Un veel tagad staav tur pat! Driiz jau sanjemshos un aizbraukshu pakalj! Shamie baigi atri stradaa, biju pierakstijusies shodien no riita,bet vakar 10os jau zvana, ka wiss gatavsgacciZm wrote:Jā. Fade`s ssss trīs turpat vēl šorīt bija.BargaisVecis wrote:Satikts gacciZm viņa darbavietā (kur starp citu novērots fade's esītis), atrādīts auto + palikts parādā.
Vēlreiz paldiesi!
Es tevi redzēju 16
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 16

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
vakar vakaraaa redzets fade S3 izbraucam no Audi Centra! 
1.9 TDI QUATTRO GT-530
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0nSQjuKwovs" onclick="window.open(this.href);return false;
Šodien satikts Nazgul ar draudzeni un šamējie safotografēti.
Aizdomas, ka manīts freimo ap 16iem pie Rīgas autoostas un tagad vakarā stienis braucam pa Lielo ielu.
Aizdomas, ka manīts freimo ap 16iem pie Rīgas autoostas un tagad vakarā stienis braucam pa Lielo ielu.
-
Rihy
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Manīti daudzi: Fleix, RaiviiC, Fade, kura ar mani nerunā
, Freimo, Mikuzz, Every Day, JLO, Waldmenz, RoDeO u.c.
Last edited by Rihy on 12 Apr 2008, 18:49, edited 1 time in total.
šķiet, ka vakar pēc pusnakts stāvēju aiz Rihy pie eizenšteina-biķernieku krusta, ja tas bij viņš, kurš no kreisās joslas izdomāja griezties pa labi... :gigi:
ap to laiku daudzi ripoja ārā no biķerniekiem, bet nevienu konkrēti vairāk nepiefiksēju...
ap to laiku daudzi ripoja ārā no biķerniekiem, bet nevienu konkrēti vairāk nepiefiksēju...

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
-
Rihy
da nē- neko nepatraucēji, vnk kad tu aizgriezies un tur aizbrauca vēl bariņš domāju- sekot vai nesekot
kamēr domāju jūs jau bijāt gabalā 

ID 8 kādreiz bija
Bijām trīs auto bariņšvēja suns wrote:da nē- neko nepatraucēji, vnk kad tu aizgriezies un tur aizbrauca vēl bariņš domāju- sekot vai nesekotkamēr domāju jūs jau bijāt gabalā
tad tu gadījumā nenostājies aiz manīm un pēctam tāpat kā Rihy palabi? čto ta likās, ka garām kkāds e36 pabrauc un pa pakaļējo logu kkas baigi noskatās...AV89 wrote:Bijām trīs auto bariņšvēja suns wrote:da nē- neko nepatraucēji, vnk kad tu aizgriezies un tur aizbrauca vēl bariņš domāju- sekot vai nesekotkamēr domāju jūs jau bijāt gabalā
+ vēl kādu brīdi Type-R aiz mums

ID 8 kādreiz bija
- Wu-Ryder
Vkar bikjeros redzets Rihy, Fade, vairak nevienu pec sejas nezinu
Bet ganjau vel kaads bija 

Poliuretāna bukses/Drift ANGLE/flanči/sajūgi https://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
(c) 3BMotorsport
- Lambertino
un es ar savu darba zirgu biju tieši aizkul-ed wrote:vakar vakaraaa redzets fade S3 izbraucam no Audi Centra!

-
Rihy
Ko nenāci apsveicināties?Wu-Ryder wrote:Vkar bikjeros redzets Rihy, Fade, vairak nevienu pec sejas nezinuBet ganjau vel kaads bija
- Blondiins
bikjeros satikti Fade, Raivis, Rodeo, Jlo, Jantarix no burnout.lv nevienu citu laikam nezinu 
un tad veel paaris hondisti, audisti un biiemdabljuuu auto markas piekriteeji
un tad veel paaris hondisti, audisti un biiemdabljuuu auto markas piekriteeji
You are in England - speak polish 
Apmeram wisi tie pashi! P.S. Jaa nerunaaju un ciemos vari neprasiities!Rihy wrote:Manīti daudzi: Fleix, RaiviiC, Fade, kura ar mani nerunā, Freimo, Mikuzz, Every Day, JLO, Waldmenz, RoDeO u.c.
+ veel vakar RuFFijs braucot gar Spici Jurmalas virzienaa! P.S. Kapeec shodien nebiji gonkaa?

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!