anders wrote:Mans ar skaita dienas līdz martam, lai varētu vasaras platformenes uzvilkt
1-2 martā domāju šajā topikā būs liels bilžu pieplūdums
Heh.. es pat domāju ka var jau sākt runāt par konkrētu vietu un laiku 1 martā kur var visi ar savām vasaras galošām atrādīties... kā teikt tjipa pavasara sākšanās atzīmēšana
netalu no kazarmu ielas stav .. kad piebraucu blakus ar savu avantu sak gribeties nolaist benkus un iiecelt iekšā bet aparats smuks un labi saglabajies...
Nepatīk mans avatars? ir risinājums 5ls un nomainīšu uz jums tīkamu PM
feelfree wrote: netalu no kazarmu ielas stav .. kad piebraucu blakus ar savu avantu sak gribeties nolaist benkus un iiecelt iekšā bet aparats smuks un labi saglabajies...
uz upes ielas...
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs ID 8kādreiz bija
feelfree wrote: netalu no kazarmu ielas stav .. kad piebraucu blakus ar savu avantu sak gribeties nolaist benkus un iiecelt iekšā bet aparats smuks un labi saglabajies...
vins nav labi saglabajis....vins bija restavrets un bija agrak melns un slikta stavokli.
sorry par offtopic , bet gadiijumaa nebijaat Talsu rajona , Vandzenes pagastaa pie Vandzenes Dižakmeņa ???
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn