Braukšanas apstākļi
Moderator: omulis
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Re: Braukšanas apstākļi

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- Android
- Admins
- Has thanked: 0
Pļaviņās.. mīklainos apstākļos...Juzix wrote:Ko tādu var uztaisīt tikai pie mums

Toč PSC, gribētu redzēt to apdāvināto, kas tā izdomāja

Good morning? No such thing!
- El_Camino
- Admins
Tas kas pie Saulkalnes tagad daraas ar tiem celja remontiem ir pisec, vinjiem laikam dariit nav ko - saliek labirintus, ka tik vairāk līkumu, jābraukā tur zigzagā. Nah vinji nevar pabeigt vienu joslu un tad taisīt otru.
Tas pac arī salaspilī. kaukur kauko sāk darīt, nepabeidz un metas jau nākošo vietu baigi remontēt!
Android!
Aizbrauc, ievies kārtību.
Tas pac arī salaspilī. kaukur kauko sāk darīt, nepabeidz un metas jau nākošo vietu baigi remontēt!

Android!
Life is a bitch but a beautiful one!
- Android
- Admins
Tehnoloģiski tā jamiem pareizāk - nevar pa svaigi pieveltņotu segu močīt ar smagajiem - vot i taisa pa posmam, lai varētu normāli piebrauktEl_Camino wrote:Tas kas pie Saulkalnes tagad daraas ar tiem celja remontiem ir pisec, vinjiem laikam dariit nav ko - saliek labirintus, ka tik vairāk līkumu, jābraukā tur zigzagā. Nah vinji nevar pabeigt vienu joslu un tad taisīt otru.
Tas pac arī salaspilī. kaukur kauko sāk darīt, nepabeidz un metas jau nākošo vietu baigi remontēt!![]()
![]()
![]()
Android!

kārtējo reizi apstiprinājusies naudaskāšanas problēma, nevis domāšana par satiksmes drošību... Starp Jaunjelgavu un Rīgas HES ir (precīzi nepateikšu cik garš) ceļa posms ar zīmēm "bīstamas apmales" un "max. braukš. ātrums 50 km/h". Es protams tur nesaskatu neko bīstamu, nedomāju to kluci (nav apdzīvota vieta- apkārt pļavas, koki) vilkties uz 50, un kutinu savā ierastajā ātrumā. protams pretī brauc draugi un es paspēju 30 km/h sadzēsties, kā rezultātā 96 pie atļautajiem 50 - stādās priekšā JAUNĀKAIS inspektors, un saka, ka mēneša laikā būs jābrauc pie sava rajona priekšnieka uz lietas izskatīšanu... es prasu- a ko tās zīmes bezjēgā samestas, ceļš ta normāls, nafig ātruma ierobežojums??? šamējs saka, ka uz šitā ceļa baigi stikli plīstot- akmentiņus ar protektoru uzceļot un bliežot aizmugurējai mašīnai stiklā... nu bet man tur neviena mašīna 10-tos vakarā aizmugurē nebrauca, ja es viņai sapistu stiklu, lai ar mani kvai tiesājas! un ja tas ir tas iemesls, tad prātīgāk nebūtu uzstādīt zīmi "ievērot distanci", jo stiklu tač var izsist arī uz 50 braucot... un vēl jautājums, ja uz tā ceļa dēļ šī iemesla uzliek ierobešojumu 50 km/h, tad uz cik būtu jābrauc pa grants ceļu, uz kura tāpat kā uz citiem autoceļiem Latvijā patreiz atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h???
p.s.
p.s.

Mašīnai nav problēmu- tai ir raksturs
ID 8 kādreiz bija
mjap..pa to celju ar braucu, un man tie akmentinji paaris reizes taa kaartiigi iedeva pa stiklu, nu uz 50 toch tur vilkties nav pamata, bet uz 70 - 80 butu ok. Divas reizes braucu, abas 2 reizes tur bija menti 

Poligrāfija, lielformāta druka, dizains un maketēšana...
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.drukmeistars.lv" onclick="window.open(this.href);return false;
vēja suns wrote:kārtējo reizi apstiprinājusies naudaskāšanas problēma, nevis domāšana par satiksmes drošību... Starp Jaunjelgavu un Rīgas HES ir (precīzi nepateikšu cik garš) ceļa posms ar zīmēm "bīstamas apmales" un "max. braukš. ātrums 50 km/h". Es protams tur nesaskatu neko bīstamu, nedomāju to kluci (nav apdzīvota vieta- apkārt pļavas, koki) vilkties uz 50, un kutinu savā ierastajā ātrumā. protams pretī brauc draugi un es paspēju 30 km/h sadzēsties, kā rezultātā 96 pie atļautajiem 50 - stādās priekšā JAUNĀKAIS inspektors, un saka, ka mēneša laikā būs jābrauc pie sava rajona priekšnieka uz lietas izskatīšanu... es prasu- a ko tās zīmes bezjēgā samestas, ceļš ta normāls, nafig ātruma ierobežojums??? šamējs saka, ka uz šitā ceļa baigi stikli plīstot- akmentiņus ar protektoru uzceļot un bliežot aizmugurējai mašīnai stiklā... nu bet man tur neviena mašīna 10-tos vakarā aizmugurē nebrauca, ja es viņai sapistu stiklu, lai ar mani kvai tiesājas! un ja tas ir tas iemesls, tad prātīgāk nebūtu uzstādīt zīmi "ievērot distanci", jo stiklu tač var izsist arī uz 50 braucot... un vēl jautājums, ja uz tā ceļa dēļ šī iemesla uzliek ierobešojumu 50 km/h, tad uz cik būtu jābrauc pa grants ceļu, uz kura tāpat kā uz citiem autoceļiem Latvijā patreiz atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h???
p.s.
Tieši dēļ šitādiem bezjēdzīgiem ātruma ierobežojumiem, kur bieži ganās menti, esmu sācis novērtēt kruīzkontroles pirekšrocības

Bet nu vieta paļube debīla

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

- Android
- Admins
Ja tur bijis ceļa remonts tad tās zīmes diemžēl ir obligātas - vienk ja neuzliek, tad ir gudrīši, kuri izsit stiklus un tad mēģina piekasīties pie ceļu uzturētājiem un iztiesāt naudu. Parasti gan neizdodas, bet nu jebkurā gadījumā tas sex ar tieslietu sistēmu nevienam nav vajadzīgs. Tās zīmes tur ir īslaicīgi - max dažas dienas - atkarībā no ceļa uzturēšanas klases (tur visdrīzāk ir A klase) šķembas jānoslauka 2-4 dienu laikā un zīmes jānoņem.
vot viedokli no šī cilvēka es gaidīju! tā ar bij mana doma, ka zīmes saliktas, lai ceļa uzturētājam sūdu gadījumā ir atmazska... bet mans akmens CP dārziņā paliek- nu neradīju es satiksmei bīstamu situāciju, ne sev, ne citiem... nu labi, apturi, izskaidro kas un kā, baigi gribās ēst, tad kko uzprasi vai ļaujies pierunāties...
a par to ceļa remontu tur nemācēšu pateikt- kādu laiciņu tur nebiju braucis, bet katrā ziņā zīmes "ceļa remonts" tur nebija...
a par to ceļa remontu tur nemācēšu pateikt- kādu laiciņu tur nebiju braucis, bet katrā ziņā zīmes "ceļa remonts" tur nebija...

ID 8 kādreiz bija
-
Nu neredzu tavu taisnību šoreiz... Ments jau nav vainīgs, ka tās zīmes tur ir saliktas. Nu ir viņas - značit jāievēro, tomēr ne pa prikolu viņas tur stāv. Saprotams, ka vakars, satiksme reta, bet tomēr... Ments tikai dara savu darbu, ne viņš tur bija kur ielīdis 5 m pirms zīmes vai tml. Pārsniedzi ātrumu - nu tad arī atbildi par to 

- Android
- Admins
Tur parasti neliek zīmi "uz ceļa strādā" - parasti uzliek tikai ātruma ierobežojumu un brīdinājuma zīmi Nr. 116 "uz ceļa uzbērta grants".vēja suns wrote:vot viedokli no šī cilvēka es gaidīju! tā ar bij mana doma, ka zīmes saliktas, lai ceļa uzturētājam sūdu gadījumā ir atmazska... bet mans akmens CP dārziņā paliek- nu neradīju es satiksmei bīstamu situāciju, ne sev, ne citiem... nu labi, apturi, izskaidro kas un kā, baigi gribās ēst, tad kko uzprasi vai ļaujies pierunāties...
- Pauliic
- Moderators
idiotisms ir Maskavas un Lokomotīves ielas krustojums, tur bija vecie luksofori, kur kad vienam no zaļā pārgāja uz dzelteno, tad otrs jau no sarkanā rādīja dzelteno, krch tur bieži visādi ekscesi bija un vēl CP ik pa laikam muļķus ķer filmējot no sarkanā puses. Tagad uzlika jaunos luksoforus a to sistēmu atstāja
tikai, ja pirms tam vismaz zaļais mirgoja un ieslēdzās dzeltenais, tad tagad ir zaļš, momentā dzeltens un sarkanajam ar dzeltenais uzreiz ieslēdzas
ceru, ka sapratāt

ceru, ka sapratāt

nu lieta jau ir tāda, ja esmu pārkāpis likumu (jeb esmu pieķerts to darot), tad es to apzinos, un pat netaisos strīdēties, ka neesmu to darījis. es vnk uzskatu, ka nedaudz tie noteikumi nav pārdomāti, kkas tur nevelkās kopā- tas runājot par to distances zīmi, kā arī ceļiem ar grants segumu. un vēl arī man pašam ir gadījušies tiešām saprotoši CP darbinieki, kad arī- ātrums ir pārsniegts, bet attiecīgajā situācijā ir kādas pielaides un atkāpes... tas ir tas, ko jau minēja Android's- mūsu CP (lielākā daļa) iziet uz principu "pārkāpi-maksā"Rihy wrote:Nu neredzu tavu taisnību šoreiz... Ments jau nav vainīgs, ka tās zīmes tur ir saliktas. Nu ir viņas - značit jāievēro, tomēr ne pa prikolu viņas tur stāv. Saprotams, ka vakars, satiksme reta, bet tomēr... Ments tikai dara savu darbu, ne viņš tur bija kur ielīdis 5 m pirms zīmes vai tml. Pārsniedzi ātrumu - nu tad arī atbildi par to

ID 8 kādreiz bija
izraadaas uz briiviibas ielas ir 2 uudensvadi, vienu izremonteeja un naakamnedeelj saaks otro remonteet - viena josla katraa virzienaa rezultaats - le pisec
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
tev jau po .. tu jau nestradaa :gigi:DeeCee wrote:izraadaas uz briiviibas ielas ir 2 uudensvadi, vienu izremonteeja un naakamnedeelj saaks otro remonteet - viena josla katraa virzienaa rezultaats - le pisec
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit