kad braucu sastreegumos, tad meegjinu buut korekts - ja jaamaina joslas, tad paraadu pagriezienu..kad palaizh, uzmetu ar avareikaam :miiila: lai pateiktos :priv:
ja man kaads vienkaarshi pieklaajiigi, paraadot pagriezienu, grib ieliist priekshaa, palaizhu, bet ja nagla stuukjeejas virsuu, nelaizhu..besii tie, kas domaa, ka vinjsh nu ir kings uz ielaam un visi vinjus laidiis. lai tik staav un gaida.
p.s. kopsh tagad braucu ar bmw e39, patiik man bmw vienotiiba - braucot no kaadas ielinjas aaraa uz galvenaas ielas, kur ir sastreegums, visi protams lien viens pie otra, nelaizh iekshaa, kad rindaa brauc kaads bmw, vinjsh uzmet ar ugunjiem jau laiciigi, lai lienu iekshaa.. protams, seko avareikas no manas puses ;)
Post Reply