Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Es tevi redzēju 17
Jup, pēc tam vēl pārvietojāmies līdz coyotam, tur tikai no 21mpb wrote:pagājušonakt Vecrīgā uzskriets virsū Arčukam un Waldmenzam Piparos, pēc tam Orange bārā.

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

Sestdien pa dienu ap 14:00 braucot Kandavas virzienā redzēts ļoti līdzīgs SAAB, kā Focus'am arī ar tādiem melniem dieskiem un vilka kā negudrs.

Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Arī redzēju!Vāveris wrote:Šodien Red Bull pasākuma ietvaros pie Radison SAS viesnīcas redzēta Author sarkanā Honda
Diski tādi pavisam bēdīgi izskatijās!

BMW F31 M-Sport Estoril Blue
+1freimo wrote:Arī redzēju!Vāveris wrote:Šodien Red Bull pasākuma ietvaros pie Radison SAS viesnīcas redzēta Author sarkanā Honda
Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/
Vāveris wrote:+1freimo wrote:Arī redzēju!Vāveris wrote:Šodien Red Bull pasākuma ietvaros pie Radison SAS viesnīcas redzēta Author sarkanā Honda

End Credits
- omulis
- Moderators
Sestien vakarpusee maniita Alfas staavietaaVāveris wrote:Šodien Red Bull pasākuma ietvaros pie Radison SAS viesnīcas redzēta Author sarkanā Honda

www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
-
Kaut kad pēc 21iem redzēts moro Kalnciema un laikam Ventspils krustā, bijām Raivīša s2 
Tad pa dienu redzēts V.I.P. riņķainais audi stāvam uz hvz kādas ielas, laikam bija flugtad

Tad pa dienu redzēts V.I.P. riņķainais audi stāvam uz hvz kādas ielas, laikam bija flugtad

shampis!JLO wrote:Joprojām ir te_dainis_ wrote:Ap plkst 20 Lamberts nedevās ciemos pie Hal'a?

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Focus'am nav melni diskiVāveris wrote:Sestdien pa dienu ap 14:00 braucot Kandavas virzienā redzēts ļoti līdzīgs SAAB, kā Focus'am arī ar tādiem melniem dieskiem un vilka kā negudrs.

CiviC EG
es arii nezinu, kaa to ielu saucRihy wrote:Tad pa dienu redzēts V.I.P. riņķainais audi stāvam uz hvz kādas ielas, laikam bija flugtad

bet sapratu par ko runa, jo biju uz flugtag

bija ok

being a better driver is not an unfair advantage...
-
Man pēc divu dienuV.I.P. wrote:es arii nezinu, kaa to ielu saucRihy wrote:Tad pa dienu redzēts V.I.P. riņķainais audi stāvam uz hvz kādas ielas, laikam bija flugtad
bet sapratu par ko runa, jo biju uz flugtag![]()
bija okvairaak kaa pusi gan noskatiijos, bet liidz pashaam beigaam tomeer nepietika pacietiibas palikt

Paldies weber par transportēšanu

tas bija virzienā uz centru? ar kādu auto biji?Rollin wrote:~21:00 centrā #MR face redzēts iekš civic.. Tu nostājies aizmugurē pie "Drogas" krustojuma.. es 2x nomidžināju avareikas, bet Tu laikam nesazīmēji![]()
![]()
..

- jaaniss
- Audi 80
Focus saabs pie tc alfa 6dien
www.ajblasters.lv
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.
Smilšu strūkla, metināšana, gruntēšana.