Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
- Blondiins
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 16
nu, ja jau varbuut bija sapiipeejusies - taatad biji sapiipeejusiesAngel wrote:varbūt biju kaut ko sapīpējusies, un ID numuru sajaucu, bet vai tad es Golfu ar Mazdu varēju sajaukt? :neka:Kelmorian wrote:Hmmm... Man ir 67 ID, bet Golfa man navAngel wrote:Vakar ap 23.00 nenormāls sarkans Golfs ar ID 67 pa Āgenskalnu

ko Tu piipee un kur to var dabuut??? es gribeetu, lai mana honda paarveerstos par subaaru

You are in England - speak polish 

- Weber
- Cilvēks-karburators
sodien tavs rumaks 14;20 olimpijaatakeshi wrote:sodien emsins un omulis! (palidzeja bidit steli)
tajaa pasaa laikaa apzelots un neaprakstits dee_cee subaru
redzets arii pats subaru forumaa stradajm

Durbes/Augusta ielas stūris$cash_money$ wrote:kur Tavs virtuves logs atrodas?

Bilo ģelaWeber wrote:no darba braucot max zem virtuves logiem
atkal max nu jau celaa uz uzavas pusi, bisku pirms liepajas pagrieziena

Btw, šodien izstās labs laiciņš būs, vakarā varētu centrā novākties :neka:
Audi S2 2.2 20vt ABY '92.
Audi A4 Avant 1.9 fwd '04.
Audi A4 Avant 1.9 fwd '04.
- DREIM
- Honda Accord
Sestdien Juglā manīts stāvam Focus Saabs.
Šorīt biki pēc sešiem uz Ulmaņa gatves ID 7732 _dainis_ , pēc stundas šis pats Audi
stāvot pie Statoila ulmaņa gatvē. (p.s es nebūtu atpazīstams tik un tā, jo pārvietojos ar darba spaini Citroen Berlingo
)

Šorīt biki pēc sešiem uz Ulmaņa gatves ID 7732 _dainis_ , pēc stundas šis pats Audi
stāvot pie Statoila ulmaņa gatvē. (p.s es nebūtu atpazīstams tik un tā, jo pārvietojos ar darba spaini Citroen Berlingo

JDM
Weber wrote:sodien tavs rumaks 14;20 olimpijaatakeshi wrote:sodien emsins un omulis! (palidzeja bidit steli)
bija paaraak netiirs lai aprakstiitu :gigi:
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- _dainis_
aha, varētu tā būt!DREIM wrote:Sestdien Juglā manīts stāvam Focus Saabs.
stāvot pie Statoila ulmaņa gatvē. (p.s es nebūtu atpazīstams tik un tā, jo pārvietojos ar darba spaini Citroen Berlingo)
kur tu redzēji mani varbūt atcerēšos, ka redzēju Citroen Berlingo

Audi A3 1,8 tq 132kw
- DREIM
- Honda Accord
Es izbraucu no Marupes, Uzgriezos uz Ulmaņa gatves, pie luksafora ar Liepajas ielu bijām blakām, pie Nestes/ Spices paliki astē (p.s. tur vēl menti bija vienu paņēmuši zem jaunās zīmes 50_dainis_ wrote:aha, varētu tā būt!DREIM wrote:Sestdien Juglā manīts stāvam Focus Saabs.
stāvot pie Statoila ulmaņa gatvē. (p.s es nebūtu atpazīstams tik un tā, jo pārvietojos ar darba spaini Citroen Berlingo)
kur tu redzēji mani varbūt atcerēšos, ka redzēju Citroen Berlingo

p.s. Citrons Melns un pie tam vēl satonētiem logiem

JDM
- _dainis_
aha, atcerējos, tad jau tu man brauci pakaļ jau no pašas mārupes, un starp citu tev gadījumā nebija ieslēgtas tālās?, jo man šķita, ka nenormāli spiež spoguļosDREIM wrote:Es izbraucu no Marupes, Uzgriezos uz Ulmaņa gatves, pie luksafora ar Liepajas ielu bijām blakām, pie Nestes/ Spices paliki astē (p.s. tur vēl menti bija vienu paņēmuši zem jaunās zīmes 50_dainis_ wrote:aha, varētu tā būt!DREIM wrote:Sestdien Juglā manīts stāvam Focus Saabs.
kur tu redzēji mani varbūt atcerēšos, ka redzēju Citroen Berlingo)
p.s. Citrons Melns un pie tam vēl satonētiem logiem(tikai neiet nemaz)

Audi A3 1,8 tq 132kw
Jap jap un staveja zem taa debilaa koka,par kuru ziemas laikaa biju piemirsusi un tagad viss auto ir notecejis ar k.kadaam kakaam!vēja suns wrote:pēc kāda laiciņa šodien atkal fade audis pie BA

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
:gigi:fade wrote:Jap jap un staveja zem taa debilaa koka,par kuru ziemas laikaa biju piemirsusi un tagad viss auto ir notecejis ar k.kadaam kakaam!vēja suns wrote:pēc kāda laiciņa šodien atkal fade audis pie BA
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Weber
- Cilvēks-karburators
redzeju, ka tu mani nepamanijimax wrote:Durbes/Augusta ielas stūris$cash_money$ wrote:kur Tavs virtuves logs atrodas?
Bilo ģelaWeber wrote:no darba braucot max zem virtuves logiem
atkal max nu jau celaa uz uzavas pusi, bisku pirms liepajas pagriezienauz Užavnieka gan nemanīju Tevi, hmm..
Btw, šodien izstās labs laiciņš būs, vakarā varētu centrā novākties :neka:
busu araa kkad pec 23
- DREIM
- Honda Accord
itka nea, moš tapec ka piebāzts bagažnieks - nesareguleju lukturu augstumu ?!_dainis_ wrote: aha, atcerējos, tad jau tu man brauci pakaļ jau no pašas mārupes, un starp citu tev gadījumā nebija ieslēgtas tālās?, jo man šķita, ka nenormāli spiež spoguļos

tikko tik nočekoju ka isteniba ceļš kopīgs jau no paša sākuma, jo paveroties pa dzivokļa logu uz pretejo maju 51 stavvietā redzu tavu auto ?!
dzivojam kaimiņos

JDM
- takeshi
vins tur pedeja laika biezi apgrozas!Weber wrote:sodien tavs rumaks 14;20 olimpijaatakeshi wrote:sodien emsins un omulis! (palidzeja bidit steli)