es arii taadu gribu, zb abs un airabgs arii nah nav vajadziigs, jaarauj droshinaataajs aaraanOObs wrote:Jubiļeika???EDX wrote:Tikko čaļi no Holandes atdzina subaru - bez ABS un AIRBAGiem - es ka ieraudzīju, ka šim divi bardačoki (otrs airbaga vietā) tā![]()
Ar ko pārvietoties turpmāk?
Moderator: Bastard
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
par ABS vel varu pierist, bet par paduskaam neaDeeCee wrote:es arii taadu gribu, zb abs un airabgs arii nah nav vajadziigs, jaarauj droshinaataajs aaraanOObs wrote:Jubiļeika???EDX wrote:Tikko čaļi no Holandes atdzina subaru - bez ABS un AIRBAGiem - es ka ieraudzīju, ka šim divi bardačoki (otrs airbaga vietā) tā![]()

Cik tur tā probza - uztaisi slēdzi uz abs
Un ja sēņo pa ielu atstāj saslēgtu

- Pauliic
- Moderators
piekrītuEDX wrote:Es ja godīgi ieteiktu aizbraukt un izbraukt ar šitādu eksemplāru:
http://ss.ss.lv/msg/lv/98/4900/195976/XnoAFE9nQw==.html
Cik es ar tādiem esmu saskāries, tad komforts, patēriņš smieklīgs, detaļas vienmēr un visur pieejamas, 5cil dīzelis ir šausmīgi izdevies un ja vēl Q, tad ziemā var izkaifoties
![]()
Es tev saku, vienkārši aizbrauc un pamēģini![]()
Ikdienas autiņš vienkārši
nu tad nem s13! un esi laipni aicinaats barinaa! dodies uz 20sx.lv! un palasi!
ja gan jau vari ar kadu sarunaat izbraukt un pameginat labu aparatu! 2ggsx bija domajis tirgot peleko iekdienas braucamo!
un ar remontiem ir ta ja pats uzpase tad vis kartiibaa! (to esu no citiem dzirdejis)
ja tune tad pats vainiigs
ja gan jau vari ar kadu sarunaat izbraukt un pameginat labu aparatu! 2ggsx bija domajis tirgot peleko iekdienas braucamo!
un ar remontiem ir ta ja pats uzpase tad vis kartiibaa! (to esu no citiem dzirdejis)
ja tune tad pats vainiigs

- Android
- Admins
nav labākais auto ikdienai:Dionez wrote:man personīgi patīk Honda civic 96+, bet ar Vti motoriem maksā baigi daudz ... pat neadekvāti man šķiet...
- skaļš iekšā (kaut arī kluss ārpusē)
- salons plastmasīgs
- zems
- rūsē
- iet tikai pie augstiem apgriezieniem
- drošība.. kas tā tāda?
Good morning? No such thing!
- Android
- Admins
Ja trasei tad augstiem apgriezieniem nav ne vainas, a ja ikdienai - tad garām. Ikdienā vajag lai ir tā - kad dod, tad ir. Nevis iemin un tad gaidi, moš parādās.. Tāpē arī iesaku dīzeli - nav jāgriež lai būtu jauda.Focus wrote:96-> neruusee gan... ruusee tie liidz 96gadam
stockaa nav nemaz zems..
kas augstiem apgriezieniem vainas, ja tas taa speciaali buveets?
salons negrab... man vismaz negrabeeja...
manupraat perfekts ikdienas auto.. ja veel liidz 5k tad jau var ~2000gadu njemt
- Android
- Admins
Ja tas attiecībā uz jaudu tad pilnīgi stulbs apgalvojums- atļauto pārsniegt var arī ar zāles pļaujamo. Runa ir par variantu, kad vajag uzraut, a jaudas tajā diapazonā navDionez wrote:pa ielu nav ko skriet.
esmu pabraukājis ar šādu civiku, man patīk. braucu gan ar 1.4 motoru, tīri stumdāms pa ielām - man patika. Un galvenais ka dikti glīts un stilīgs.

nu tur gan es tev piekrītu laikam jau.Android wrote:Ja tas attiecībā uz jaudu tad pilnīgi stulbs apgalvojums- atļauto pārsniegt var arī ar zāles pļaujamo. Runa ir par variantu, kad vajag uzraut, a jaudas tajā diapazonā navDionez wrote:pa ielu nav ko skriet.
esmu pabraukājis ar šādu civiku, man patīk. braucu gan ar 1.4 motoru, tīri stumdāms pa ielām - man patika. Un galvenais ka dikti glīts un stilīgs.
ar tādu ir jāpārslēdzas zemākā pārnesumā ejot uz apgonu. Nu vismaz drošāk

German muscle car lover

tikai ne ar dohc vtec'iemDionez wrote:nu tur gan es tev piekrītu laikam jau.Android wrote:Ja tas attiecībā uz jaudu tad pilnīgi stulbs apgalvojums- atļauto pārsniegt var arī ar zāles pļaujamo. Runa ir par variantu, kad vajag uzraut, a jaudas tajā diapazonā navDionez wrote:pa ielu nav ko skriet.

Mitsubishi Lancer EVO IV RO-32
Seat Leon FR TDI (daily car) RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMV-R 690 (SuMo) TF-94
Jawa 350 Jubi
Auto, moto u.c. detaļu labošana, krāsošana PM
Seat Leon FR TDI (daily car) RO-23
Honda Jazz 1986 b18 (drag car) RO-29
KTM SMV-R 690 (SuMo) TF-94
Jawa 350 Jubi
Auto, moto u.c. detaļu labošana, krāsošana PM
Nemotors nav drošiDionez wrote:nu tur gan es tev piekrītu laikam jau.Android wrote:Ja tas attiecībā uz jaudu tad pilnīgi stulbs apgalvojums- atļauto pārsniegt var arī ar zāles pļaujamo. Runa ir par variantu, kad vajag uzraut, a jaudas tajā diapazonā navDionez wrote:pa ielu nav ko skriet.

Regulāri sanāk braukt arī pa V-pils šoseju ar Mazda 626 01' 2.0 nemotoru... katra 2. apdzīšana ir kā acīs skatīšanās nāvei

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

neesi iedomājies, cik daudz bīstamu situāciju rodas, kad ar auto, kas norm iet tu domā, ka to vari, jo auto ir ātrs, bet tomēr rodas bīstamas situācijas?
piemēram apdzīšana jau tāda +/- bīstamā vietā, jo domā, kas tad tur, es tak ātri apdzīšu.
visp offtopiks - kāds varētu mazliet patīrīt te visu, vairs jau neko nevar saprast
piemēram apdzīšana jau tāda +/- bīstamā vietā, jo domā, kas tad tur, es tak ātri apdzīšu.
visp offtopiks - kāds varētu mazliet patīrīt te visu, vairs jau neko nevar saprast

German muscle car lover

- Android
- Admins
ja nemāk braukt tad tā ir.Maartinjsh wrote:Nemotors nav drošiDionez wrote:nu tur gan es tev piekrītu laikam jau.Android wrote:Ja tas attiecībā uz jaudu tad pilnīgi stulbs apgalvojums- atļauto pārsniegt var arī ar zāles pļaujamo. Runa ir par variantu, kad vajag uzraut, a jaudas tajā diapazonā navDionez wrote:pa ielu nav ko skriet.
ar tādu ir jāpārslēdzas zemākā pārnesumā ejot uz apgonu. Nu vismaz drošākVar gadīties daudz situāciju, kad nepieciešams iemīt, lai no kkā izvairītos utml, bet ja jaudas nav, tad nekā...
Regulāri sanāk braukt arī pa V-pils šoseju ar Mazda 626 01' 2.0 nemotoru... katra 2. apdzīšana ir kā acīs skatīšanās nāvei
Ja piešaujas tad arī ar nemotoru var naski štepselēt pa šosejām - galvenais lai nav stiprs pretvējš.