Foruma gļuki un citas ķibeles
tagad pamēģini ielogoties!ExQuickSilver wrote:Šī pati problēma..freimo wrote:mēģini tagad! vajadzētu visam būtAnonymous wrote:man tas pats neatnak registracijas vestule uz gmail.com lietotajs -marcis-
Nomainīju parametros e-pastu, bet profila aktivizācijas meils diemžēl kaut kur iesprūdis.. jau kādas pāris dienas..
Lietotājs - QuickSilver
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- QuickSilver
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
freimo wrote:tagad pamēģini ielogoties!ExQuickSilver wrote:Šī pati problēma..freimo wrote:mēģini tagad! vajadzētu visam būtAnonymous wrote:man tas pats neatnak registracijas vestule uz gmail.com lietotajs -marcis-
Nomainīju parametros e-pastu, bet profila aktivizācijas meils diemžēl kaut kur iesprūdis.. jau kādas pāris dienas..
Lietotājs - QuickSilver

http://www.RacingParts.lv - Powerflex, Rieger, OMP, KW, Weitec, Emotag, Exedy, Braid, Veilside, NX, Wiseco, Motek, Blitz, Hks, Sparco, Powersprint, H&R...
Re: Foruma gļuki un citas ķibeles
man liekas vai taa ir... ber pirmaja lapaa... aktualie topiki nemainass.. kaa stav taa staaav! 

1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Android
- Admins
Pirmā lapa tiks savesta kārtībā.kul-ed wrote:man liekas vai taa ir... ber pirmaja lapaa... aktualie topiki nemainass.. kaa stav taa staaav!
Good morning? No such thing!
Dikti gribās foruma noteikumus palasīt - bet nevaru atrast ...šķiet tādu seit nau.... 
Sorre ja kāds jau pamanīja ...

Pārvietoju savu pakaļu ar 2.7BiT quattro ... 

Jaa tie pazuda kopaa ar daudziem citiem Topiciem un tika jau pamaniits ieprieksh!Ķengurs wrote:Dikti gribās foruma noteikumus palasīt - bet nevaru atrast ...šķiet tādu seit nau....

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- jūdass
Forumā ievietotie linki varētu vērties jaunā TABā.
laboc: oi, šitais laikam pie ierosinājumiem piederētos, sorrū
laboc: oi, šitais laikam pie ierosinājumiem piederētos, sorrū
- А по нормальному ты умеешь говорить?
- Ответ, к сожалехию, не да.
- Ответ, к сожалехию, не да.
man nesuta apstiprinajuma mailu kad meginu pieregistreties. varat kaut ka palidzet?
man pilniigi tas pats, kaut gan freimo solija, ka jaabuut o.k.Guest wrote:man nesuta apstiprinajuma mailu kad meginu pieregistreties. varat kaut ka palidzet?
varu pateikt, ka meegjinaaju regjistreeties caur 3 meiliem, bet uz nevienu taa arii veestules neatnaaca.
esmu viilies.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
nevienam neiet uz meiliem info, pat ja sūta PM - nav atkarīgs no meila kā tāda, tā ir problēma k kur dziļāk :neka:

es ar gribeeju pievinoties sakariigu ljauzju barinjam, bet, kameer probleema nebuus noveersta, laikam buus jaaturpina veerot visu mo malas.. 

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...