nu cik tad ir?? vai var vel vizinaaties ar slikiem???stienis wrote:sajaucuAndroid wrote:Ja jau ar vasarenēm tad droši ka bez radzēmstienis wrote:ar radzēm?RoDeO wrote:a cik ir liels sods ka brauc bez ziemeneem peec 1 decembra/??
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Labāk uzmet ziemenes a braucot uz trasi slikus paķer līdzi un tur zamainiRoDeO wrote:nu cik tad ir?? vai var vel vizinaaties ar slikiem???stienis wrote:sajaucuAndroid wrote:Ja jau ar vasarenēm tad droši ka bez radzēmstienis wrote:ar radzēm?RoDeO wrote:a cik ir liels sods ka brauc bez ziemeneem peec 1 decembra/??
Good morning? No such thing!
-
nu ja neskaita palielinaatu iespeeju sasist savu auto lupataas, tad katru reizi, kad tevi aptur CP "Par braukšanu laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam ar automobili vai autobusu, kura pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas un kurš nav aprīkots ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divdesmit latu apmērā."RoDeO wrote:a ja man nav??? ziemenes?? kamer nav sniegs tikmeer braukssu ar nissanu a to pa ziemu jau nebrauksaasu!karocc kaads ir sods/?
- jaaniss
- Audi 80
kā tagad ir ar CP visi Rīgā vai diez patrulē arī, vakar un šodien nevienu nemanīju 

www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
ble dahuja! laikam buus jaaliek mazais guleet!ParaTr00per wrote:nu ja neskaita palielinaatu iespeeju sasist savu auto lupataas, tad katru reizi, kad tevi aptur CP "Par braukšanu laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam ar automobili vai autobusu, kura pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas un kurš nav aprīkots ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divdesmit latu apmērā."RoDeO wrote:a ja man nav??? ziemenes?? kamer nav sniegs tikmeer braukssu ar nissanu a to pa ziemu jau nebrauksaasu!karocc kaads ir sods/?

- Android
- Admins
Nu taču nopērc kaukādus 2 gab diskus un uzliec uz tiem slikus, uz šitiem ziemas riepas.RoDeO wrote:ble dahuja! laikam buus jaaliek mazais guleet!ParaTr00per wrote:nu ja neskaita palielinaatu iespeeju sasist savu auto lupataas, tad katru reizi, kad tevi aptur CP "Par braukšanu laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam ar automobili vai autobusu, kura pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas un kurš nav aprīkots ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divdesmit latu apmērā."RoDeO wrote:a ja man nav??? ziemenes?? kamer nav sniegs tikmeer braukssu ar nissanu a to pa ziemu jau nebrauksaasu!karocc kaads ir sods/?
Šodien normāli ierēcu par policistiem...uz tilta, kas iet pāri ūlmaņa gatvei un ved uz lidostu sēdēju policists. Novilcis zaļo vesti, un notupies starp rimi un citām lielajām reklāmām pa spraudziņu šaudijš ar radaru uz tiem kas brauc rīgas virzienā. Un nedaudz tālāk kā parasti stāv mašīna un nepacietīgi ap to grozās otrs policists.
Džeks patiešām labi noslēpies, jo braucot pa šoseju viņš nav redzams.
Džeks patiešām labi noslēpies, jo braucot pa šoseju viņš nav redzams.

coming soon...
- Android
- Admins
Nu bet tad tas nozīmē padoties šitādam policijas gop-stopam. Reāli ja ir kašķīgs garīgais tad var iet jamiem uzbrukumā.emsinjsh wrote:vienkaarshaak ir samaksaat uz aizmirst pa to sodu, jo staigaajot un taisnojoties aiziel ljoti daudz laika un nervuun paveiksies ja tev to sodu atcels....
manaa uztveree tas nenoziimee padoties, jo netaisos vinju deel teereet laiku......pa to laiku kameer kashkjeesies var nopelniit daudz vairaak naudas nekaa censhoties atcelt sodu un atstaat savaa makaa 10ls... tagad jau laikam 20ls...
manas domas
bik manupraat
manas domas
bik manupraat

Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
- xtcola
Tikko gadijums: Aizbraucu uz veikalu (~200m), braucu atpakalj, skatos kautkads idiots (
) brauc man pretii ar taalajiem. Jau gribu vinjam pretii dot ar saviem talajiem, bet tad pekshni ieraugu smukas, zilas, mirgojoshas lampinjas vinjam uz jumta 
ok, apstaajos.
Neko nenojaushot mekleeju tiesibas un iedodu. Tad man saka ka man ugunis nedeg
Biju drusku izbriiniits saakumaa, bet tad apskatijos un ieraudziju ka tieshaam neesmu iesleedzis
Cpists saak man stastit ka sods 30LS, bla bla bla... Un ka taa dariit ir slikti. Es stastu ka celsh labi apgaismots un ka nepamaniju... Jautaju vai nevar sarunaat. Atbild ka varot viskautko sarunaat
Ok, saku briidinaajums. Ments atbild ka rakstisks bridinajums. Sagaidu kamer uzraksta un parakstu to ko vinsh tur uzrakstijis. Shis man atdod dokumentus, un iet atpakalj uz mashiinu. Un aizbrauc...
Jautaajums taads: kapeec vinsh man neiedeva protokola kopiju?

ok, apstaajos.
Neko nenojaushot mekleeju tiesibas un iedodu. Tad man saka ka man ugunis nedeg

Jautaajums taads: kapeec vinsh man neiedeva protokola kopiju?