Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Foxijs
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
takā Lambertino, Fade un Freimo bija iemaldījušies manā krajā, tad kopistiski visi aizbraucām uz ķemeru purva taku
visiem iesaku, baigi interesanti, nemaz nau daudz jāstaigā, brīnišķīga daba, jauka fauna un visāds citāds ekšens 
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
juu, bija krutaEsEgons wrote:takā Lambertino, Fade un Freimo bija iemaldījušies manā krajā, tad kopistiski visi aizbraucām uz ķemeru purva takuvisiem iesaku, baigi interesanti, nemaz nau daudz jāstaigā, brīnišķīga daba, jauka fauna un visāds citāds ekšens
būs kādreiz jāatkārto

- omulis
- Moderators
jaa dzirdeeju, ka biji pazaudeejies, smagi pazaudeejies*Sicram wrote:es staaveju 2m no jumsMelnais wrote:vakar iekš prāta vētras koncha satikts rihy ar alu pie alus tirgotavas!man bljet rihy nepateica, ka tas ir TU :gigi:
Aa .. un mekleejot Rihy, Omulis mani pamanijaun rezultaats ir tads ka sasveicinaajaamies
Tur bija arii lietotaajs Reinis ar ko sasveicinaajies
kaut ko veel redzeeju, tagad neatceros.
savukaart shodien Focus Juglaa, beraucu aaraa no taas ielas kur garaashu koperatiivs ar pljurku
noteikti, ka neredzeeji...
aa un tiko Emsinjsh.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
šodien Saldū ~ 13:00 pie Rimi pamanīts tumši zaļš Nissan 200SX S14 (neesmu drošs vai tas kas šeit apgrozās.. n/z bija GO-....)
..
18:12 Dobelē benzīntankā "D.J" novērots sarkanais Nissan 200SX S14 (atminos redzēts drifta treniņu bildēs - bodykit bez pr. bampera
bet
)
20:41 max in da house !
18:12 Dobelē benzīntankā "D.J" novērots sarkanais Nissan 200SX S14 (atminos redzēts drifta treniņu bildēs - bodykit bez pr. bampera
20:41 max in da house !
Lancer 1.6 16V
- omulis
- Moderators
aa, shodien ieraudziits Cezars ejot uz motokrosu Kjegumaa pie Janchuka. Pats Janchuks arii redzeets bet kad sveicinaaju pie maajas nepamaniija. Ar Ceezaru arii bik parunaats. Teciu vinjam , ka vinjsh ir sadedzis ellee 
un ieksh motokrasa arii sasveicinaats Janchuks.
un ieksh motokrasa arii sasveicinaats Janchuks.
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
a kam tagad viegli...
Bija tāda lieta. Garšīgas.Drumer_! wrote:Satikts Cibinjs @ mana darab un uzestas pankukas![]()
Gribēju vakariņās arī iepirkt, tik Rimi nebija labo.
Bij, bij tāda lieta. Vēl Aigarz` un Aigars vakar otrpus trubai + šodien freimo zvanīja.pavaars wrote:vakar otraa strikja galaa sadzirdeets cibinsh
- Lambertino
nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturai

Diezinvai ar būtu kājāmgājēju pamanījisLambertino wrote:nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturai
- Lambertino
nu nav jau tā, ka kājāmgājējus nepamanu - vismaz līdz šim ir licies, ka visus pamanu.ramex wrote:Diezinvai ar būtu kājāmgājēju pamanījisLambertino wrote:nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturaičāpoju uz busa pieturu no garāžas
Katrā ziņā uz mašīnas nav vēstis, ka kādu nebūtu manijis

Lambertino wrote:nu nav jau tā, ka kājāmgājējus nepamanu - vismaz līdz šim ir licies, ka visus pamanu.ramex wrote:Diezinvai ar būtu kājāmgājēju pamanījisLambertino wrote:nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturaičāpoju uz busa pieturu no garāžas
Katrā ziņā uz mašīnas nav vēstis, ka kādu nebūtu manijis
un tā kā dziive tikushies neesam tad tapat neatpaziitu
Last edited by ramex on 12 Aug 2008, 10:08, edited 1 time in total.
Es nez, es dzirdēju labi ja 3 vārdus ko tu tur teici. 20 metrus no lielajām tumbām biju.cibinsh wrote:Bij, bij tāda lieta. Vēl Aigarz` un Aigars vakar otrpus trubai + šodien freimo zvanīja.
og-42 uz lubānas ielas 
zinu, kam tas ir, bet neredzēju kurš bija pie stūres
zinu, kam tas ir, bet neredzēju kurš bija pie stūres
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots