nu nu Max, šonakt iesēdies astē vienai no pēdējām mašīnām uz ielām - pie baržām apmeti 150° (un nevis 180) un paņēmi vagu ! ..varēji jau piestāt, būtu vismaz viereiz kārtīgi sasveicināts ! :verycool:
Rollin wrote:nu nu Max, šonakt iesēdies astē vienai no pēdējām mašīnām uz ielām - pie baržām apmeti 150° (un nevis 180) un paņēmi vagu ! ..varēji jau piestāt, būtu vismaz viereiz kārtīgi sasveicināts ! :verycool:
jaa, izliekas, ka vispaar neredz. vismaz mani cieniijis buutu, frenkijas jaunkundz
Tas biji Tu? Man likās, ka kaut kāds BMW pa priekšu brauca. Pa 180 nesanāca, jo pārāk lēni tur ripinājos
Es vēl nodomāju, mhm.. midžinās ar avareikām, a nu ka pie krusta ar savu pušo turbīnas trubu līdzi tiku :D
Vispār besis mājās sēdēt, nodedzināju degvielu un atbraucu mājās
max wrote:Tas biji Tu? Man likās, ka kaut kāds BMW pa priekšu brauca. Pa 180 nesanāca, jo pārāk lēni tur ripinājos
Es vēl nodomāju, mhm.. midžinās ar avareikām, a nu ka pie krusta ar savu pušo turbīnas trubu līdzi tiku :D
es jau taa arii domaaju, ka nepazini , ta ka taps piedots
max wrote:Tas biji Tu? Man likās, ka kaut kāds BMW pa priekšu brauca. Pa 180 nesanāca, jo pārāk lēni tur ripinājos
haha, bmw.. mans Mitsu (1.6 16V :verycool: ) C'mon ! Frenkii tev laikam māja caur lūku - a tu nereaģē !
šovakar vēl braukāsi ?
max wrote:Neinteresanti vienam.. neredzēju gan vai kāds māja
vajadziiga kompaanija tev-ta ka es Rollin pazvanij teic ka garlaiciig maajas sedet, lai piebrauc un savaac-taa arii kaadas divas stundas vnk nobraukaajas-ielas gan patukshas.