jap ..virzienā uz centru.. ķiršu krāsas Lancers#MR wrote:Paldies weber par transportēšanu![]()
tas bija virzienā uz centru? ar kādu auto biji?Rollin wrote:~21:00 centrā #MR face redzēts iekš civic.. Tu nostājies aizmugurē pie "Drogas" krustojuma.. es 2x nomidžināju avareikas, bet Tu laikam nesazīmēji![]()
![]()
..
Es tevi redzēju 17
Moderator: Juzix
Re: Es tevi redzēju 17
Lancer 1.6 16V
- Focus
- bez Jumta
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
man nav melni diski (paraxta bilde ir fotošops) un man ir citaads numurs.. shitais dzheks man ir paziistams... vinja Hirscham ir biš vairāk zirgu (ap300)Vāveris wrote:Sestdien pa dienu ap 14:00 braucot Kandavas virzienā redzēts ļoti līdzīgs SAAB, kā Focus'am arī ar tādiem melniem dieskiem un vilka kā negudrs.
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
shajās dienās manīts nogriezhamies no vasarnīč pa kreis uz akvapark - iel a guloshajiem.. hvz kaa iist sauc.. es aiz mugurs ar velo no Inzhenierens.Rollin wrote:
.. ķiršu krāsas Lancers...
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
nothing's impossiblekuu_haa wrote:shajās dienās manīts nogriezhamies no vasarnīč pa kreis uz akvapark - iel a guloshajiem.. hvz kaa iist sauc.. es aiz mugurs ar velo no Inzhenierens.Rollin wrote:
.. ķiršu krāsas Lancers...
p.s. pa reizei noripoju gar Tavu garage ..vnm ciet
Lancer 1.6 16V
Tur reti uzturos.. peec ned alga.. mosh kko padariishu.Rollin wrote: ... p.s. pa reizei noripoju gar Tavu garage ..vnm ciet
Apskate, apdroshinaashana, riepas.. nu nah viss uzreiz
Audi V8 92. 4.2 q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
Audi A200 88. 2.2 10VT q
PuikaKriss 1.septembra pasākumā pie šamējā skolas, Pēcāk Raiņa parkā pasākumā.
Ch. dīvaini uzvedoties braucot iekš baltā e30 krabja uz Lielās ielas un zem tās.
vinja uz Lielās ielas netālu no t/c Rio.
Drumer_! dauzot bungas Raiņa parka pasākumā, testējot Golfu un vakarā pabraukājāmies vēl.
Izii vakarā pie LLU svinību vietas.
Ch. dīvaini uzvedoties braucot iekš baltā e30 krabja uz Lielās ielas un zem tās.
vinja uz Lielās ielas netālu no t/c Rio.
Drumer_! dauzot bungas Raiņa parka pasākumā, testējot Golfu un vakarā pabraukājāmies vēl.
Izii vakarā pie LLU svinību vietas.
jā tā varētu būt, bijām pie draudzenes vecākiem atzīmēt 1septembrivēja suns wrote:pēc 19:05 pabraukts garām uz šampētera ielas stāvošam emsinja kabrim
Pārdodu, riepas,eļļas, diskus, akumulātorus,riepu montāža, balansēšana, disku valcēšana, riepu glabāšana. Ja ir interese PM vai 26175401
Pirms minuteem 25, redzeets psih-arno braucot pa Ulmanja gatvi virzienaa prom no centra!

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
Redzēju, redzēju Tevifreimo wrote:19:00 Omulis uz Slāvu tilta...
Braucu un pa priekšu brauca mersis, kurš baigi dūmoju- pētīju kā no izpūtēja nāk dūmi ārā
Tad kresajā pusē redzēju spīdīgu e36 kupeju
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
To mersi arī no sākuma ievēroju, precīzāk sakot, dūmusomulis wrote:Redzēju, redzēju Tevifreimo wrote:19:00 Omulis uz Slāvu tilta...Tikai pēdējā brīdi.
Braucu un pa priekšu brauca mersis, kurš baigi dūmoju- pētīju kā no izpūtēja nāk dūmi ārā
Tad kresajā pusē redzēju spīdīgu e36 kupejuun pēdējā brīdī, ka kāds pacēlis ir pie stoikas roku
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Vakar RiviiC @ NESTE ar vesalu baru 1mā septembra atzīmētājiem

Un redzēts ka fade cenšas nemanot nosist lambertino ar E30 atslēgām
Šorīt Meitene uz Graudu ielas pie Turības ar X5
Mikuzāaa manīts @ TA kratot žiguli

Un redzēts ka fade cenšas nemanot nosist lambertino ar E30 atslēgām
Šorīt Meitene uz Graudu ielas pie Turības ar X5
Mikuzāaa manīts @ TA kratot žiguli
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
Mibins ap 11:00 pa Maskavas ielas, starp rumbulu un dārziņiem, devās rīgas virzienā.
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Re kur arī viņš vakar savā ierastajā vietā SalaspilīJuzix wrote:Mibins ap 11:00 pa Maskavas ielas, starp rumbulu un dārziņiem, devās rīgas virzienā.

Prātam ir jābūt, lai tajā kas ienāktu. /G.Pilsums/