par šito joku visu nakti ņirdzāmriibeklis wrote:Pagasho ceturdienas/piekdienas nakti bij ljoti liela vajadziba dabut kadu mentu roka (sakara ar nesenu auto zadzibu) braucu kjekava - balozhi pa naktiradardetektors sak bljaut Ka nu ko daris saku mirkshjinat ar talajam pretimbraucoshajam tas man pretim es stajos mala un iesledzu avareikas menti pabrauc garam apgriezhas un piebrauc aizmugure tad ta fiksi dodos pie mentiem apstastit situaciju kas nozagta ka izskatas
jamie tadi izbriniti neko neteica uzklausija un pateica ka paskatishoties
labs veids ka izmantot radardektoru citam vajadzibam
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Alien
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
AR_159 
vakar jelgavā biju iebraucis stakikaa nosmazgaat mashiinu.. braucot ara neieveeroju ziimi ka var tikai pa labi veicu kreiso pagriezienu... pirms manis veel 3 mashinas tadu pashu uztaisija.. 5ser jaunais bmw un 7 ser jaunais bmw ko ieveeroju.. bet kad nogriezos es tad labie draugi menti mani paneema.. saka vai zinu kaads ir iemests es saku ka nee... shie tur bija ziime tikai pa labi.. es saku pirms manis veel 3 izgrieza taapat un tad nekas nebija... shis saka ka neko nav redzeejis... man jau gribeejas uzprasiit neredzeeji vai negribeeji redzeet?! tad nu taa tika iedota naudinja 10ls 
ak tad tas biji tu..Aigarz` wrote:vakar jelgavā biju iebraucis stakikaa nosmazgaat mashiinu.. braucot ara neieveeroju ziimi ka var tikai pa labi veicu kreiso pagriezienu... pirms manis veel 3 mashinas tadu pashu uztaisija.. 5ser jaunais bmw un 7 ser jaunais bmw ko ieveeroju.. bet kad nogriezos es tad labie draugi menti mani paneema.. saka vai zinu kaads ir iemests es saku ka nee... shie tur bija ziime tikai pa labi.. es saku pirms manis veel 3 izgrieza taapat un tad nekas nebija... shis saka ka neko nav redzeejis... man jau gribeejas uzprasiit neredzeeji vai negribeeji redzeet?! tad nu taa tika iedota naudinja 10ls
tur ljoti biezhi menti visus pa to ziimi
- ledusskapis
ledusskapis
Es diezgan biezi taa griezos, bet vienmeer apstos vai tuvumaa nav tiediabl0_ wrote:ak tad tas biji tu..Aigarz` wrote:vakar jelgavā biju iebraucis stakikaa nosmazgaat mashiinu.. braucot ara neieveeroju ziimi ka var tikai pa labi veicu kreiso pagriezienu... pirms manis veel 3 mashinas tadu pashu uztaisija.. 5ser jaunais bmw un 7 ser jaunais bmw ko ieveeroju.. bet kad nogriezos es tad labie draugi menti mani paneema.. saka vai zinu kaads ir iemests es saku ka nee... shie tur bija ziime tikai pa labi.. es saku pirms manis veel 3 izgrieza taapat un tad nekas nebija... shis saka ka neko nav redzeejis... man jau gribeejas uzprasiit neredzeeji vai negribeeji redzeet?! tad nu taa tika iedota naudinja 10lsredzeeju tevi
tur ljoti biezhi menti visus pa to ziimi
-
ParaTr00per
- Pauliic
- Moderators
gadaas ka kaads prieksaa nolohojaas vai kaads gaajeejs izdoma pedeejaa bridi skriet paari un tad sanak pie dzeltenaa/sarkanaa izpildiities, es taa skaisti dabuju 4 sporta punktus..ParaTr00per wrote:interesanti, kaac motiivs braukt pie sarkanaas gaismas?kas var buut svariigaak par nokaveetaam 30-60 sekundeem pie luksofora?
- runcciss
un cik tew sodu uzlika???Pauliic wrote:gadaas ka kaads prieksaa nolohojaas vai kaads gaajeejs izdoma pedeejaa bridi skriet paari un tad sanak pie dzeltenaa/sarkanaa izpildiities, es taa skaisti dabuju 4 sporta punktus..ParaTr00per wrote:interesanti, kaac motiivs braukt pie sarkanaas gaismas?kas var buut svariigaak par nokaveetaam 30-60 sekundeem pie luksofora?
lai arii kaa pats nelamaatu visus bez atstarotaajiem shodien sanaaca tik stulbi
gaaju maajaas peec pasaakuma .....skaidras naudas nebija taapee naacaas iet ar kaajaam ......it kaa jau gaaju praatiigi pa celja pareizo pusi u.t.t.
apstaajaas menti .......uzlika briidinaajumu par atstarotaaja neesamiibu ......ehhh paldies dievam menti bija saprotoshi ......aizveda liidz durviim un noveeleeja labunakti
ehhh ....nestaigaajiet bez atstarotaajiem
gaaju maajaas peec pasaakuma .....skaidras naudas nebija taapee naacaas iet ar kaajaam ......it kaa jau gaaju praatiigi pa celja pareizo pusi u.t.t.
apstaajaas menti .......uzlika briidinaajumu par atstarotaaja neesamiibu ......ehhh paldies dievam menti bija saprotoshi ......aizveda liidz durviim un noveeleeja labunakti
ehhh ....nestaigaajiet bez atstarotaajiem
`85 mk2
- Gravita
- BMW E32
Tātad vakar bija tāds gadījums. Atbrauc cilvēks uz avārijas vietu, kur kā cietušie (bez traumām - "vilcieniņš") ir viņa radinieki. Skatās - policija kaut kādu apskates protokolu gan stāda, bet nav fotoaparāta, nekā. Nu uzņēma ar savu fotoaparātu dažas bildes, lai gadījumā ja kas, būtu vismaz kaut kādi pierādījumi, ko iesniegt apdrošinātājam.
Te pie viņa - dotā gadījumā gājēja(!) - pienāk CP-isti un sāk prasīt dokumentus!!!
Tālāk skatamies video:

Nu vispār sviests! Policistiem kultūras līmenis kā deviņdesmito gadu izsitējiem! Uz kāda tiesiskā pamata? - Uz cieta pamata.... uz asfalta pamata....
Jautājums: kā likumus nezinoši cilvēki var strādāt tiesībsargājošā instancē?
Kā viss beidzās? A nekā nebeidzās. Cilvēks dokumentus neuzrādīja, atbraukusī papildus ekipāža neko neuzsāka, jo ciets asfalta pamats tomēr nav tik tiesisks, lai jebkurš kājāmgājējs uzrādītu CP darbiniekiem dokumentus.
Te pie viņa - dotā gadījumā gājēja(!) - pienāk CP-isti un sāk prasīt dokumentus!!!
Tālāk skatamies video:

Nu vispār sviests! Policistiem kultūras līmenis kā deviņdesmito gadu izsitējiem! Uz kāda tiesiskā pamata? - Uz cieta pamata.... uz asfalta pamata....
Jautājums: kā likumus nezinoši cilvēki var strādāt tiesībsargājošā instancē?
Kā viss beidzās? A nekā nebeidzās. Cilvēks dokumentus neuzrādīja, atbraukusī papildus ekipāža neko neuzsāka, jo ciets asfalta pamats tomēr nav tik tiesisks, lai jebkurš kājāmgājējs uzrādītu CP darbiniekiem dokumentus.
Domāju, ka CP-isti nemaz nezināja, ka viņus filmē un, ja nemaldos, tad to arī nedrikst darīt - ne fočēt, ne filmēt, jo personīgi bija gadījums, kad man lika uzrādīt safočētās bildes, lai tik CP-isti nebūtu tikuši kadrā un tā.Monstrs wrote:Un kā, viņi mierīgi ļauj sevi filmēt?
Padomā pirms kaut ko dari!
Amsterē gan viss savādāk, mentam nav nekādu tiesību nākt tev klāt un kau ko prasīt ja vien protams neuzvedies dīvaini vai traucē sabiedrības mieru (piemēram staigā apkārt pliks).
Briselē akal viss pavisam pretēji. Nopirdies - parādi papīriņu. Uz katra otrā soļa pa mentam, kas prasa uzrādīt personu apliecinošus dokumentus. Ja papīriņu nav viņi sazinas ar iecirkni noskaidro personību, bet pirms atlaiž sastāda rēķinu ar sodiņu 50 europas tugriku apmērā.
Protams viņiem viss šis process vairak atgādina etiķetes paraugstundu un nemaz nestāv klāt mūsējo "eu perdeli parādi papīrus" procesijai.
Briselē akal viss pavisam pretēji. Nopirdies - parādi papīriņu. Uz katra otrā soļa pa mentam, kas prasa uzrādīt personu apliecinošus dokumentus. Ja papīriņu nav viņi sazinas ar iecirkni noskaidro personību, bet pirms atlaiž sastāda rēķinu ar sodiņu 50 europas tugriku apmērā.
Protams viņiem viss šis process vairak atgādina etiķetes paraugstundu un nemaz nestāv klāt mūsējo "eu perdeli parādi papīrus" procesijai.

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- Wu-Ryder
Pag- es nedrikstu filmeet CP, kurs mani apturejis, vai kurs strada kautkur pari ielai?? Nesaprotu kapec nedrikst filmeet, vai fotografet .......killz wrote:Domāju, ka CP-isti nemaz nezināja, ka viņus filmē un, ja nemaldos, tad to arī nedrikst darīt - ne fočēt, ne filmēt, jo personīgi bija gadījums, kad man lika uzrādīt safočētās bildes, lai tik CP-isti nebūtu tikuši kadrā un tā.Monstrs wrote:Un kā, viņi mierīgi ļauj sevi filmēt?
P.S. Laikam tas ir stulbi ka 20gados neapjedzu kapec nevaru focet policistus

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- skardnieks
Sabiedriskā vietā drīkst filmēt, tas ja policis savā mājā atrodas tad nedrīkst filmēt, a uz ielas var filmēt ko gribi......killz wrote:Domāju, ka CP-isti nemaz nezināja, ka viņus filmē un, ja nemaldos, tad to arī nedrikst darīt - ne fočēt, ne filmēt, jo personīgi bija gadījums, kad man lika uzrādīt safočētās bildes, lai tik CP-isti nebūtu tikuši kadrā un tā.Monstrs wrote:Un kā, viņi mierīgi ļauj sevi filmēt?
Mans Ira traks, bet trakajiem pieder pasaule un volvomuzejs.
- Wu-Ryder
.............
Vel pie lidzigas temas!
Dobele: maza pilseta paris bari utt. Viens no bariem pieder PASVALDIBAS POLICIJAS prieksnieka SIEVAI. Bars jau kriminals - urljuki, alkadoljiki, ja brivdienas nav ko darit var paskatiities BRIVDABAS KAUTINJUS. Nu ok, sezam masinas uz laukuma preti baram (itka domes laukums - stavvieta noradits tik auto novietosanas virziens, bez norobezojosam linijam, tik krusti viena vieta, kas aizliedz tur tavet), laukuma vidu pukjupodi, pienak ierebis policis civilajas drebes un saka -
(dialoga atdarinajums)
seit nedrikst stavet, jastav luk tur aiz pukju podiem,
prasam kapeec nedrikstam, masinas tac noliktas pec zimeem
Nee nedrikst braucat aiz podiem tur stavat, sis ir GAJEJU cels
Kur zime, ka tas gajeju celjsch utt
Kada starpiba, braucat prom IR UN VIS
Pasutijam so 3majas talak un nelikamies ne zinis, lidz bridim, kad sis saka fotografet musu, un masinas nummurus.
Kada jega tam - nezinu, bet Dobele, laikam izdaliti jauni fociki ka visi menti to tik vien dara ka focee, kads varetu pateikt, ko ar to var panakt??
Tapec jautaju - kadel lai es nevaretu fotografet POLICIJAS darbiniekus???
Dobele: maza pilseta paris bari utt. Viens no bariem pieder PASVALDIBAS POLICIJAS prieksnieka SIEVAI. Bars jau kriminals - urljuki, alkadoljiki, ja brivdienas nav ko darit var paskatiities BRIVDABAS KAUTINJUS. Nu ok, sezam masinas uz laukuma preti baram (itka domes laukums - stavvieta noradits tik auto novietosanas virziens, bez norobezojosam linijam, tik krusti viena vieta, kas aizliedz tur tavet), laukuma vidu pukjupodi, pienak ierebis policis civilajas drebes un saka -
(dialoga atdarinajums)
Pasutijam so 3majas talak un nelikamies ne zinis, lidz bridim, kad sis saka fotografet musu, un masinas nummurus.
Kada jega tam - nezinu, bet Dobele, laikam izdaliti jauni fociki ka visi menti to tik vien dara ka focee, kads varetu pateikt, ko ar to var panakt??
Tapec jautaju - kadel lai es nevaretu fotografet POLICIJAS darbiniekus???

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport