ak pareiz.. puška tak arī bija.. es neatceros, kas īsti viņai bija, bet praktiski neizmantoju.. stāvēja kastē ..pultis ir un abas iet (vismaz kādreiz gāja).. es tik nez vai to kompi sauca par zilitonu ..lai nu kā rīt pameklēšu
kaut kas man nepārāk sen lielijās, ka centrāltirgū ieraudzijis un uzreiz nopircis . cena bijusi smiekliiga. a tos kartridžus es pa ziemassvētkiem laukos būdams Rēzeknes kaut kādā tirgū/ūķī arī redzēju!
Weber wrote:uznaca luste ar comiem pasaut piiles, bet nav kompja, zilitons laikam sucas tas kompis un mosk ir kadas idejas kur vinu dabut? mosk kadam majas ir aizkerusas 16bitu kasetes tam kompim, tas dzeltenas, piiles un mario ir butu forsi vel kada cita
tadas ekskluzivas lietas var mierigi latgalite dabut
Ir taada programma "Virtual NES" ar to ieks PC var speeleet Nintnendo NES (UFO, Zilitons utt bija tikai Kiiniesu pakaldarinaajumi) speeles. Vinu var atrast DC++ vai googlee. Visas speeles ar nav smagi atrast, laikam, failu nosaukumi beidzas ar .nes
Bija arii "Genz" (iisti neatceros nosaukumu) ar to vareeja speeleet Sega's speeles. Vienu briidi man ar bija uznaakusi veelme paspeeleet "vecaas labaas speeles".
Weber wrote:uznaca luste ar comiem pasaut piiles, bet nav kompja, zilitons laikam sucas tas kompis un mosk ir kadas idejas kur vinu dabut? mosk kadam majas ir aizkerusas 16bitu kasetes tam kompim, tas dzeltenas, piiles un mario ir butu forsi vel kada cita
man tāds kādreiz toch bija .. šķiet, ka bēniņos kkur vajadzētu mētāties..
..tie tik bija laiki :verycool: mario, duck hunt, street fighter, contra .. vēl pa pilno bija.. eh kur tas laiks, kad tādus rāvu ..rīt pazortēšu bēniņus
Neliels lietotas auto audio aparaturas tiedzinjs, sakara ar telpu mainjam, lieks paliek, un censos iztirgot pa sim brivdienam visu par pienemamam cenam visiem!!!
P.S pēc modeliem lugums interesentiem google.lv apskatit attēlus un sikaakus parametrus!
Tātad-tīrot garāžu atradu neorģinālo elkoņbalstu no bmw e36,skrūvējās pie sēdekļa stiprinājumiem.Tāds pats kā bija userim Daonalds iekš e36 316.Ja interese pm,vai 26076765.Labs, nav sadrāzts,cena :15 eles