Moderator: Juzix
juu, bija krutaEsEgons wrote:takā Lambertino, Fade un Freimo bija iemaldījušies manā krajā, tad kopistiski visi aizbraucām uz ķemeru purva takuvisiem iesaku, baigi interesanti, nemaz nau daudz jāstaigā, brīnišķīga daba, jauka fauna un visāds citāds ekšens
jaa dzirdeeju, ka biji pazaudeejies, smagi pazaudeejies*Sicram wrote:es staaveju 2m no jumsMelnais wrote:vakar iekš prāta vētras koncha satikts rihy ar alu pie alus tirgotavas!man bljet rihy nepateica, ka tas ir TU :gigi:
Aa .. un mekleejot Rihy, Omulis mani pamanijaun rezultaats ir tads ka sasveicinaajaamies
Bija tāda lieta. Garšīgas.Drumer_! wrote:Satikts Cibinjs @ mana darab un uzestas pankukas![]()
Bij, bij tāda lieta. Vēl Aigarz` un Aigars vakar otrpus trubai + šodien freimo zvanīja.pavaars wrote:vakar otraa strikja galaa sadzirdeets cibinsh
nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturai
Diezinvai ar būtu kājāmgājēju pamanījisLambertino wrote:nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturai
nu nav jau tā, ka kājāmgājējus nepamanu - vismaz līdz šim ir licies, ka visus pamanu.ramex wrote:Diezinvai ar būtu kājāmgājēju pamanījisLambertino wrote:nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturaičāpoju uz busa pieturu no garāžas
Lambertino wrote:nu nav jau tā, ka kājāmgājējus nepamanu - vismaz līdz šim ir licies, ka visus pamanu.ramex wrote:Diezinvai ar būtu kājāmgājēju pamanījisLambertino wrote:nevienu ņividal, bet būt tur biju - pat maršrutu pateici pareizuramex wrote:Vakar 20:05 OG42 Virzienaa no spices uz Centru Apmēram pretim RMR autobusa pieturaičāpoju uz busa pieturu no garāžas
Katrā ziņā uz mašīnas nav vēstis, ka kādu nebūtu manijis
Es nez, es dzirdēju labi ja 3 vārdus ko tu tur teici. 20 metrus no lielajām tumbām biju.cibinsh wrote:Bij, bij tāda lieta. Vēl Aigarz` un Aigars vakar otrpus trubai + šodien freimo zvanīja.