Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Martinss
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
Šķiet, kad Archuks redzēts braucam pa Ulmaņa gatvi no lidostas puses gar nesti ~15:40 numurs sākās ar GU un uz aizmugurējā stikla bija RUW logo, right?
- BlondaiZ
- Has thanked: 0
Nu es izgaaju piipeet un taalumaa redzeeju ST, pirmais ko iedomaajos biji tu, bet nu netiirs gan laikam bijaBriedis wrote:vareetu buut, vakar miicijos pa to galu.BlondaiZ wrote:shodien redzeets El_camino vesdjehods, ripinoties pa maskaveni, man liekas biji savam seat k-ko dabuut vai vnk noliki auto halli uz ausiim![]()
Un veel vareetu buut ka tas bija briedis ar ST arii pa maskaveni centra virzienaa?! :neka:

- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
BlondaiZ wrote:Nu es izgaaju piipeet un taalumaa redzeeju ST, pirmais ko iedomaajos biji tu, bet nu netiirs gan laikam bijaBriedis wrote:vareetu buut, vakar miicijos pa to galu.BlondaiZ wrote:shodien redzeets El_camino vesdjehods, ripinoties pa maskaveni, man liekas biji savam seat k-ko dabuut vai vnk noliki auto halli uz ausiim![]()
Un veel vareetu buut ka tas bija briedis ar ST arii pa maskaveni centra virzienaa?! :neka:
tad 100% es

-
Waldmenz, Archuks, lambertino, Fade, Runcens, Omulis, Takeshi, emsinjsh un vēl citi Biķeros!
Pie Juzika un Kikas padzerta tēja un pabarots šamējo kaķis ar cepumu! 
Ā, laikam Rihy un Archuks ar piebrauca.
p.s. Iespējams, ka briedis ST aizbrauca pa Vienības gatvi tagad kaut kad vakarā.

Ā, laikam Rihy un Archuks ar piebrauca.
p.s. Iespējams, ka briedis ST aizbrauca pa Vienības gatvi tagad kaut kad vakarā.
-
Jā jā, Juzix un Cibinsh arī satikti 
Tad vēl Vecrīgā iedzerts un satusēts ar Blond, Nr.24 un Psih-Arno, kā arī ar Waldmenz

Tad vēl Vecrīgā iedzerts un satusēts ar Blond, Nr.24 un Psih-Arno, kā arī ar Waldmenz

-
Nr24 wrote:nu nezinu es neiedzeeeru... es piedzeeros!Rihy wrote:Jā jā, Juzix un Cibinsh arī satikti
Tad vēl Vecrīgā iedzerts un satusēts ar Blondo, Nr24 un Psih-Arno, kā arī ar Waldmenz

Kristena un vēl daudzi citi @ Honda kluba futbola turnīrs 

Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs

Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Nr24 wrote:nu nezinu es neiedzeeeru... es piedzeeros!Rihy wrote:Jā jā, Juzix un Cibinsh arī satikti

Vispār šoks bija tik daudzus satikt.

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
galva bardaks! ne bija forshi...zhel ka nevar visur un ar visiem paspeet sadzert sachilot patuset!psih-arno wrote:Nr24 wrote:nu nezinu es neiedzeeeru... es piedzeeros!Rihy wrote:Jā jā, Juzix un Cibinsh arī satikti
Tad vēl Vecrīgā iedzerts un satusēts ar Blond, Nr.24 un Psih-Arno, kā arī ar Waldmenz![]()
Vispār šoks bija tik daudzus satikt.

Tornjakalna bazniicaa redzets Hal`s baigaa ancukaa un JLO ljoti skaistaa kleitinjaa! Hmm taa arii nesapratu, ko shamie bija ta sapucejushies, bet nu super super! Zhetnos vinjiem!
Turpataas arii Freimo, RoDeo, Maijux un Archuks!

Turpataas arii Freimo, RoDeo, Maijux un Archuks!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- *Sicram
- Has thanked: 3 times
es staaveju 2m no jumsMelnais wrote:vakar iekš prāta vētras koncha satikts rihy ar alu pie alus tirgotavas!

Aa .. un mekleejot Rihy, Omulis mani pamanija

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
PM vai 29764007
-
*Sicram wrote:es staaveju 2m no jumsMelnais wrote:vakar iekš prāta vētras koncha satikts rihy ar alu pie alus tirgotavas!man bljet rihy nepateica, ka tas ir TU :gigi:
Aa .. un mekleejot Rihy, Omulis mani pamanijaun rezultaats ir tads ka sasveicinaajaamies

- *Sicram
- Has thanked: 3 times
tu varbuut nepamaniji, bet man bija shis tas interesants rocinjaasRihy wrote:*Sicram wrote:es staaveju 2m no jumsMelnais wrote:vakar iekš prāta vētras koncha satikts rihy ar alu pie alus tirgotavas!man bljet rihy nepateica, ka tas ir TU :gigi:
Aa .. un mekleejot Rihy, Omulis mani pamanijaun rezultaats ir tads ka sasveicinaajaamies
Mārci, es teicu, ka tur ir Melnais

Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007
PM vai 29764007
-
*Sicram wrote:tu varbuut nepamaniji, bet man bija shis tas interesants rocinjaasRihy wrote:*Sicram wrote:es staaveju 2m no jumsMelnais wrote:vakar iekš prāta vētras koncha satikts rihy ar alu pie alus tirgotavas!man bljet rihy nepateica, ka tas ir TU :gigi:
Mārci, es teicu, ka tur ir Melnais