yes, maniju - vēl man šķiet, ka kāds tur bija ar kruķiempsyhotype wrote:Biju no komandas, bet uzrados ar to audi bez pr. bampera

Moderator: Juzix
yes, maniju - vēl man šķiet, ka kāds tur bija ar kruķiempsyhotype wrote:Biju no komandas, bet uzrados ar to audi bez pr. bampera
EsEgons wrote:bedresCh. wrote:EsEgons pa dienu manīts Jelgavā!
kur nospiegoji?
loon wrote:tikko manīts lamberts draugo spiegojot manu albumu!
pamaniju tevi jau pie luksafora redzeju ka sveicini pasveicinaju tevi caur loguemsinjsh wrote:no riita bik peec astonjiem, sveicinaaju Takeshi, bet vinjsh laikam mani neredzeeja, es braucu pa bikjernieku ielu, bet Tu griezies uz vinjas no ernestiines ielas laikam taa vinu sauca
Bij, bij tāda lieta, kopā ar PuikuKriss devāmies bildēt.Ch. wrote:Satikts & sapazīts ar Cibinsh!
+1 normāls pasāciens izvērtāsmpb wrote:šovakar sazatikti Juzix ar ģimeni, Hal`s, Archuks, Rihy, EsEgons, Psih-arno, iz, Sicram, RaivīC
Izvērtās tiešām labi.Archuks wrote:+1 normāls pasāciens izvērtāsmpb wrote:šovakar sazatikti Juzix ar ģimeni, Hal`s, Archuks, Rihy, EsEgons, Psih-arno, iz, Sicram, RaivīC
ko vēl aizbraucāt darīt?psih-arno wrote:Izvērtās tiešām labi.Archuks wrote:+1 normāls pasāciens izvērtāsmpb wrote:šovakar sazatikti Juzix ar ģimeni, Hal`s, Archuks, Rihy, EsEgons, Psih-arno, iz, Sicram, RaivīC
andrejsalā smējāmiesiz wrote:ko vēl aizbraucāt darīt?psih-arno wrote:Izvērtās tiešām labi.Archuks wrote:+1 normāls pasāciens izvērtāsmpb wrote:šovakar sazatikti Juzix ar ģimeni, Hal`s, Archuks, Rihy, EsEgons, Psih-arno, iz, Sicram, RaivīC