Martinss wrote:Archuk, ja jau tu liec bildes, tad iedod arī paroli.
Vai izvāc nafig tās bildes, jo katru reizi ielādējot šo lapu, prasa paroli.
Oi, sorry :gigi:
Gaumes atšķiras, taisi kā TEV labāk patīk + man liekas, ka pie tumšajiem pavarotiem, tomēr vajag melnās nāsis Un aizmugurē melnos LED pavarotus
fui mee man taas tumshaas naasis galigi nealjo liekas pie shitas krasas, ok ja tumsh auto tad ir ok, vai arii ja ir E30, bet nu E46 un veel pie shitas krasas, man liekas ka melnas nasis lec laukaa no kopejaa!
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Martinss wrote:Archuk, ja jau tu liec bildes, tad iedod arī paroli.
Vai izvāc nafig tās bildes, jo katru reizi ielādējot šo lapu, prasa paroli.
Oi, sorry :gigi:
Gaumes atšķiras, taisi kā TEV labāk patīk + man liekas, ka pie tumšajiem pavarotiem, tomēr vajag melnās nāsis Un aizmugurē melnos LED pavarotus
fui mee man taas tumshaas naasis galigi nealjo liekas pie shitas krasas, ok ja tumsh auto tad ir ok, vai arii ja ir E30, bet nu E46 un veel pie shitas krasas, man liekas ka melnas nasis lec laukaa no kopejaa!
Man melnās nāsis principā arī nepatīk, savam arī nelikšu E30 tiešām der, bet melnas krāsas auto tumšās nāsis "saplūst" ar auto un "pazūd" priekša, tās kontūra ( :neka: kā citādāk pateikt). Uz gaišākas krāsas tieši ok, it sevišķi, ja ir tumšie pagriezieni
fleix wrote:pie maajaam staav tieshi viens shitaadas kraasas m3 ar melnaam naasiim
Šitais izskatās labi :neka:
Nu ja godigi tad man liekas, ka tas nasis lec paljubom laukaa arii shitam! Bet nu to veel kompensee bapmera apaksha, kas ir melna, bet ja ir orgjinalais bampers, tad melnas nasis leks laukaa vel vairaak! Bet nu tas arii ir tikai mans personigais viedoklis!
Fleix a kadas krasas bembim ir virsuu? Mosh noforchee?
we don't drive fast, we just fly low... Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
kraasa bembim taada, kaa lambertam un taas naasis skjiet, ka nav melnas, bet tumshi peleekas..karoch izstaas nelabi
kad atkal redzeeshu, tad uzfocheeshu.