a kada bezmaksas alus kaste prieksh manis ari ir? :gigi:JAnka wrote:Šovakar uz Rīgas apvedceļa apļa (tas, kur aiziet uz Jaunjelgavu, Skaistkalni un Jūrmalu) "fūrei" visa alus krava bija izgāzusies. Skats iespaidīgs.
Ir pāris bildes, bet sliktā kvalitātē.
Auto crashi vol.3
Moderator: omulis
Re: Auto crashi vol.3

Burnautas - portaļiškas autoķuņingas
Jā... dzīve dažreiz iesūkā, bet tad es atceros, ka man ir liels loceklis un viss atkal uzlabojas!
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Šodien Baltezerā ap plkst 14:30
Tiko bija piebraukuši ātrie un pēc brīža piebrauca arī CP

Tiko bija piebraukuši ātrie un pēc brīža piebrauca arī CP

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Kāds zin kaut ko par avāriju uz vecās jelgavas šosejas? Braucu olaines virzienā un gabalņu pirms gaismām ugunsdzēsēji bija noštopējuši satiksmi un vilka no kokiem ārā mašīnas atlikas. Redzēju kā izvilka daļu mašīnas aizmugures un tad aizbraucu. Tik dzirdēju ka šoferis itkā miris, blakussēdētājs šokā. :neka:
coming soon...
http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/k ... as-ielas-/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opinions are like assholes - everyone’s got one, and most of them stink
nu tur ir bijis atsaldenis !EraSeR wrote:http://www.liepajniekiem.lv/lat/zinas/k ... as-ielas-/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tikko uz Tallinas plkst.20:00 apvedceļa viaduktā, kurš ved uz Ikšķili redzēts tumšas krāsas BMW E36, kurš acīmredzot bija gājis sānslīdē vai izslīdējis viaduktā un tieši ar vadītāja pusi ietriecies pretimbraucošajā Dodge Caravan. Sekas diezgan pasmagas, tajā BMW bija vairāki jaunieši un visi ar asiņainām galvām, brūces bija diezgan pasmagas, un auto arī bija nopietni cietis. Cerams ka ne no šejieniešiem!!!
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
- Juzix
- burnout.lv foto team
http://foto.delfi.lv/picture/214781/" onclick="window.open(this.href);return false;

kādā hlamā ir jābūt, lai to izdarītu? :neka:Juzix wrote:http://foto.delfi.lv/picture/214781/" onclick="window.open(this.href);return false;
calis pieteici degvielas streikuJuzix wrote:http://foto.delfi.lv/picture/214781/" onclick="window.open(this.href);return false;

ID 28
- Juzix
- burnout.lv foto team
Jaunietes Jūrmalā taranē "Statoil" automazgātavuPublicēta: 11:08 08.07.2008.
Rīga, 8.jūl., LETA. Šorīt Dubultos "Statoil" degvielas uzpildes stacijā (DUS) pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ trīs jaunietes ar automašīnu BMW taranējušas automazgātavu.
Kā aģentūrai LETA sacīja SIA "Latvija Statoil" pārstāve Ieva Stūre, jaunietes lielā ātrumā izbraukušas cauri slēgtai automazgātavai, kā dēļ tika sagrauta automazgātavas iekārta un bojāta automazgātavas fasādes siena.
Pēc Stūres sacītā, negadījumā neviens nav cietis.
Policija veic izmeklēšanu par notikušo.
Kaspars Dzenis LETA
08.07.2008
Copyright © LETA

- Martinss
- Has thanked: 2 times
-
- Has thanked: 0
Tā arī ir, pārējiem viss ok. Bet nu organizatori pilnīgi
, tur vispār nedrīkstētu ļaut stāvēt, tak gandrīz katru gadu kāds tur paliek tajā pļavā...

subarupower.lv uzgāju

Tas pats... par ko tad runaajat, nu taa intreses peec...Ja tam Nissanam v.n. DG- 12, tad tas čalis no audi-style kluba ir sanācis bik parunātiesKopeets no cita foruma... bet nu kaada starpiiba, galvenais dereetu pamaaciities no citu kluudaam!
........."shodien no riita mieriigi bubinu paari vef tiltam uz brasas tilta pusi liidz nepamanu agresiivi lidojoshu nisanu 350, kursh palido man garaam! a ko es... man tachu ar juutas! saaku spiest griidaa, joptvai izraadaas STI arii ietShocked, un saakaas dragrace... vilkaam taa no sirds, liidz galam, bet tad she tev, tikaam liidz brasas tiltam... a uz tilta tachu brugjis...[censored] tas bija psc kaa saaka sliideet... es tik skatos nisanam dirsa pa gaisu no vienas malas uz otru liidz neatduuraas (neizsmeereejaas) pret pretiim braucoshu smago... [censored] nesaprotu nafig bij taa jaaskrien!!!"...., tik niku bik piemirsu, nesen braukāja ar OOOO TT.

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
memberlist.php?mode=viewprofile&u=1906" onclick="window.open(this.href);return false;DeeCee wrote:subarupower.lv uzgājuTas pats... par ko tad runaajat, nu taa intreses peec...Ja tam Nissanam v.n. DG- 12, tad tas čalis no audi-style kluba ir sanācis bik parunātiesKopeets no cita foruma... bet nu kaada starpiiba, galvenais dereetu pamaaciities no citu kluudaam!
........."shodien no riita mieriigi bubinu paari vef tiltam uz brasas tilta pusi liidz nepamanu agresiivi lidojoshu nisanu 350, kursh palido man garaam! a ko es... man tachu ar juutas! saaku spiest griidaa, [consored] izraadaas STI arii ietShocked, un saakaas dragrace... vilkaam taa no sirds, liidz galam, bet tad she tev, tikaam liidz brasas tiltam... a uz tilta tachu brugjis...[consored] tas bija psc kaa saaka sliideet... es tik skatos nisanam [consored] pa gaisu no vienas malas uz otru liidz neatduuraas (neizsmeereejaas) pret pretiim braucoshu smago... [consored] nesaprotu nafig bij taa jaaskrien!!!"...., tik niku bik piemirsu, nesen braukāja ar OOOO TT.
![]()

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Viss kaartiba...vakar davis redzeets..nav cietis tikai beediigs!mbertulis wrote:memberlist.php?mode=viewprofile&u=1906" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;DeeCee wrote:subarupower.lv uzgājuTas pats... par ko tad runaajat, nu taa intreses peec...Ja tam Nissanam v.n. DG- 12, tad tas čalis no audi-style kluba ir sanācis bik parunātiesKopeets no cita foruma... bet nu kaada starpiiba, galvenais dereetu pamaaciities no citu kluudaam!
........."shodien no riita mieriigi bubinu paari vef tiltam uz brasas tilta pusi liidz nepamanu agresiivi lidojoshu nisanu 350, kursh palido man garaam! a ko es... man tachu ar juutas! saaku spiest griidaa, [consored] izraadaas STI arii ietShocked, un saakaas dragrace... vilkaam taa no sirds, liidz galam, bet tad she tev, tikaam liidz brasas tiltam... a uz tilta tachu brugjis...[consored] tas bija psc kaa saaka sliideet... es tik skatos nisanam [consored] pa gaisu no vienas malas uz otru liidz neatduuraas (neizsmeereejaas) pret pretiim braucoshu smago... [consored] nesaprotu nafig bij taa jaaskrien!!!"...., tik niku bik piemirsu, nesen braukāja ar OOOO TT.
![]()