emsinjsh wrote:pirms 5 min. redzeeju Fades audi pie maajas noparkotu
ko ta neuzzvaniji - kā reiz gribējās
emku neredzeeju
a umka un e30 stāv aiz sētas :gigi:
es jau nestaajos un pa seetas shkjirbaan neluureeju vai emka staav tur
naakoshreiz kad redzeeshu Fades audi pie maajaam zvaniishu tev un saukshu piipeet
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
nu es ar tur parkojos, shodien stundu mekleeju vietu bet atradu un liidz ar to 10LS ietaupiiju, a tevi nenoshtraafeeja, kad 5cos gaaju peec mashiinas visiem tajaa rindaa bija sodi...
Kadzhus wrote:nu es ar tur parkojos, shodien stundu mekleeju vietu bet atradu un liidz ar to 10LS ietaupiiju, a tevi nenoshtraafeeja, kad 5cos gaaju peec mashiinas visiem tajaa rindaa bija sodi...
šovakar redzēts 350z DG-12 laikam lietotājs Dainis vai kaut kā tā uz Muitas un 11 novombre ielas krusta.
Džekin ja redzēšu kādreiz šādus viherus no Tevis, Tad tā vien prasies pa seju!
Rīciba sekojoša: pielien priekšā pie luksofora(divas mašīnas tikai bij) un pēc tam mēģina ķipa driftēt izejot no muitas ielas uz 11 novembra ielas, akmens tilta virzienā a sašuvās. Noskalda gandrīz Rangu un turpina pedal tu ze metal.
Ja nemāki braukt tad nerādi pigorus uz koplietošanas ceļiem!!!
Mr.Red wrote:šovakar redzēts 350z DG-12 laikam lietotājs Dainis vai kaut kā tā uz Muitas un 11 novombre ielas krusta.
Džekin ja redzēšu kādreiz šādus viherus no Tevis, Tad tā vien prasies pa seju!
Rīciba sekojoša: pielien priekšā pie luksofora(divas mašīnas tikai bij) un pēc tam mēģina ķipa driftēt izejot no muitas ielas uz 11 novembra ielas, akmens tilta virzienā a sašuvās. Noskalda gandrīz Rangu un turpina pedal tu ze metal.
Ja nemāki braukt tad nerādi pigorus uz koplietošanas ceļiem!!!