Tā negribēji likties traucēts guļot pie stūresEIMZ wrote:ja man peec 4 stundaam nebuutu jaaceljas, es to buutu dariijisU_V6er wrote:nu i pedaalis tu esi... vajadzeeja saakt pist smadzenes mentam - hulji tev par 63 notur - a lidotaajus neaiztiek...EIMZ wrote:Skatos, no aizmugures kaads nesas pat ne uz tiem 70, bet visi 90 toch tur ir. Uzminiet, kas tur brauc? veel viena CP ekipaaza, bez margalkaam, bez nekaa, shim pakalj stiepj veel cita mashiina. Uz shiem vinjiem pilniigs miikstais, blin![]()
Saskarsme ar CP
Moderator: omulis
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Good morning? No such thing!
Re: :(
Policisti pashi laikam nezin soda apmeerus, vismaz viens.Juzix wrote:http://www.iauto.lv/art/11835/46macho wrote:teica- divi soda punkti un 65Ls piedevam! esot fiksetais sods.. e sta isti nezinu tos jaunos noteikumus, tadelj pretii nerunajuLord wrote:ko tad apsolija?macho wrote:Shodien dabuju izbaudit jaunos likumus!
88km/h pilsetaaa un klijanu ielas apmeklejums
Turklaat.. ta ari nebija vieniga shaize... Silts palicies un taa... un tehniska palikusi cita jakaa! Par to gan shis neko neteica..
Te var apskatiit jauno cenraadi
Braucu mezhciemaa uz 96, kur var 50. Draugi seezh apdzeerushies, bet saka "neskrien", bet bij iemesls man
Atpirkties neizdevaas, piedaavaaju tepat 100 metri uz benzintanku aizbraukt - iet, "nee nee, seedi mashiinaa" . Veel man kaut ko par durviim pieseejaas, jo draugs staavot pie luksofora atveera durvis, policists piedaavaaja man, vai negrib uuz vinju visu novelt, un sodu izrakstiit
- ledusskapis
ledusskapis
man gan labas attieciibas ar CP 
Braucu pa pilseetu(saldus) atrums ap 75km/h! preti CP volvo, kas tikai ar ugunjiem pamidzinaaja! nometu atrumu un viss ok
braucu taalaak
Braucu pa pilseetu(saldus) atrums ap 75km/h! preti CP volvo, kas tikai ar ugunjiem pamidzinaaja! nometu atrumu un viss ok
Re: :(
Cik nu tur pilseeta, braucu uz tik paaris sekundes, garaam kartinga trasei, pie tam iela bij tuksha. Neticu, ka esmu vieniigais kas taa daraRepsis wrote:un taisnība viņam vien ir :verycool: par to jau liecina arī tas ka tu pa pilsētu uz 96 braucTrikez wrote:Shis atbild, ka tapat stulbs, jo nemaaku riikoties. .
Un vinsh to neteica par aatrumu, bet ka nemaaku uzpirkt... Labi, 1 reizi naacaas meegjinaat to dariit, bet nezinu ko izdariiju taadu, ka shis saak muldeet...
- viez
- Admins
Re: ledusskapis
man ar nesen volvo s40 uz amkmens tilta sveetdienas riitaa 9-00 uz 75 paneema.. shis taisni pretiim mauca.. apmeta ripaa..aiz tilta apstaajaamies parunaajaam.. noskaidrojaam ka man nav citu paarkaapumu.. pateica lai vairaak taa nedaru un skiiraamies kaa draugiledusskapis wrote:man gan labas attieciibas ar CP
Braucu pa pilseetu(saldus) atrums ap 75km/h! preti CP volvo, kas tikai ar ugunjiem pamidzinaaja! nometu atrumu un viss okbraucu taalaak
Re: ledusskapis
kkas nav ar tiem vinju volvoviez wrote:man ar nesen volvo s40 uz amkmens tilta sveetdienas riitaa 9-00 uz 75 paneema.. shis taisni pretiim mauca.. apmeta ripaa..aiz tilta apstaajaamies parunaajaam.. noskaidrojaam ka man nav citu paarkaapumu.. pateica lai vairaak taa nedaru un skiiraamies kaa draugiledusskapis wrote:man gan labas attieciibas ar CP
Braucu pa pilseetu(saldus) atrums ap 75km/h! preti CP volvo, kas tikai ar ugunjiem pamidzinaaja! nometu atrumu un viss okbraucu taalaak
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Karoc pilniigs piiii
Ja kaads atceraas tad man maximas stavlaukumaa pus gadu atpaklj aptureeja menti un uzlika sodu ka neesmu piespraadzeejies 10ls
Ta nu luuk shodien man atnaak veestule ka vinji ir ielikushi arii vienu punktu.
Apstriideet nevaru jo pagaajis jau pus gads - lursoftaa liidz shim vinsh tur nav bijis, a shodien ir

Ja kaads atceraas tad man maximas stavlaukumaa pus gadu atpaklj aptureeja menti un uzlika sodu ka neesmu piespraadzeejies 10ls
Apstriideet nevaru jo pagaajis jau pus gads - lursoftaa liidz shim vinsh tur nav bijis, a shodien ir

Saņem, zināsi, kā ir pa maximas stāvlaukumu nēsāties nepiesprādzējiesLambertino wrote:Karoc pilniigs piiii
Apstriideet nevaru jo pagaajis jau pus gads - lursoftaa liidz shim vinsh tur nav bijis, a shodien ir![]()
No quattro - no fun!
hehe galvenais jau ka taa nav pirmaa reize, kad protokolaa skaidri un gaishi ieraksta ka soda punkti netiek pieshkjirti, bet peec pusgada peekshnji paradaas!!!EDX wrote:Saņem, zināsi, kā ir pa maximas stāvlaukumu nēsāties nepiesprādzējiesLambertino wrote:Karoc pilniigs piiii
Apstriideet nevaru jo pagaajis jau pus gads - lursoftaa liidz shim vinsh tur nav bijis, a shodien ir![]()
![]()

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- Android
- Admins
Moš tas tāpēc lai lamberts nejūtās apdalīts :gigi:fade wrote:hehe galvenais jau ka taa nav pirmaa reize, kad protokolaa skaidri un gaishi ieraksta ka soda punkti netiek pieshkjirti, bet peec pusgada peekshnji paradaas!!!EDX wrote:Saņem, zināsi, kā ir pa maximas stāvlaukumu nēsāties nepiesprādzējiesLambertino wrote:Karoc pilniigs piiii
![]()
Good morning? No such thing!
- ViperBiteLV
- _dainis_
valsts policijai nav tiesiibu taa izriikoties privaataa teritorijaa, to var dariit tikai pashvaldiibas policijaViperBiteLV wrote:A gadījumā nav tā, ka stāvlaukums ir privāta teritorija un policija nav tiesīga tur kaut ko darīt utt???![]()
(mans veikals, mana stāvvieta, kādas tiesības policijai tur kaut ko darīt??? Ja gribu, varu viņus vispār nelaistuz savas terirorijas)
pie mums statoilaa bij' taa- kad atbrauca valsts CP un shiem prasiija lai uzliek sodus kuri nostaajushies pie dzeltenaas, vinji atbildeeja, ka vinji nav tiesiigi taa dariit, privaataa teritorijaa driikst tikai pashvaldiibas CP darboties
- ViperBiteLV
skaidrs... bet ja ipasnieks velas, tad jau vinsh var ari pashvaldibas policiju pasutit tris majas talak un laut visiem stavet un braukt ka vien grib?_dainis_ wrote:valsts policijai nav tiesiibu taa izriikoties privaataa teritorijaa, to var dariit tikai pashvaldiibas policijaViperBiteLV wrote:A gadījumā nav tā, ka stāvlaukums ir privāta teritorija un policija nav tiesīga tur kaut ko darīt utt???![]()
(mans veikals, mana stāvvieta, kādas tiesības policijai tur kaut ko darīt??? Ja gribu, varu viņus vispār nelaistuz savas terirorijas)
pie mums statoilaa bij' taa- kad atbrauca valsts CP un shiem prasiija lai uzliek sodus kuri nostaajushies pie dzeltenaas, vinji atbildeeja, ka vinji nav tiesiigi taa dariit, privaataa teritorijaa driikst tikai pashvaldiibas CP darboties
-
EIMZ
tas ir tas pats, kas tu tagad savaa privaatiipashumaa taisi paartiju nakts vidu, kas naturaali traucee kaiminjiem, un kad atbrauc pasvaldibas pisti, tu vinjus pasuuti nax.ViperBiteLV wrote:skaidrs... bet ja ipasnieks velas, tad jau vinsh var ari pashvaldibas policiju pasutit tris majas talak un laut visiem stavet un braukt ka vien grib?_dainis_ wrote:valsts policijai nav tiesiibu taa izriikoties privaataa teritorijaa, to var dariit tikai pashvaldiibas policijaViperBiteLV wrote:A gadījumā nav tā, ka stāvlaukums ir privāta teritorija un policija nav tiesīga tur kaut ko darīt utt???![]()
Pasvaldiibas pisti nodroshina kaartiibu, po kur tas ir- privaatiipashums vai sabiedriska vieta, vinji kontrolee to, lai tu ar savaam darbiibaam netrauceetu un neapdraudeetu apkaarteejos