Nu šodien dienas pirmajā pusē bij pilnīgi poh*j kādas riepas. Uz piebraukāta sniega, kurš ir sācis kust un kuram pa virsu ir ūdens es ar savām ziemenēm jutos kā pīle uz ledus! Šitik kritiskos apstākļos kādi valdija šodien, barucot pa pilsētu (sēžot korķos) starpība maza vai riepas ziemas vai vasaras, protams ja viņas nav lisas!iz wrote:aha un tapēc ātrāk liekam vasarenes un sakam ka mēs lēnām uz 30km/h un po uz visiem, sastrēgumi ko veidojam mus nekrata, gan jau ja pati nebūtu uzlikusi vasarenes, tad cītīgi nosodītu visus, kas to ir izdarījuši. Tas ta pārdomas skaļi, ko var droši neņemt vēra un neapvainotiesfade wrote:Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:
Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Lugtum to jau es censhos te iestastiit, bet redziet citiem galvas uz pleciem nav, tikai wiena doma: man ir ziemenes esmu guru, tie kam vasarenes man traucee!Juzix wrote:Nu šodien dienas pirmajā pusē bij pilnīgi poh*j kādas riepas. Uz piebraukāta sniega, kurš ir sācis kust un kuram pa virsu ir ūdens es ar savām ziemenēm jutos kā pīle uz ledus! Šitik kritiskos apstākļos kādi valdija šodien, barucot pa pilsētu (sēžot korķos) starpība maza vai riepas ziemas vai vasaras, protams ja viņas nav lisas!iz wrote:aha un tapēc ātrāk liekam vasarenes un sakam ka mēs lēnām uz 30km/h un po uz visiem, sastrēgumi ko veidojam mus nekrata, gan jau ja pati nebūtu uzlikusi vasarenes, tad cītīgi nosodītu visus, kas to ir izdarījuši. Tas ta pārdomas skaļi, ko var droši neņemt vēra un neapvainotiesfade wrote:Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
nu ar savām ziemenēm es justos samērā ok, šauras, mazas, ar garām naglām(kuras brīnumainā kārta vēl aizvien ir garas un asas un tur, kur tām jābūt) +awd bet jau zb klausīties kā pa sausu asfaltu sņarkst naglas, labāk 2 dienas pabraukt lēnāk, un pa nokusušu sniegu/slapju asfaltu, es domāju vienalga ar vasarenēm ātrāk nobremzētu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Juzix
- burnout.lv foto team
Nu ar vasarenēm pagrūtāk no sētas tik laukāfade wrote:
Lugtum to jau es censhos te iestastiit, bet redziet citiem galvas uz pleciem nav, tikai wiena doma: man ir ziemenes esmu guru, tie kam vasarenes man traucee!

nu neiet runa par piebraukāto sniegu, ledu... man tomēr arī ir galva uz pleciem, bet es vnk nevaru pabraukt aiz sēņotāja, kurš brauc piem uz 50km/h pie atļautajiem 90, dēl tā vien, ka tipa ir sniegs (asfalsts slapjš), ja es zinu, ka brīvi varu braukt ātrāk neradot nekādus draudus sev un citiem... protams, ir vietas kur arī es ar savām vasarenēm (jaunām) nevarēju pat uzsākt, bet šoreiz es runāju tiešām par +/- normālu ceļu un par to, ka nevajag rādīties uz ceļa, ja ir tik ļoti bail braukt- tā būtu labāk visiem (atkal nerunāju par to, ka vnk nevar pabraukt ātrāk, bet ja ir bail braukt normāli...)fade wrote:Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
Nu īstenība uz koplietošanas ceļiem pietiek aiziet mašīnai un viss. Savākt mēs visi protam, bet tas nenotiek 2m platā joslā, tākā vienīgais ko var darīt ir izdarīt tā lai tas auto neaiziet un nu lidojot garām utt ar vasarenēm pa žļuru ir diezgan liels risks nonest kādu. Arī ja Tu esi Makrejs 

neiet pat runa par lidošanu- es šorīt zem zīmes 70 beidzot tiešām braucu uz tiem 70... runa iet par to, ka ir cilvēki, kas ierauga sniegu, uztaisa lielas acis, iekrampējas stūrē un zem tāda 70 dudina uz savi 40 (vēlreiz saku- neiet runa tagad par kkādiem krustojumiem, blīvu satiksmi ar pieblīvētu sniegu, ledu) lai tie cilvēki padomā- ja bailes tādā laikā braukt ar po kādām riepām, tad varbūt tomēr labāk nebraukt...
mazliet atkāpīte
šodien viena skuķene ar voļvu tā nogrieza ceļu- krustā es pa labi, šī pa kreisi... kā lielā paņēma un čunčināja pa malām neskatoties... (redz braucu es ar galvu- ja brauktu bez galvas, būtu BUC
)
mazliet atkāpīte
šodien viena skuķene ar voļvu tā nogrieza ceļu- krustā es pa labi, šī pa kreisi... kā lielā paņēma un čunčināja pa malām neskatoties... (redz braucu es ar galvu- ja brauktu bez galvas, būtu BUC

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
psc
man Mārupē TĀDS ledus, ka visa pretspoles/stabilitātes sistēma un mana augstā braukšanas profesionalitāte
nenoturēja mašīnu no sagriešanās uz 10kmh.. psc prosta ceļš 

man Mārupē TĀDS ledus, ka visa pretspoles/stabilitātes sistēma un mana augstā braukšanas profesionalitāte

Life is what happens while you're busy making other plans
Ziemas riepu taupiitaajiem neparko negribas paarkaartoties no Pleskavenes otraas joslas uz pirmo, jo redz pirmajaa vairaak sniega - tik seenjo uz 50/60/70 ...
Gruuti pagaidiit vismaz liidz apriilim, kad sniega un ledus varbuutiiba uz celja ir krasi samazinaajusies un tad likt vasarenes - pa to meenesi baigais nodilums ziemeneem iestaasies 

- Foxijs
- Has thanked: 0
ble man ir ziemenes un es velkos, jo deelj sitaas pistaas ziemas aizmuguree protektors ir kkur 1 mm... takaa pisaas [censored] visi kas kauc ka kaads velkaas! velkaas tapeec ka grib dziivi veel palikt 

- Juzix
- burnout.lv foto team
Uz Rīgas hesa jau saliktas zīmes par ceļa remontu! Atkal sāksies bezpriģelis četru mēnešu garumā, lai salabotu pārsimt metru brauktuves!!! 
Atkal audzēsim kilometrus braucot līdz Ķegumam

- Android
- Admins
Hehe, rīgas HES tas jau vēl puķītesJuzix wrote:Uz Rīgas hesa jau saliktas zīmes par ceļa remontu! Atkal sāksies bezpriģelis četru mēnešu garumā, lai salabotu pārsimt metru brauktuves!!!

Īsumā par pārējiem gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem Rīgas rajonā:
1. A/C A6 Rīga - Daugavpils - posmā no Rīgas robežas līdz Saulkalnei - rekonstrukcija.
2. Satiksmes pārvads saulkalnē - rekonstrukcija
3. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) km 7-20 (tb no HES apļa līdz Jelgavas šosejai) - klās jaunu virskārtu.
4. A/C A7 Rīga - Bauska - Ķekavas upes tilta rekonstrukcija.
5. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pār a/c A8 Rīga - Jelgava periodiskā uzturēšana (tb gandrīz tas pats, kas rekonstrukcija).
6. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri dzelzceļam (pie šosejas A8) rekonstrukcija
7. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri a/c V13 (Vecā Jelgavas šoseja) rekonstrukcija.
8. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri A10 (Rīga - Jūrmala) rekonstrukcija.
9. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri dzelzceļam (Pie A10) periodiskā uzturēšana.
10. A/C V1 (Valdlauči - Rāmava) rekonstrukcija.
Tas tā, cik uz sitiena varu atcerēties.
Tad vēl tiks uzstādītas barjeras sadalošajā joslā uz a/c A8 posmā no Rīgas robežas līdz Jelgavas rajona robežai (tb. Dalbe) un uz a/c A5 tiks uzstādītas/mainītas barjeras visā garumā un no jauna tiks uzstādītas posmā no A9 (Liepājas šoseja) līdz Babītei, kā arī a/c A5 un P132 (Rīga - Mārupe) mezglā.
Droši vien, ka vēl šo to aizmirsu, bet nu anyway visi gatavojas Le PSC.

Good morning? No such thing!
Pie Muceniekiem nekas nav projekta uzlabot satiksmes drosibu, lai nebutu tik daudz avarijas?
- Juzix
- burnout.lv foto team
Tu gribi teikt, ka HESu jau vajadzēja pabeigt pagājušajā vasārā???

Šis tiešām priecēAndroid wrote:
3. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) km 7-20 (tb no HES apļa līdz Jelgavas šosejai) - klās jaunu virskārtu.
...blablabla... apvadceļš

Vaitad ar šo tiltu k-ko pāris gadus atpakaļ nedarija? :neka:Android wrote:4. A/C A7 Rīga - Bauska - Ķekavas upes tilta rekonstrukcija.

- Android
- Admins
Par HES'u - jā, jamiem vajadzēja pagājušajā vasarā pabeigt visu, jamie knapi pusi paspēja - ko lai saka, ja paņem igauņu uzņēmēju, tad tas bija gaidāms. Tāpat arī tiltam pār Gauju pie Murjāņiem vajadzēja būt gatavam vēl septembrī...Juzix wrote:Tu gribi teikt, ka HESu jau vajadzēja pabeigt pagājušajā vasārā???![]()
Šis tiešām priecēAndroid wrote:
...blablabla... apvadceļš
Vaitad ar šo tiltu k-ko pāris gadus atpakaļ nedarija? :neka:Android wrote:4. A/C A7 Rīga - Bauska - Ķekavas upes tilta rekonstrukcija.
Par Ķekavas tiltu - pirms pāris gadiem bija tāda maza periodiskā - tikai bikuc uzfrišināja, lai var davilkt līdz rekonstrukcijai. Tagad itkā būšot platāks :neka:
Good morning? No such thing!