Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
Ar to 200sx kreklu? Tā jau likās, kad waldmenz.Rihy wrote:Aizmirsāt Waldmenz pieminēt

Ledusskapja golfs saldu....kaadu briidi sekoja bet tad mes aizmukam ar VR6 Passat aa un vel redzets Riiga zils E36 diezgan padziivojies...bet uz sliekshnja bija BURNOUT.LV novelcene! 

- ledusskapis
- Has thanked: 0
baigi sportojaat. choms ar mazdu jums gribeeja vietu ieraadiit bet kautkur nozudaat.Nr24 wrote:Ledusskapja golfs saldu....kaadu briidi sekoja bet tad mes aizmukam ar VR6 Passat aa un vel redzets Riiga zils E36 diezgan padziivojies...bet uz sliekshnja bija BURNOUT.LV novelcene!
es jau nemaz nezinu kaa tu izskaties...domaaju ka redzeeshu ka tu iekaap vai izkaap vai trinies gar sarkano golpu bet nekaaa..! nu enivej redzeets jau biji! no saakuma vienkarshi staavot pie kafejushnika!ledusskapis wrote:Izceelaaties ganNr24 wrote:tapeec jau aizmukam no jusu 280hp
katraa krustojumaa ar kaucoshajiem.
ko nepiestaaji apsveicinaaties?

- Archuks
- BMW
Vakar pie Spice/biķeros arī daudzi
Diez kā reidžejam šodien skolā gāja 

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Vot neatcerosAigars wrote:Fleix'am paskrēju garām uz vantenieka ap 16 vai 17. Ar to mazo smieklīgo Mersedesu.
Nemaz nemēģināju pievērst uzmanību, lai neizskatītos, ka kaut kāds tirliņš uzmācas.

- takeshi
kur tad tu vinu redzeji? pirmkart ja tu mani redzeji vins nau zils otrkart vins nau padzivojis treskart visu dienu stradaju!Nr24 wrote:Ledusskapja golfs saldu....kaadu briidi sekoja bet tad mes aizmukam ar VR6 Passat aa un vel redzets Riiga zils E36 diezgan padziivojies...bet uz sliekshnja bija BURNOUT.LV novelcene!

-
varbut mes runaajam par pavisam dazhadam mashinam?takeshi wrote:kur tad tu vinu redzeji? pirmkart ja tu mani redzeji vins nau zils otrkart vins nau padzivojis treskart visu dienu stradaju!Nr24 wrote:Ledusskapja golfs saldu....kaadu briidi sekoja bet tad mes aizmukam ar VR6 Passat aa un vel redzets Riiga zils E36 diezgan padziivojies...bet uz sliekshnja bija BURNOUT.LV novelcene!

- takeshi
nu atvainojos!Nr24 wrote:varbut mes runaajam par pavisam dazhadam mashinam?takeshi wrote:kur tad tu vinu redzeji? pirmkart ja tu mani redzeji vins nau zils otrkart vins nau padzivojis treskart visu dienu stradaju!Nr24 wrote:Ledusskapja golfs saldu....kaadu briidi sekoja bet tad mes aizmukam ar VR6 Passat aa un vel redzets Riiga zils E36 diezgan padziivojies...bet uz sliekshnja bija BURNOUT.LV novelcene!