Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Android
Admins
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Android »

Haube wrote:
Android wrote:
Micuks wrote:
Focus wrote:
Micuks wrote:Par tīrīšanu labāk nerunāšu jo sanāks tikai matam.... kur paliek nauda!?
FWD labāks vai nu AWD vai FWD vismas stūri var grozīt ja iesēžās tā vismaz šodien tiku ārā no pagalma :D bet RWD tik ļurkā uz priekšu un atpakaļ!
kāda nauda?
Tā kura paredzēta ceļu tīrīšanai!
Jā jā, visi zog, tu tik te viens tāds gudrs :evil: Vispār tāda pamuļķa iespaidu atstāj - kā uzsnieg sniegs tā kladzini "kur nauda kur nauda". Vēlreiz atkārtoju - neviens sniegpārslas gaisā neķer, un tas, ka uz ceļa veidojas sniega kārta tas ir tikai normāli.
Bet uzturetaju pienakums tas parslas pec iespejas atraak nokasit no cela virsmas, jo vinjiem ta ir maizes nauda. Un nehuj te demagogiju razvaditj, vienkarshi ir jamak atziit ka nepaguvam notirit un viss...
Un Andrej sac pierast pie uzbraucieniem, ja jau reklamejies ka stradaa par Rigas rajona celju parvaldnieka paligu :-D
1. vispirms moš iegaumē: rīgas ceļu rajons ir atsevišķs uzņēmums, LVC ir atsevišķs.
2. RCR ir uzņēmums kas strādā ar peļņu, tātad - jamiem galvenā doma ir lai atbilstu prasībām. Ja atbilst tad nekādu pretenziju, jo nevar uz katru sniegpārslu turēt 2 tīrāmās mašīnas. Un nefig d1rst par nepaspējām. Strādāja tas uzņēmums saskaņā ar MK notekumiem. Punkts.
Un ir jautājums tev pretī - par Tevis projektēto P4 posmu Līčos - Kurš izdomāja ka gājēju barjeras jāliek ietvei otrā pusē? Cik man zināms tad tās domātas lai gājēji nešķērsotu ceļu neparedzētā vietā. Un nevis lai netīšām nenokristu no uzbēruma :aljo: Paskaidro kurš bija tik gudrs ka tur tā izdomāja?
Good morning? No such thing!
Android
Admins

Post by Android »

Labi, Raimond, skaidroju vēlreiz, uzskatāmi ar piemēru: pieņemsim ka kaimiņš tev maksā 5Ls par to, lai vakarā, kad šis brauks mājās, viņam būtu notīrīts sniegs pie iebrauktuves. Visu dienu snieg. Tu:
1. vakarpusē pirms norunātā laika aizietu un notīrītu sniegu.
2. no paša rīta visu dienu skraidītu ar lāpstu pakaļ katrai sniegpārslai.

Kurš variants loģiskāks?
U_V6er

Post by U_V6er »

Android wrote:Labi, Raimond, skaidroju vēlreiz, uzskatāmi ar piemēru: pieņemsim ka kaimiņš tev maksā 5Ls par to, lai vakarā, kad šis brauks mājās, viņam būtu notīrīts sniegs pie iebrauktuves. Visu dienu snieg. Tu:

Kurš variants loģiskāks?
pisec logika :D
celja uztureetaajam ir uz pulksten 1800 jaanodod notiiritis celsh, vai jaauztur vinsh kaartiibaa? (nezinu es nekaadus MK, vienkaarshi spamoju turpinot "logisko" izteikumu :D
Android
Admins

Post by Android »

U_V6er wrote:
Android wrote:Labi, Raimond, skaidroju vēlreiz, uzskatāmi ar piemēru: pieņemsim ka kaimiņš tev maksā 5Ls par to, lai vakarā, kad šis brauks mājās, viņam būtu notīrīts sniegs pie iebrauktuves. Visu dienu snieg. Tu:

Kurš variants loģiskāks?
pisec logika :D
celja uztureetaajam ir uz pulksten 1800 jaanodod notiiritis celsh, vai jaauztur vinsh kaartiibaa? (nezinu es nekaadus MK, vienkaarshi spamoju turpinot "logisko" izteikumu :D
Ir jāatbilst noteiktām prasībām. Un tās prasības nenosaka ka ceļam jābūt kā nolaizītam. Un prasībām tas ceļš atbilst.
Sīkāk vari pastīties satoilā bukletos par ziemas uzturēšanu.
Protams ka var jau arī labāk tīrīt nekā prasīts, bet tas viss maksā naudu un par velti neviens neies to darīt, tākā dara tik, cik no viņiem to prasa likums. viss.
Android
Admins

Post by Android »

Īpaši kasīgajiem reku links uz tiem MK noteikumiem.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=95421
Micuks

Post by Micuks »

Android wrote:
Micuks wrote:
Focus wrote:
Micuks wrote:Par tīrīšanu labāk nerunāšu jo sanāks tikai matam.... kur paliek nauda!?
FWD labāks vai nu AWD vai FWD vismas stūri var grozīt ja iesēžās tā vismaz šodien tiku ārā no pagalma :D bet RWD tik ļurkā uz priekšu un atpakaļ!
kāda nauda?
Tā kura paredzēta ceļu tīrīšanai!
Jā jā, visi zog, tu tik te viens tāds gudrs :evil: Vispār tāda pamuļķa iespaidu atstāj - kā uzsnieg sniegs tā kladzini "kur nauda kur nauda". Vēlreiz atkārtoju - neviens sniegpārslas gaisā neķer, un tas, ka uz ceļa veidojas sniega kārta tas ir tikai normāli.
Pats tu pamuļķis :evil: izskatās ka pats ar šo sfēru saistīts jo kā es ko pasaku tā tui meties aizstāvēt!!! un ši bija tikai otrā reize ka ko teicu!
Zajebal, tu nezini, bet lien nodirst ibio māti..... mums te tāpat kā daudziem citiem jāmaksā par visu apgaisme kāpņu telpās, apgaisme pagrabā, miskastes izvešana, u.c. maksājumi sakarā ar nama apsaimniekošanu. Un pašvaldība atbild par ceļu sakopšanu kurš reāli netiek kopts. Tas pats attiecās uz otru, bet gan privāt īpašumu kur ja tu neizkar karogu ja atbrauc kāds tirliņš tā sods mājās kaut man tas tirliņš reāli pie dirsas. Bet vietējos ceļus pašvaldība nav tīrījusi, bet par to ir samaksāts!
Micuks

Post by Micuks »

Android, tu laikam baigais Dievs jūties? ja vari tiem kas uzkāpj uz "varžacīm" profilam pierakstīt (Ņerga)! Kā tur bij tas teiciens (katrs cīsiņš grib būt par sardeli) :lol: nu ko tautieši tagad laikam bans neizbēgams :lol:
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

Micuks wrote: Pats tu pamuļķis :evil: izskatās ka pats ar šo sfēru saistīts jo kā es ko pasaku tā tui meties aizstāvēt!!! un ši bija tikai otrā reize ka ko teicu!
Zajebal, tu nezini, bet lien nodirst ibio māti..... mums te tāpat kā daudziem citiem jāmaksā par visu apgaisme kāpņu telpās, apgaisme pagrabā, miskastes izvešana, u.c. maksājumi sakarā ar nama apsaimniekošanu. Un pašvaldība atbild par ceļu sakopšanu kurš reāli netiek kopts. Tas pats attiecās uz otru, bet gan privāt īpašumu kur ja tu neizkar karogu ja atbrauc kāds tirliņš tā sods mājās kaut man tas tirliņš reāli pie [consored]. Bet vietējos ceļus pašvaldība nav tīrījusi, bet par to ir samaksāts!
Gadijumaa pashvaldiibas ceļi nav jaatiira pashvaldiibai???
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Micuks wrote:Android, tu laikam baigais Dievs jūties? ja vari tiem kas uzkāpj uz "varžacīm" profilam pierakstīt (Ņerga)! Kā tur bij tas teiciens (katrs cīsiņš grib būt par sardeli) :lol: nu ko tautieši tagad laikam bans neizbēgams :lol:
Tas nebija Androids!
Un tu tiešām esi ņerga! Viss tev ir slikti, visi tevi apbižo!
Tagad tik par taisnību jācīnās! Tad ej uz Rīgas domi, nevis Burnautā tukši muldi!
Life is a bitch but a beautiful one!
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

El_Camino wrote:
Micuks wrote:Android, tu laikam baigais Dievs jūties? ja vari tiem kas uzkāpj uz "varžacīm" profilam pierakstīt (Ņerga)! Kā tur bij tas teiciens (katrs cīsiņš grib būt par sardeli) :lol: nu ko tautieši tagad laikam bans neizbēgams :lol:
Tas nebija Androids!
Un tu tiešām esi ņerga! Viss tev ir slikti, visi tevi apbižo!
Tagad tik par taisnību jācīnās! Tad ej uz Rīgas domi, nevis Burnautā tukši muldi!
:offtopic: Gandriiz dzejaa, ar atskaņām, sanaaca :D
Micuks

Post by Micuks »

Nu labi tad Androidam atvainojos! bet tas kurš pierakstīja :arrow: (katrs cīsiņš grib būt par sardeli).
Un El_Camino, un līdzīgi domājošie jūs debīli esat? es vispār šeit neko daudz nepoustēju paskataties uz savu poustu skaitu un uz manu, kurš nu būtu teicis paši te iekš burnout.lv tukši mūldat! te atkal teiciens par baļķi un skabarku acī!
Man liekas ka man ir tiesības lekties ja nauda ir samaksāta, bet darbs nav izdarīts! Un domē sēž tādi paši tirliņi tur tikai ar kalašu jāiet savādāk tā ir vēl tukšāka mūldēšana nekā šeit!
karlisbe

Post by karlisbe »

Micuks wrote:
Nu labi tad Androidam atvainojos! bet tas kurš pierakstīja :arrow: (katrs cīsiņš grib būt par sardeli).
Un El_Camino, un līdzīgi domājošie jūs debīli esat? es vispār šeit neko daudz nepoustēju paskataties uz savu poustu skaitu un uz manu, kurš nu būtu teicis paši te iekš burnout.lv tukši mūldat! te atkal teiciens par baļķi un skabarku acī!
Man liekas ka man ir tiesības lekties ja nauda ir samaksāta, bet darbs nav izdarīts! Un domē sēž tādi paši tirliņi tur tikai ar kalašu jāiet savādāk tā ir vēl tukšāka mūldēšana nekā šeit!
ja jau viss ir tik slikti, tad njem to kalashu un ej uz domi, nevis seedi te un skalji bljausties
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.
Image
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Nu bet tu arī laikam esi debīls, turliņš, ā jā, un cīsiņš!

Ai labi, lai nu paliek! Ar tevi nav jēgas runāt! Tapat neko nesaproti!
Palamājies vēl varbūt labāk paliks, or go knock yoursef out!
Last edited by El_Camino on 21 Feb 2007, 18:51, edited 1 time in total.
Life is a bitch but a beautiful one!
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Micuks wrote:
:arrow: Shaubos vai postu skaitam ir kaada izhkirosha noziime
:arrow: Ja neapmierina atieciibo instanchu darbs, tad griezies tur. Ir lietas par kuraam ar Android var diskuteet un mekleet kkaadu kopiigu taisniibu, bet shis nebuut nav tas gadijums! Ja rodas jautaajums kaapeec, tad atbilde ir vienkaarsha :arrow: MK noteikumi kurus jau bija iespeeja apskatiit un ar tiem iepaziities http://www.likumi.lv/doc.php?id=95421
:arrow: Un jautaajums Tev pasham: kaalam cilveekam buutu jaaklausaas kkaadas negaacijas no Tavas puses, pie kuraam vinsh nebuut nav vainiigs???
Micuks

Post by Micuks »

Nu jā es viens te sliktais ļaunais! viss lielākais spameris, viss vairāk žēlojos! :lol:
Last edited by Micuks on 21 Feb 2007, 18:16, edited 1 time in total.
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Es gadijumaa neuzdevu konkreetu jautaajumu??? :oho:
Micuks

Post by Micuks »

Rādi piemēru!
freimo
Admins

Post by freimo »

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Labprāt! :roll:
U_V6er

Post by U_V6er »

Android wrote:Īpaši kasīgajiem reku links uz tiem MK noteikumiem.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=95421
iipashi kasiigie vienkaarshi pajautaas - zemitaanu tilta, virzienaa uz purchiku, kreisaas joslas kreisaa puse - kuriem punktiem atbilst? tur biezaaka pljuree kaa pieriigas pilseetelju pagalmos, kur neviens vispaar sniegu netiira. :D
Post Reply