Saskarsme ar CP

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Locked
Kalmēns
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Post by Kalmēns »

nu labi, tik sīki es nezinu. Zinu tikai to, ka man autoskolā mācija, ka ja CP darbinieks paluudz aplūkot, vai ir triisvieniiba, tad tev ir jaatver bagazhnieks un laipni jaaparaada :)
Android
Admins

Post by Android »

Vēl tāda nianse - kad sastāda protokolu menc parasti paprasa par ienākumiem un apgādājamiem. Šo info ja negrib var arī neteikt. Tipa nav obligāti jāsaka. ;)
Good morning? No such thing!
Lord

Post by Lord »

Android wrote:Vēl tāda nianse - kad sastāda protokolu menc parasti paprasa par ienākumiem un apgādājamiem. Šo info ja negrib var arī neteikt. Tipa nav obligāti jāsaka. ;)
Tieši tā! Būtībā tie pat ir jautājumi, kurus likums aizliedz uzdot :roll:
...
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

Man jau liekās, ka, ja saka, ka ir maz ienākumu un vairāk aizgādniecībā esošo, jo ir cerība uz mazāku sodu. Naivi protams, bet ir cerība :)
El_Camino
Admins

Post by El_Camino »

Lētāk ir sarunāt! :D
Sestdien par septiņdesmit kaukādiem (78 kaukur varētu būt) 10Ls un braucu tālāk!
Un džeki nemaz netielējās! :D

Par laimi tā bija pirmā reize, kad menti apturēja pēdējā gada laikā!
Diemžēl detektors izslēgts mētājās bardačokā! Tieši biju nodomājis - ai pofig, izbraukshu uz šosejas, tad uzlikšu!
Life is a bitch but a beautiful one!
Poky

Post by Poky »

nedomāju, ka menti baigi drāzīs par detektoriem. paskaties apkārt, ļoti daudziem auto parkingā logos stāv detektori vai antiradari (hvz - baigi nepētu). Un ja menti stādina, tad nav taču grūti viņu pamest zem krēsla - nu nelīdīs viņi tur skatīties, ja pats arī nebūsi ahujēnākais nazis :D Karoč increase the peace. Ja būtu tik traģiski, ka tevi uzreiz vālē ārā turpat pie mašīnas, tad tas būtu sen jau izbļaustīts pa visiem auto forumiem. ;)
Jenots!
Micuks

Post by Micuks »

CSDD atbilde –
Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 38.1.punktu - Transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā un vai tas ir aprīkots ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu un ugunsdzēšamo aparātu. Pēc policijas darbinieka pieprasījuma jāļauj veikt šī aprīkojuma apskati.

Ar cieņu,

CSDD, Kvalifikācijas daļa 7025726

Nu kur te prokurora izdota sankcija, divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols! :?:
Kā teicu man po jo tas viss ir, bet nesaprotu kur cilvēki var būt tik saspiedušies!
Lord

Post by Lord »

Micuks wrote:CSDD atbilde –
Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 38.1.punktu - Transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā un vai tas ir aprīkots ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu un ugunsdzēšamo aparātu. Pēc policijas darbinieka pieprasījuma jāļauj veikt šī aprīkojuma apskati.

Ar cieņu,

Nu kur te prokurora izdota sankcija, divu neatkarīgu liecinieku klātbūtnē par ko tiek sastādīts atbilstošs protokols! :?:
Kā teicu man po jo tas viss ir, bet nesaprotu kur cilvēki var būt tik saspiedušies!
Kur tekstā ir minēts, ka uzrādīt ir autovadītāja pienākums? Vārds "jāļauj"galīgi nenozīmē "ir pienākums".
...
Lord

Post by Lord »

Lord wrote:
Micuks wrote:CSDD atbilde –

Ar cieņu,

Kur tekstā ir minēts, ka uzrādīt ir autovadītāja pienākums? Vārds "jāļauj"galīgi nenozīmē "ir pienākums".
CSDD atbilde ir biki nekorekta, tb neprecīza.
Atbildei būt jābūt šādai:
Saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 38. pantu un 38.1.punktu - Transportlīdzekļa vadītājam ir pienākums pirms izbraukšanas pārbaudīt, vai transportlīdzeklis ir tehniskā kārtībā un vai tas ir aprīkots ar avārijas zīmi, medicīnisko aptieciņu un ugunsdzēšamo aparātu. Pēc policijas darbinieka pieprasījuma jāļauj veikt šī aprīkojuma apskati.

Sorry, nebiju pamanijis, ka CSN ir papildināti ar šo normu, jo dažus gadus atpakaļ es pats vēl tieši par šo iedrāzu mentu :roll: tā kā noteikumi ir papildināti ar vārdiņu - pienākums. Tb šinī gadījumā pienālums ļaut mentam aplūkot tavas trīs mantiņas :roll:

Sorry, vainīgs :oops:
...
Kalmēns

Post by Kalmēns »

tomeer man autoskola taisniibu maaca :D
Norchx

Post by Norchx »

Shodien beidzot 14 meeneshus peec aplieciibas ieguushanas apstaadinaaja. Es saku "Nu ko beidzot peec 14 meeneshiem, kad esmu dabuujis tiesiibas, beidzot apstaadinaajaat" Ments "Kas skatiiji?" Es "Jaa" Un tieshi kaa juzdams pirms tam no 75 uz 65 nometu, par tiem +15 neko, uz radara nekjeera.
runcciss

Post by runcciss »

ExtremeR wrote:Shodien beidzot 14 meeneshus peec aplieciibas ieguushanas apstaadinaaja. Es saku "Nu ko beidzot peec 14 meeneshiem, kad esmu dabuujis tiesiibas, beidzot apstaadinaajaat" Ments "Kas skatiiji?" Es "Jaa" Un tieshi kaa juzdams pirms tam no 75 uz 65 nometu, par tiem +15 neko, uz radara nekjeera.
:shock: Nu,ka var shita veikties???! :x
Mani laikam CP vakte ka mazo eziti,jo shi ni gada jau esmu paris reizes uzrawies. :dusma:
Briedis
Mondeo ST 220
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Post by Briedis »

ExtremeR wrote:Shodien beidzot 14 meeneshus peec aplieciibas ieguushanas apstaadinaaja. Es saku "Nu ko beidzot peec 14 meeneshiem, kad esmu dabuujis tiesiibas, beidzot apstaadinaajaat" Ments "Kas skatiiji?" Es "Jaa" Un tieshi kaa juzdams pirms tam no 75 uz 65 nometu, par tiem +15 neko, uz radara nekjeera.
psc, mani ments aptureeja jau ceturtajā dienā, ieraudzija ka tikko tiesibas un tas sāka drāzt par visu pēc kārtas. Bet beigas palaida vaļā, jo neko piešūt neizdevās. :)
Norchx

Post by Norchx »

Briedis wrote:
psc, mani ments aptureeja jau ceturtajā dienā, ieraudzija ka tikko tiesibas un tas sāka drāzt par visu pēc kārtas. Bet beigas palaida vaļā, jo neko piešūt neizdevās. :)
psc pazhinji pabraucu garaam bet neraada zizli - man chalis arii dabuuja tiesiibas un kopaa braucaam un jau pirmajaa dienaa apstaadinaaja :D nu kaa kuram veicas laikam, jo vairaakas reizes gandriiz par aatrumu esmu iekritis.
Last edited by Norchx on 07 Mar 2007, 01:55, edited 1 time in total.
runcciss

Post by runcciss »

Vo,vo!
Tieisbas dabuju 3diena(cik atceros),un 1mo punktu noravu jau nakamaja 1diena. :ooops:
Norchx

Post by Norchx »

runcciss wrote:Vo,vo!
Tieisbas dabuju 3diena(cik atceros),un 1mo punktu noravu jau nakamaja 1diena. :ooops:
zinot kaa Tu brauc - pilniigi reaali.
runcciss

Post by runcciss »

ExtremeR wrote:
Biku off topic,bet es brauc normali.Zinu kur atrodas gaaza,un reizem atceros kur bremzes.Bte pedeja laika biku labojos! :D :D :D
Norchx

Post by Norchx »

runcciss wrote:
ExtremeR wrote:
Biku off topic,bet es brauc normali.Zinu kur atrodas gaaza,un reizem atceros kur bremzes.Bte pedeja laika biku labojos! :D :D :D
nu es bez saviem +20 nevaru pabraukt - liekas ka velkos, nu bet kautkaa ljoti laba intuiicija uz tiem mentiem izstraadaajusies - sanaak pirms vinjiem nomest aatrumu.
Norchx

Post by Norchx »

SpeedZ wrote:
ExtremeR wrote:
runcciss wrote:
ExtremeR wrote:
nu es bez saviem +20 nevaru pabraukt - liekas ka velkos, nu bet kautkaa ljoti laba intuiicija uz tiem mentiem izstraadaajusies - sanaak pirms vinjiem nomest aatrumu.

Nelielies :mhm:
nu kaadreiz jau par to samaksaashu :twisted:
vp_

Post by vp_ »

es piermo sodu noraavu stundu pirms dienas, kad noliku tiesiibas - tip 2 gadus braukaaju bez tiesiibaam, vakaraa pirms exaamena notureeja, bet tip sarunaaju, ka uzliek sodu par to ka nav liidz tiesiibas, ja otraa nakamajaa dienaa atraadu mentiem - taa nu sanjemu tiesiibas un uzreiz vedu atraadiit :mhm: un nomaxaat LVL 3
GT
Locked