Braukšanas apstākļi

Ja kāds redzēja kādu kuriozu/negadījumu - rakstat tik šeit iekšā!

Moderator: omulis

Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times
Been thanked: 0

Re: Braukšanas apstākļi

Post by Juzix »

iz wrote:
fade wrote:
vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:
Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!
aha un tapēc ātrāk liekam vasarenes un sakam ka mēs lēnām uz 30km/h un po uz visiem, sastrēgumi ko veidojam mus nekrata, gan jau ja pati nebūtu uzlikusi vasarenes, tad cītīgi nosodītu visus, kas to ir izdarījuši. Tas ta pārdomas skaļi, ko var droši neņemt vēra un neapvainoties :)
Nu šodien dienas pirmajā pusē bij pilnīgi poh*j kādas riepas. Uz piebraukāta sniega, kurš ir sācis kust un kuram pa virsu ir ūdens es ar savām ziemenēm jutos kā pīle uz ledus! Šitik kritiskos apstākļos kādi valdija šodien, barucot pa pilsētu (sēžot korķos) starpība maza vai riepas ziemas vai vasaras, protams ja viņas nav lisas!
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
fade
Audi S3
Has thanked: 0

Post by fade »

Juzix wrote:
iz wrote:
fade wrote:
vēja suns wrote:vaina nav riepās, bet blīvēs starp stūri un sēdekli... man ar vasarenes, bet gan 1dien uz šosejas, gan šorīt rīgā (uz 4joslu ielām) tāpat vairumam garām kurināju... :neka:
Nu tad es tev varetu pateikt, ka esi "baigi gudrs"! Tucini wien tucini garaam liidz ietucinaasi kadaa cerams ka gravii nevis garaam braucoshajaa! Zini ja es braucot uz 30km/h isti nevaru nobremzeet un juutu kaa mashiina planee, tad jaa tad ir jatucina vien aprejiem garaam!
aha un tapēc ātrāk liekam vasarenes un sakam ka mēs lēnām uz 30km/h un po uz visiem, sastrēgumi ko veidojam mus nekrata, gan jau ja pati nebūtu uzlikusi vasarenes, tad cītīgi nosodītu visus, kas to ir izdarījuši. Tas ta pārdomas skaļi, ko var droši neņemt vēra un neapvainoties :)
Nu šodien dienas pirmajā pusē bij pilnīgi poh*j kādas riepas. Uz piebraukāta sniega, kurš ir sācis kust un kuram pa virsu ir ūdens es ar savām ziemenēm jutos kā pīle uz ledus! Šitik kritiskos apstākļos kādi valdija šodien, barucot pa pilsētu (sēžot korķos) starpība maza vai riepas ziemas vai vasaras, protams ja viņas nav lisas!
Lugtum to jau es censhos te iestastiit, bet redziet citiem galvas uz pleciem nav, tikai wiena doma: man ir ziemenes esmu guru, tie kam vasarenes man traucee!
Image
we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
iz

Post by iz »

man ir ziemenes es esmu kruts :yo:
pārvietojos ar milzu ātrumu un nepievēršu nevienam uzmanību :yo:

būs jau labi :reeka:
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

nu ar savām ziemenēm es justos samērā ok, šauras, mazas, ar garām naglām(kuras brīnumainā kārta vēl aizvien ir garas un asas un tur, kur tām jābūt) +awd bet jau zb klausīties kā pa sausu asfaltu sņarkst naglas, labāk 2 dienas pabraukt lēnāk, un pa nokusušu sniegu/slapju asfaltu, es domāju vienalga ar vasarenēm ātrāk nobremzētu
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

fade wrote:
Lugtum to jau es censhos te iestastiit, bet redziet citiem galvas uz pleciem nav, tikai wiena doma: man ir ziemenes esmu guru, tie kam vasarenes man traucee!
Nu ar vasarenēm pagrūtāk no sētas tik laukā :lol: Pa pilsētu jau korķus veidoja it visi, neatkarīgi kas uz riepām rakstīts, ņemot vērā, ka ir ziemas beigas un visiem ziemenes ir nobrauktas (man piemēram, ziemas sākumā tika uzlikti juanu hankangi, tagad tur ir 5-7mm).
vēja suns

Post by vēja suns »

fade wrote:
nu neiet runa par piebraukāto sniegu, ledu... man tomēr arī ir galva uz pleciem, bet es vnk nevaru pabraukt aiz sēņotāja, kurš brauc piem uz 50km/h pie atļautajiem 90, dēl tā vien, ka tipa ir sniegs (asfalsts slapjš), ja es zinu, ka brīvi varu braukt ātrāk neradot nekādus draudus sev un citiem... protams, ir vietas kur arī es ar savām vasarenēm (jaunām) nevarēju pat uzsākt, bet šoreiz es runāju tiešām par +/- normālu ceļu un par to, ka nevajag rādīties uz ceļa, ja ir tik ļoti bail braukt- tā būtu labāk visiem (atkal nerunāju par to, ka vnk nevar pabraukt ātrāk, bet ja ir bail braukt normāli...)
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
riibeklis

Post by riibeklis »

tiko braucu riga-kjekava daudzviet melnais ledus :roll: :?
vwmotion.lv :naac:
semyhr

Post by semyhr »

Nu īstenība uz koplietošanas ceļiem pietiek aiziet mašīnai un viss. Savākt mēs visi protam, bet tas nenotiek 2m platā joslā, tākā vienīgais ko var darīt ir izdarīt tā lai tas auto neaiziet un nu lidojot garām utt ar vasarenēm pa žļuru ir diezgan liels risks nonest kādu. Arī ja Tu esi Makrejs :D
vēja suns

Post by vēja suns »

neiet pat runa par lidošanu- es šorīt zem zīmes 70 beidzot tiešām braucu uz tiem 70... runa iet par to, ka ir cilvēki, kas ierauga sniegu, uztaisa lielas acis, iekrampējas stūrē un zem tāda 70 dudina uz savi 40 (vēlreiz saku- neiet runa tagad par kkādiem krustojumiem, blīvu satiksmi ar pieblīvētu sniegu, ledu) lai tie cilvēki padomā- ja bailes tādā laikā braukt ar po kādām riepām, tad varbūt tomēr labāk nebraukt...
mazliet atkāpīte
šodien viena skuķene ar voļvu tā nogrieza ceļu- krustā es pa labi, šī pa kreisi... kā lielā paņēma un čunčināja pa malām neskatoties... (redz braucu es ar galvu- ja brauktu bez galvas, būtu BUC :D )
Image Image
Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
HaL
Admins
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Post by HaL »

psc :dusma:

man Mārupē TĀDS ledus, ka visa pretspoles/stabilitātes sistēma un mana augstā braukšanas profesionalitāte :yo: nenoturēja mašīnu no sagriešanās uz 10kmh.. psc prosta ceļš :evil:
Life is what happens while you're busy making other plans
ellnino

Post by ellnino »

Ziemas riepu taupiitaajiem neparko negribas paarkaartoties no Pleskavenes otraas joslas uz pirmo, jo redz pirmajaa vairaak sniega - tik seenjo uz 50/60/70 ... :dusma: Gruuti pagaidiit vismaz liidz apriilim, kad sniega un ledus varbuutiiba uz celja ir krasi samazinaajusies un tad likt vasarenes - pa to meenesi baigais nodilums ziemeneem iestaasies :x
Foxijs

Post by Foxijs »

ble man ir ziemenes un es velkos, jo deelj sitaas pistaas ziemas aizmuguree protektors ir kkur 1 mm... takaa pisaas [censored] visi kas kauc ka kaads velkaas! velkaas tapeec ka grib dziivi veel palikt :doh:
ellnino

Post by ellnino »

Vienas un taas pashas ziemenes jau 2, 3, 4 sezonu :lol:
Foxijs

Post by Foxijs »

kļūdies, jau otrās šo"ziem" :D
wildwing

Post by wildwing »

riibeklis wrote:tiko braucu riga-kjekava daudzviet melnais ledus :roll: :?
dzeltenais sniegs :reeka:
b
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Uz Rīgas hesa jau saliktas zīmes par ceļa remontu! Atkal sāksies bezpriģelis četru mēnešu garumā, lai salabotu pārsimt metru brauktuves!!! :yo:
Atkal audzēsim kilometrus braucot līdz Ķegumam :lol:
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:Uz Rīgas hesa jau saliktas zīmes par ceļa remontu! Atkal sāksies bezpriģelis četru mēnešu garumā, lai salabotu pārsimt metru brauktuves!!! :yo:
Atkal audzēsim kilometrus braucot līdz Ķegumam :lol:
Hehe, rīgas HES tas jau vēl puķītes :D Šite igauņi nomudījušies - jamiem igaunijā 4 mēneši ir kā pie mums 8 mēneši - tāpēc pagājušajā gadā atvēlētajā laikā knapi paspēja pusi HES'a uztaisīt.
Īsumā par pārējiem gaidāmajiem satiksmes ierobežojumiem Rīgas rajonā:
1. A/C A6 Rīga - Daugavpils - posmā no Rīgas robežas līdz Saulkalnei - rekonstrukcija.
2. Satiksmes pārvads saulkalnē - rekonstrukcija
3. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) km 7-20 (tb no HES apļa līdz Jelgavas šosejai) - klās jaunu virskārtu.
4. A/C A7 Rīga - Bauska - Ķekavas upes tilta rekonstrukcija.
5. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pār a/c A8 Rīga - Jelgava periodiskā uzturēšana (tb gandrīz tas pats, kas rekonstrukcija).
6. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri dzelzceļam (pie šosejas A8) rekonstrukcija
7. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri a/c V13 (Vecā Jelgavas šoseja) rekonstrukcija.
8. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri A10 (Rīga - Jūrmala) rekonstrukcija.
9. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) satiksmes pārvada pāri dzelzceļam (Pie A10) periodiskā uzturēšana.
10. A/C V1 (Valdlauči - Rāmava) rekonstrukcija.

Tas tā, cik uz sitiena varu atcerēties.
Tad vēl tiks uzstādītas barjeras sadalošajā joslā uz a/c A8 posmā no Rīgas robežas līdz Jelgavas rajona robežai (tb. Dalbe) un uz a/c A5 tiks uzstādītas/mainītas barjeras visā garumā un no jauna tiks uzstādītas posmā no A9 (Liepājas šoseja) līdz Babītei, kā arī a/c A5 un P132 (Rīga - Mārupe) mezglā.

Droši vien, ka vēl šo to aizmirsu, bet nu anyway visi gatavojas Le PSC. :twisted:
Good morning? No such thing!
MTM

Post by MTM »

Pie Muceniekiem nekas nav projekta uzlabot satiksmes drosibu, lai nebutu tik daudz avarijas?
Juzix
burnout.lv foto team

Post by Juzix »

Tu gribi teikt, ka HESu jau vajadzēja pabeigt pagājušajā vasārā??? :shock: :lol:
Android wrote:

3. A/C A5 Rīgas apvedceļš (Salaspils - Babīte) km 7-20 (tb no HES apļa līdz Jelgavas šosejai) - klās jaunu virskārtu.
...blablabla... apvadceļš
Šis tiešām priecē :yo:
Android wrote:4. A/C A7 Rīga - Bauska - Ķekavas upes tilta rekonstrukcija.
Vaitad ar šo tiltu k-ko pāris gadus atpakaļ nedarija? :neka:
Android
Admins

Post by Android »

Juzix wrote:Tu gribi teikt, ka HESu jau vajadzēja pabeigt pagājušajā vasārā??? :shock: :lol:
Android wrote:

...blablabla... apvadceļš
Šis tiešām priecē :yo:
Android wrote:4. A/C A7 Rīga - Bauska - Ķekavas upes tilta rekonstrukcija.
Vaitad ar šo tiltu k-ko pāris gadus atpakaļ nedarija? :neka:
Par HES'u - jā, jamiem vajadzēja pagājušajā vasarā pabeigt visu, jamie knapi pusi paspēja - ko lai saka, ja paņem igauņu uzņēmēju, tad tas bija gaidāms. Tāpat arī tiltam pār Gauju pie Murjāņiem vajadzēja būt gatavam vēl septembrī...
Par Ķekavas tiltu - pirms pāris gadiem bija tāda maza periodiskā - tikai bikuc uzfrišināja, lai var davilkt līdz rekonstrukcijai. Tagad itkā būšot platāks :neka:
Good morning? No such thing!
Post Reply