Shodien crash Jelgavaa uz Driksas tilta(veelaak bilzjas sametiishu)
griezos no pils augshaa uz centru! prokjis protams! viens mondeo tjipa laidiis! es braucu a shamais izraadaas aizdomaajies un princips calim nevienu nelaist un mauc man gar pashu purnu!
nu lab ok ok cjaliit!
brauca shis uz Elejas pusi, bet nervi bij sapisti! velkos shamam pa pasta ielu pa priekshu, jamais blakus joslaa, es ar
un taa visulaiku! izbraucot no Jelgavas uzmetu jamam avareikas un iegriezos benziintankaa!
Vakar naktii uz briiviibenes sanaaca piesmiet Cayenne S. Dzheki Cayennee bij tik dusmiigi, ka saaka vicinaaties ar pistoleem
Uzmanaas no cayennes ar v/n LA, ka neizshauj
fleix wrote:Vakar naktii uz briiviibenes sanaaca piesmiet Cayenne S. Dzheki Cayennee bij tik dusmiigi, ka saaka vicinaaties ar pistoleem
fleix wrote:Vakar naktii uz briiviibenes sanaaca piesmiet Cayenne S. Dzheki Cayennee bij tik dusmiigi, ka saaka vicinaaties ar pistoleem
V/N LA XXXX = Latvijas Armija
Reģistrācijas numurs: LA
Marka, modelis: PORSCHE CAYENNE
Veids: UZ GADU
Nodevas summa 72
Lai arii idiots un vispaar sveshs cilveeks ar man ne paaraak cienoshu tautiibu, bet noskatoties tik un taa paliek zheel... Par taadas paziimeeshanos samaksaat taadu cenu...
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
Nu jaa ja ar praatinju nedraudzeejas.. ka taadaa aatrumaa taa raut pa labi.. neko citu tur nevareeja sagaidiit... respektiivi... saansliide garanteeta.. kur ietrieksies.. jau tikai veiksmes speele...
anders wrote:
Tā pē ka tie pridurki ir nokristīti ka galvaspilsētas prioritāte kura spēs glābt un atpestīt mūs no korķiem
Taisnība, bet cik bieži šamējie paši sataisa korķus pilnīgā pofigā salienot krustojumos un tur paliekot! Šito sab-trans vadītāju visatļautība reizēm ir apbrīnojama!
eeeeeeeee, laikam biki sacepos! :gigi:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
anders wrote:
Tā pē ka tie pridurki ir nokristīti ka galvaspilsētas prioritāte kura spēs glābt un atpestīt mūs no korķiem
Taisnība, bet cik bieži šamējie paši sataisa korķus pilnīgā pofigā salienot krustojumos un tur paliekot! Šito sab-trans vadītāju visatļautība reizēm ir apbrīnojama!
eeeeeeeee, laikam biki sacepos! :gigi:
necepies.. es pat teiktu ka ne reizem bet always... vijni juutas kaa king of da road, kuriem csn nav raxtiti...
anders wrote:
necepies.. es pat teiktu ka ne reizem bet always... vijni juutas kaa king of da road, kuriem csn nav raxtiti...
Kingi līdz tam brīdim, kad Tu kāp ārā no mašīnas un dodies parunāties par viņa braukšanas manierēm! Parasti onkuļi paliek mazi un nevarīgi :gigi:
es teiktu nevis parasti bet vienmer... un shis te faktors mani visvairak uzjautrina, jo bridi kad atveras tava autinja durvis -vinja (domats autobusa vai cita gara ciisiņa vadītāja) kraninja garums proporcionali nezkapec uzreiz saruuk...
dda lai jau brauc... man iipashi vinji netraucee... arii autinjos ir cilveeki kuriem ir jaasteidzas un tur to ir daudz vairaak... Tas, protams, tad ja man labs gariigais...
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink