Archuks wrote:
[consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgs Nav ko te vaimanāt par Latviju
Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.
Tu esi? Tas ir normāli, ka čalis nelien citam virsū un nedīc pēc palīdzības! Jo sevišķi, ja otru nepazīsti... Psc, tavi teksti šeit spārda...
o.k. Tev savādāks domāšanas veids. (ne tik draudzīgs)
Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!
Archuks wrote:
[consored] ja čalis pats nenāk klāt un neprasa, tad pats vainīgs Nav ko te vaimanāt par Latviju
Njā, tas nozīme tikai to, ka viņš brauc savam priekam, vai ir pārāk labās domās par sevi.
Tu esi? Tas ir normāli, ka čalis nelien citam virsū un nedīc pēc palīdzības! Jo sevišķi, ja otru nepazīsti... Psc, tavi teksti šeit spārda...
Man nav nedraudzīgs domāšanas veids, bet nu manuprāt Tu sāc te jau huiņu dzīt... Nu tā tak neviens nedara un nedarīs! Tas būtu tas pats, ja Tu pieietu klāt uz ielas cilvēkam un pateiktu, lai iemāca tev, piemēram, kauties!
Man gan neliekas, nekas TĀDS, ja kādam pieietu klāt, it īpaši trasē, pēc kāda padoma
Archuks wrote:
o.k. saprotu, ka man nav jēgas vairs neko rakstīt..
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
anders wrote:mana dienas, nedēļas un gada bilde....
Super (handshake) un bučas Agnesei
Seat Leon X-perience 2017 2,0d šobrīd
Volvo V70 2010 1.6D
Volvo V70 2003 2.5T
Toyota Corolla Verso 2008 2,2d
Audi S3 1999 1,8T
BMW 320 2005 2,0d
Renault Megane 2006 1,6
Audi A3 1998 1,6
Renault Twingo 1995 1,2
Opel Ascona 1985 1,6