http://youtube.com/watch?v=RwL7r29mUPI
Aa, nu tad Paldiesmatainis wrote:Rollin vispār jau es tev to dziesmas nosaukumu jau pirms trim mēnešiem nosaucu, @page 22
The Sun Harbour Chorus - Hard WorkIcikinsh wrote:Pamaniju shitaadu intresantu topicuun sadomaaju, ka visu laiku gribu zinaat, kaa sauc dziesmu bankas reklaama, kur dzied ''hard work, work, work'' :neka:
man ta ir liekas Бандерос-про красивую жизнь ( Banderos about a bueatiful life )ULDMAN wrote:kāds nezin kas par dziesmu banderos kur piemin 50 cent? klubņiks tāds, pa top radio netishaam dzirdeju šorīt sērfojot starp stacijām.
Man tādi pat doma.pavaars wrote:man ta ir liekas Бандерос-про красивую жизнь ( Banderos about a bueatiful life )ULDMAN wrote:kāds nezin kas par dziesmu banderos kur piemin 50 cent? klubņiks tāds, pa top radio netishaam dzirdeju šorīt sērfojot starp stacijām.
hz tad jau kkada jaunaULDMAN wrote:tā ir laba, bet nav īstā. Paldies par centibu- nokachaju visas iespejamaas dziesmas- neatradu :neka:
Neesmu ieklausījies, bet pēc teksta šķiet, ka tā ir Red Carpet - AlrightEraSeR wrote:Varbūt kāds zina, kas skan fonā reklāmai par Ice Parade (vārdi It's gona be alright)?