Domāju gan ka nepamanīji, es sēdēju ofisā!Rihy wrote:Jā, kur tu biji? Nemanīju...El_Camino wrote:Rihijs ar Cosi tiko pa Jūrkalnes ielu aizkrūzēja

Moderator: Juzix
Domāju gan ka nepamanīji, es sēdēju ofisā!Rihy wrote:Jā, kur tu biji? Nemanīju...El_Camino wrote:Rihijs ar Cosi tiko pa Jūrkalnes ielu aizkrūzēja
A to man likās, ka kaut kur redzēts tas, kas blakus pie brokastgalda sēdēja, izrādās točna Tu.mpb wrote:jupcibinsh wrote:Rihy, Archuks, *Sicram, mpb, erno pirms, iekš, pēc Studentu paradīzes satusēti.+ no rīta redzēts gulošs cibiņš
man ir Accords,bet nav ar uzlīmēm! vakar vamdijos pa Purčiku!EsEgons wrote:Kam šeit ir honda accord ar uzliimeem? vakar apdzina mani purchikaa pie rimi pirms krustojuma, biju ae e34 touringu spaiņa krāsā
10 minutes atrak tavs melnis redzets skersojam juras X ganibu#MR wrote:vakar ap 21:15 iekš oranžas tigras apdzīts smaidīgs webers
Nevienu nemaniju, izņemot tos, kas pa dalībnieku parku un trasi ar kamerām vazājāsAgniz wrote:šon trijniekos Wu-Ryder (paldies par aizvešanu turp un atpakaļ), Martinss un vēl visādi kadri
Kamer es saucu Cibinu tu uz citu pusi aizgrieziesJuzix wrote:Nevienu nemaniju, izņemot tos, kas pa dalībnieku parku un trasi ar kamerām vazājāsAgniz wrote:šon trijniekos Wu-Ryder (paldies par aizvešanu turp un atpakaļ), Martinss un vēl visādi kadri
Tevi manīju, Wu-Ryder.Wu-Ryder wrote:Kamer es saucu Cibinu tu uz citu pusi aizgrieziesJuzix wrote:Nevienu nemaniju, izņemot tos, kas pa dalībnieku parku un trasi ar kamerām vazājāsAgniz wrote:šon trijniekos Wu-Ryder (paldies par aizvešanu turp un atpakaļ), Martinss un vēl visādi kadri