Ch. wrote:Vot besī man tie idiņi, kas apdzen /M\ burtus principa pēc. šodien braucu ar kruīzkontroli uz 95km/h. garām skaļi rūkdams aizgāja kkāds debīls pasāts, pie stūres vecis tā uz kādiem 50 gadiem, un turpināja braukt man pa priekšu ar ātrumu 90km/h. pagaju garam un turpināju braukt ar 95. skatos, tas maita atkal lien garām & tjipo rāda, ka es muļķis esmu un ber grīdā lai tiktu garām. es arī bik uzdevu gāzi. šis sāka spiesties man virsū. pretīm nāca mašīna, viņš atmetās & ielīda man aizmugurē. tikko kā ceļš bija brīvs jau atkāl deva virsū, lai tjip ietu man garām, a tanī mirklī biku uzsitu pa bremzēm. šis lika pa bremzēm & sāka fakus rādīt un atkal mēģināja tikt garām. bik piespiedu gāzīti & pie ātruma 140km/h viņš jau bija labu gabalu aiz manis. iebraucām pilsētā un apstājāmies blakām pie viena krustojuma. vecis atver logu, sāk kko lamāties (nedzirdēju, jo muzons bija ieslēgts un logi ciet). neko nesakot atsprādzēju siksnu un gāju pie viņa. tam uzreiz " " sejasizteiksme & gāze grīdā prom. nosmējos un aizbraucu.
ha, kad man bija M burts logā, es bieži vien paņirgājos arī p[ar tiem, kas uz šosejas vilka uz 110, kur atļauts uz 90! variants tāds: pieripoju šamam aizmugurē, kurš velk uz 110, es viņam iesēžos astē, pēc brītiņa, kad zb jau, iemetu 4 robā un apdzenu! kad esmu blakus, demonstratīvi paskatos uz šo un iemetu 5, robā! a tas onka ka ar M burtu šitā dara! un tad tā smuki attālinos...
bet vispār, šitādiem, kas apdzen prikola pēc un velkās pa priekšu, vajag braukt pēc iespējas tuvāk, tip braukt virsū un tad jau šis pats samīžās un palaiž tevi pa priekšu un vairs nelien tev priekšā. bīstami, bet efektīvi!
Melnais wrote:
ha, kad man bija M burts logā, es bieži vien paņirgājos arī p[ar tiem, kas uz šosejas vilka uz 110, kur atļauts uz 90! variants tāds: pieripoju šamam aizmugurē, kurš velk uz 110, es viņam iesēžos astē, pēc brītiņa, kad zb jau, iemetu 4 robā un apdzenu! kad esmu blakus, demonstratīvi paskatos uz šo un iemetu 5, robā! a tas onka ka ar M burtu šitā dara! un tad tā smuki attālinos...
bet vispār, šitādiem, kas apdzen prikola pēc un velkās pa priekšu, vajag braukt pēc iespējas tuvāk, tip braukt virsū un tad jau šis pats samīžās un palaiž tevi pa priekšu un vairs nelien tev priekšā. bīstami, bet efektīvi!
Man tas pats
Smuki ar M ziimi logaa un vecu sapuvushu 1,6 mk2 golfu uz 140 aiziet kādam S mersītim garām Tad točna dažiem labiem ir
Melnais wrote:
Man tas pats
Smuki ar M ziimi logaa un vecu sapuvushu 1,6 mk2 golfu uz 140 aiziet kādam S mersītim garām Tad točna dažiem labiem ir
Vakar un šodien biš piebesījja tie (uz Jelgavenes),kuriem šķiet, ka ar 110 pa kreiso joslu braukt un nevākties malā, ja kāds pietuvojas no aizmugures, ir pašsaprotami.
Viens onka, ko ar tālajiem nodzinu malā, pat faku centās pa loga šķirbiņu izbāzt
TwinSpark wrote:Vakar un šodien biš piebesījja tie (uz Jelgavenes),kuriem šķiet, ka ar 110 pa kreiso joslu braukt un nevākties malā, ja kāds pietuvojas no aizmugures, ir pašsaprotami.
Viens onka, ko ar tālajiem nodzinu malā, pat faku centās pa loga šķirbiņu izbāzt
Šis arī mani kaitina. Pēdējā laikā tādus apdzenu ar manuvru spogulis-gar-spoguli
Pēc tam kādi 80% nākamo aizmugurē braucošo palaiž...
detalizeetaaks apraksts : priekshejais bufferis karajas uz limlentas un maybe uz kkadas auklinjas .. prieksheeja reste ielocita un izbidijusies uz aaru
detalizeetaaks apraksts : priekshejais bufferis karajas uz limlentas un maybe uz kkadas auklinjas .. prieksheeja reste ielocita un izbidijusies uz aaru
Tātad tev jettas vietā tagad ir sudrabots golps un visiem no tevis jābaidās?
Un tālākais veltīts tiem /M\ staipītājiem - kad kāds ar /M\ logā aiziet citiem garām tad parasti nodomā nevis "kruts mācībnieks" bet gan "atsaldētais malaļetka, kurš labi ja tikai pats nositīsies nevis vēl kādus nevainīgus cilvēkus paķers līdzi". Tā darīt ir pilnīgi stulbi, it īpaši ja ir tik maza pieredze ka pat normālas tiesības nav
Android wrote:Un tālākais veltīts tiem /M\ staipītājiem - kad kāds ar /M\ logā aiziet citiem garām tad parasti nodomā nevis "kruts mācībnieks" bet gan "atsaldētais malaļetka, kurš labi ja tikai pats nositīsies nevis vēl kādus nevainīgus cilvēkus paķers līdzi". Tā darīt ir pilnīgi stulbi, it īpaši ja ir tik maza pieredze ka pat normālas tiesības nav
Padomaa kaads pisaks ir katreiz kasiit nost, likt ieksaa to m burtu?
Taapeec vienkaarsi vins staav vislaik ieksaa masiinaa.
Android wrote:Un tālākais veltīts tiem /M\ staipītājiem - kad kāds ar /M\ logā aiziet citiem garām tad parasti nodomā nevis "kruts mācībnieks" bet gan "atsaldētais malaļetka, kurš labi ja tikai pats nositīsies nevis vēl kādus nevainīgus cilvēkus paķers līdzi". Tā darīt ir pilnīgi stulbi, it īpaši ja ir tik maza pieredze ka pat normālas tiesības nav
Padomaa kaads pisaks ir katreiz kasiit nost, likt ieksaa to m burtu?
Taapeec vienkaarsi vins staav vislaik ieksaa masiinaa.
A bikšpriekšu pogāt ciet nav pisaks? Pēc pāris stundām taču atkal būs jāatpogā - var taču staigāt arī ar vaļēju
Un te teksts bija par tiem kas /M\ laikā tā rīkojas.
roliss wrote:viegli ir runaat, ja pasham taa nav jaadara, paeksperimentee kaadu nedeelju, tad ticeesi
un biksees ir reiferis
Ko tieši paeksperimentēt? Braukāt ar /M\ un krist citiem uz nerviem un čakarēt satiksmi? Vai katru vakaru aiz neko darīt ņemt un lipināt /M\ uz sava auto?
roliss wrote:viegli ir runaat, ja pasham taa nav jaadara, paeksperimentee kaadu nedeelju, tad ticeesi
un biksees ir reiferis
nez , es divus gadu tos M burtus lipinaaju , nav jau uzeiz jaaliimee vinjus pa "nopietno" , prieks tam ir škočs, lai vinjus nostirinaatu un kad vajag tad nonjemt un uzlikt bez lielaam puuleem un man liekas, ka kaadu laiku jau ir speekaa tas, ka nevar prosta tak braukaat ar M burtiem logos, ja pie stuures nav maaceklis , laikam pat kauts kaads sods par to draudeeja