Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
RoDeO
Nissan 200sx
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by RoDeO »

stienis wrote:
Android wrote:
stienis wrote:
RoDeO wrote:a cik ir liels sods ka brauc bez ziemeneem peec 1 decembra/??
ar radzēm?
Ja jau ar vasarenēm tad droši ka bez radzēm :aljo:
sajaucu :oops:
nu cik tad ir?? vai var vel vizinaaties ar slikiem???
Image
Android
Admins

Post by Android »

RoDeO wrote:
stienis wrote:
Android wrote:
stienis wrote:
RoDeO wrote:a cik ir liels sods ka brauc bez ziemeneem peec 1 decembra/??
ar radzēm?
Ja jau ar vasarenēm tad droši ka bez radzēm :aljo:
sajaucu :oops:
nu cik tad ir?? vai var vel vizinaaties ar slikiem???
Labāk uzmet ziemenes a braucot uz trasi slikus paķer līdzi un tur zamaini
Good morning? No such thing!
RoDeO
Nissan 200sx

Post by RoDeO »

a ja man nav??? ziemenes?? kamer nav sniegs tikmeer braukssu ar nissanu a to pa ziemu jau nebrauksaasu! :D karocc kaads ir sods/?
Image
ParaTr00per

Post by ParaTr00per »

RoDeO wrote:a ja man nav??? ziemenes?? kamer nav sniegs tikmeer braukssu ar nissanu a to pa ziemu jau nebrauksaasu! :D karocc kaads ir sods/?
nu ja neskaita palielinaatu iespeeju sasist savu auto lupataas, tad katru reizi, kad tevi aptur CP "Par braukšanu laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam ar automobili vai autobusu, kura pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas un kurš nav aprīkots ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divdesmit latu apmērā."
diabl0_

Post by diabl0_ »

es tik varu secinaat, ka mans radar-detektors ljoti labi straadaa - kad es braucu, CP uz celja neraadaas :p visu laiku gribu notesteet, kaadaa attaalumaa tas saak piixteet, bet nesanaak.. :gigi:
jaaniss
Audi 80

Post by jaaniss »

kā tagad ir ar CP visi Rīgā vai diez patrulē arī, vakar un šodien nevienu nemanīju :roll:
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Android
Admins

Post by Android »

stienis wrote:kā tagad ir ar CP visi Rīgā vai diez patrulē arī, vakar un šodien nevienu nemanīju :roll:
Ir ir - šon braucu - jamie biezā slānī sēž mašīnā un.... guļ :reeka:
RoDeO
Nissan 200sx

Post by RoDeO »

ParaTr00per wrote:
RoDeO wrote:a ja man nav??? ziemenes?? kamer nav sniegs tikmeer braukssu ar nissanu a to pa ziemu jau nebrauksaasu! :D karocc kaads ir sods/?
nu ja neskaita palielinaatu iespeeju sasist savu auto lupataas, tad katru reizi, kad tevi aptur CP "Par braukšanu laikposmā no 1.decembra līdz 1.martam ar automobili vai autobusu, kura pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas un kurš nav aprīkots ar riepām, kas paredzētas braukšanai ziemas apstākļos, uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divdesmit latu apmērā."
ble dahuja! laikam buus jaaliek mazais guleet!
Image
Android
Admins

Post by Android »

RoDeO wrote:
ParaTr00per wrote:
ble dahuja! laikam buus jaaliek mazais guleet!
Nu taču nopērc kaukādus 2 gab diskus un uzliec uz tiem slikus, uz šitiem ziemas riepas.
psyhotype

Post by psyhotype »

Šodien normāli ierēcu par policistiem...uz tilta, kas iet pāri ūlmaņa gatvei un ved uz lidostu sēdēju policists. Novilcis zaļo vesti, un notupies starp rimi un citām lielajām reklāmām pa spraudziņu šaudijš ar radaru uz tiem kas brauc rīgas virzienā. Un nedaudz tālāk kā parasti stāv mašīna un nepacietīgi ap to grozās otrs policists.

Džeks patiešām labi noslēpies, jo braucot pa šoseju viņš nav redzams. :lol:
coming soon...
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

emsinjsh

Post by emsinjsh »

ja nemaldos ta bija jaabuut avaarijas signaalam un triistuurim uzliktam uz celja 15m attaalumaa.....
BET vai tas attureetu policistus uzlikt sodu :?:
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Android
Admins

Post by Android »

emsinjsh wrote:ja nemaldos ta bija jaabuut avaarijas signaalam un triistuurim uzliktam uz celja 15m attaalumaa.....
BET vai tas attureetu policistus uzlikt sodu :?:
Tik pat labi var apelēt pie tā, ka uzlika, bet kāds nospēra kāmēr baruca pēc ripuļa.
emsinjsh

Post by emsinjsh »

vienkaarshaak ir samaksaat uz aizmirst pa to sodu, jo staigaajot un taisnojoties aiziel ljoti daudz laika un nervu :( un paveiksies ja tev to sodu atcels....
Image
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Arii taisniiba!
Android
Admins

Post by Android »

emsinjsh wrote:vienkaarshaak ir samaksaat uz aizmirst pa to sodu, jo staigaajot un taisnojoties aiziel ljoti daudz laika un nervu :( un paveiksies ja tev to sodu atcels....
Nu bet tad tas nozīmē padoties šitādam policijas gop-stopam. Reāli ja ir kašķīgs garīgais tad var iet jamiem uzbrukumā.
emsinjsh

Post by emsinjsh »

manaa uztveree tas nenoziimee padoties, jo netaisos vinju deel teereet laiku......pa to laiku kameer kashkjeesies var nopelniit daudz vairaak naudas nekaa censhoties atcelt sodu un atstaat savaa makaa 10ls... tagad jau laikam 20ls...
manas domas
bik manupraat :offtopic:
Image
xtcola

Post by xtcola »

Tikko gadijums: Aizbraucu uz veikalu (~200m), braucu atpakalj, skatos kautkads idiots ( :D ) brauc man pretii ar taalajiem. Jau gribu vinjam pretii dot ar saviem talajiem, bet tad pekshni ieraugu smukas, zilas, mirgojoshas lampinjas vinjam uz jumta :D
ok, apstaajos.
Neko nenojaushot mekleeju tiesibas un iedodu. Tad man saka ka man ugunis nedeg :D Biju drusku izbriiniits saakumaa, bet tad apskatijos un ieraudziju ka tieshaam neesmu iesleedzis :D Cpists saak man stastit ka sods 30LS, bla bla bla... Un ka taa dariit ir slikti. Es stastu ka celsh labi apgaismots un ka nepamaniju... Jautaju vai nevar sarunaat. Atbild ka varot viskautko sarunaat :D Ok, saku briidinaajums. Ments atbild ka rakstisks bridinajums. Sagaidu kamer uzraksta un parakstu to ko vinsh tur uzrakstijis. Shis man atdod dokumentus, un iet atpakalj uz mashiinu. Un aizbrauc...
Jautaajums taads: kapeec vinsh man neiedeva protokola kopiju?
Weber
Cilvēks-karburators

Post by Weber »

nu nekas, uz apskati, papildus ierastajai summai gatavo vel 30ls
Image
Locked