Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
- ledusskapis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ledusskapis
no riita darko maniits ripinot pa akademijas ielu, kautkad ap 12 brauot no pils un veel kautkad veelaak pils staavlaukumaa. 

- Weber
- Cilvēks-karburators
es nebusu, man slinkums$cash_money$ wrote:V-pilī kāds šovakar pa centru? izskatās, ka galīgi nebūs ko darīt un ja dabūšu ko braucamu ta varētu piebraukt
arii katru dienu manu to smuko sarkano audiRollin wrote:šodien ~ 8:30 Ryan OOOO pie VeA !
~ 12:15
p.s. Weber gan šodien nebija tur, kur viņam vajadzēja būt !
sorit visas labas vietas bija aizsistas, nacas likt studentu stavvietaa
P.S. tiem kas liek masinas pie karogiem- pasi vainigi ja netiekat araa, no stavvietas :p meklejiet bridi, kad var tikt
- omulis
- Moderators
emsinnjsh redzeets ieksh jac un vinja auto no apakshas 

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
-
Arī esmu sajaucis Fleix behu ar to kupeju!freimo wrote:kupeja, tādi pati krāsa, tādi paši diski (cik ātrumā saskatiju) un numurs 330, tik burtus nepaspēju saskatītfleix wrote:diezvai, tajaa laikaa biju kkur uz slokas ielas..freimo wrote:fleix šorīt pēc 9iem pie Spices, gaidot apgriešanos braukšanai pretējā virzienā?![]()

- Wu-Ryder
vakar ap 23.00 pie Jelgavas Cilli picas redzets ID 757 vai 575 isti neatceros.
Ja butu atpazinis ID saimnieku, aizietu apsveicinaties
bet taka picca bija pieiekosi daudz cilveku, nemaz nemeginaju izpipeet kurs ir ID saimnieks 

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
575Wu-Ryder wrote:vakar ap 23.00 pie Jelgavas Cilli picas redzets ID 757 vai 575 isti neatceros.Ja butu atpazinis ID saimnieku, aizietu apsveicinaties
![]()
bet taka picca bija pieiekosi daudz cilveku, nemaz nemeginaju izpipeet kurs ir ID saimnieks

- Wu-Ryder
Mes bijam 4 gab (3 dzeki viena dzuse) un es biju tas kadrs BENSON RACING jakaaAktivex wrote:575Wu-Ryder wrote:vakar ap 23.00 pie Jelgavas Cilli picas redzets ID 757 vai 575 isti neatceros.Ja butu atpazinis ID saimnieku, aizietu apsveicinaties
![]()
Biju ielīdis picērijas tālakajā nostūrī divvientulībā ar meiteni

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
GO-330Rihy wrote:Arī esmu sajaucis Fleix behu ar to kupeju!freimo wrote:kupeja, tādi pati krāsa, tādi paši diski (cik ātrumā saskatiju) un numurs 330, tik burtus nepaspēju saskatītfleix wrote:diezvai, tajaa laikaa biju kkur uz slokas ielas..freimo wrote:fleix šorīt pēc 9iem pie Spices, gaidot apgriešanos braukšanai pretējā virzienā?![]()