Da man pilniigi po, kau peec aatomkara! Bet tas tenta konstrukcijas paarpalikums taa manaami lodzijaas. Tad kad kkaads stienis veel pamanijaas daleeji atdaliities no taas visas konstrukcijas-palika pavisam neomuliigi
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Juzix wrote:Da man pilniigi po, kau peec aatomkara! Bet tas tenta konstrukcijas paarpalikums taa manaami lodzijaas. Tad kad kkaads stienis veel pamanijaas daleeji atdaliities no taas visas konstrukcijas-palika pavisam neomuliigi
Juzix wrote:Da man pilniigi po, kau peec aatomkara! Bet tas tenta konstrukcijas paarpalikums taa manaami lodzijaas. Tad kad kkaads stienis veel pamanijaas daleeji atdaliities no taas visas konstrukcijas-palika pavisam neomuliigi
pats viņš nemanīja ?
Nezinu, steidziibi vinu apdzinu un uztaureeju!!! Tas veel peectam ar taalajiem midzinaajaas :neka:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
A vot tu pasaki kā viņam tad tikt uz remzonu, ja ne braucot???
A vot tu pasaki kā viņam tad tikt uz remzonu, ja ne braucot???
Da kaut vai apsiet to visu ar makgaivera skoču lai visāda draza nesāk braucot atdalīties un apdraudēt citus braucējus
štrunts par mašīnu , paskat kāda čiepa blakām bildē
p.s Vienu dienu devos mājas un pies stockmana redzēju foršu LT čali šis pa pretējo joslu vālēja un pie Gogoļa/13 janvāra ielas apstājas un meklē augša luksoforu skats vienkārši pa rubli, kad beidzot čalis saprata, ka laikam visi pīpina viņam no blakus joslas tad paņema apgriezās apkārt
kārtējais fūrists iznesās no mazāk svarīga ceļa priekšā, ka man pa galveno braucot nācās gandrīz apstāties.
tas P I M P I S tik palūr uz manīm ka es brauc un vēl piedo gāzi
tipa palūr vai nebrauz cits kamazs un rullē tālāk
M A U K A S tie fūristi.
VISI B Ļ E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mjā, fūristi toč slepkavas. Dēļ viena tāda kropļa apdzenot nācās braukt pa pretējo nomali ar 100+, jo šis redziet iedomājās ka uz labās nomales stāvošā mašīna jāapbrauc pa pretējo joslu (tā mašīna stāvēja pavisam uz nomales, kādu pusmetru no asfalta malas). Toties pēc tam kādus 10 km čakarēju tam kroplim dzīvi - vilkos pa priekšu, strauji bremzēju un nelaidu garām. Šis gan baigi taurēja. Bet toties vieglāk ap sirdi palika.