fleix e46m3
Re: fleix e46m3
kāda tam nozīme ?!Monstrs wrote:Hmm, a mani nemitiigi nomoka jautaajums - kaa cilveeks 20 gados var nopirkt E46 M3?![]()
Pēc 9. klases darbs gaterī un cītīga krāšana jeb vienkārši biezi vecāki?
Laikam jau otrais...
dabon labu darbu un ej uz banku pēc līzinga un viss būs okeyMonstrs wrote:Tikai ziņkāreAigarz` wrote: kāda tam nozīme ?!![]()
Varbūt man arī ir iespēja kādā veidā ātri tikt pie M3, lai nav jābraukā ar veciem sūdiem![]()
Bet laikam vienkārši esmu nepareizajā ģimenē piedzimis
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Skaudība, skaudība un vēlreiz skaudībaMonstrs wrote:Tikai ziņkāreAigarz` wrote: kāda tam nozīme ?!![]()
Varbūt man arī ir iespēja kādā veidā ātri tikt pie M3, lai nav jābraukā ar veciem sūdiem![]()

P.S. Es arī ceru 2./3. kursā nopirkt M3, citādāk kauns skolas stāvvietā parkoties

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

vienakrshi labs lizings pie maniim!Aigarz` wrote:dabon labu darbu un ej uz banku pēc līzinga un viss būs okeyMonstrs wrote:Tikai ziņkāreAigarz` wrote: kāda tam nozīme ?!![]()

we don't drive fast, we just fly low...
Ja interesē vieglo automobīļu līzings, jebkada apdrošināšana, tad PM!
Reāli skatoties, tas ir diezgan labs laiks, lai pirktu kkādu tamlīdzīgu auto uz līzi, jo nav grūti (ja esi +/- saprātīgs un inteliģents) atrast labu darbu + mazliet vēlāk maksāt viņu visticamāk nevarēs atļauties, jo būs jāuztur pašam sevi un savu ģimeni, jāmaksā par mājvietu etc.Monstrs wrote:Hmm, a mani nemitiigi nomoka jautaajums - kaa cilveeks 20 gados var nopirkt E46 M3?![]()
Laikam jau otrais...

Nu enīvei, nav ko līst svešos makos!

Sodit slidgultnus uz spiediena
Ar vidējo izglītību varētu būt čābīgi nomaksāt M3 uz krīta... manuprāt
+ Veel uztureet, saliet baaku un atlikt naudu citaam vajadzibaam! Nu hvz, nelienu neviena makā, bet es neatteiktos no kādas universālas "EsVaruAtljautiesM3" formulas 

- Archuks
- BMW
Paskaties zemtekstu "monstra" postiemBriedis wrote:kaada tur skaudiiba, vienkaarhsa interese. Man arii braucot pa ielu redzot daudzos M un brabusus neskauz, bet ir interese kur tikt pie rublja lai ari sev taadu nopirktu.

- mbertulis
- Dubultaģents
http://www.youtube.com/watch?v=Y3YRVaswihw" onclick="window.open(this.href);return false;Briedis wrote:kaada tur skaudiiba, vienkaarhsa interese. Man arii braucot pa ielu redzot daudzos M un brabusus neskauz, bet ir interese kur tikt pie rublja lai ari sev taadu nopirktu.
Šajā gabalā ļoti labi vienā vietā Kurts pasaka. Ap kādu 26 sekundi.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Archuks, skauzj tikai tādā līmenī, ka es šobrīd vispār esmu bez auto palicis un neatteiktos pat no 1.0 Renault TwingoArchuks wrote:Paskaties zemtekstu "monstra" postiemBriedis wrote:kaada tur skaudiiba, vienkaarhsa interese. Man arii braucot pa ielu redzot daudzos M un brabusus neskauz, bet ir interese kur tikt pie rublja lai ari sev taadu nopirktu.

- Archuks
- BMW
Nezinu, laikam tad vienīgais redzu šajā tekstā skaudībuMonstrs wrote:Hmm, a mani nemitiigi nomoka jautaajums - kaa cilveeks 20 gados var nopirkt E46 M3?![]()
Laikam jau otrais...

Focus wrote:neredzu zemtekstu... vinjam ir M3, bet kraaninjsh varbuut tikai 6cm..
nekas personisks Fleix.. nomaals pacans, tikai pieduros

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
- Briedis
- Mondeo ST 220
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 1 time
protams ka tu neredzi, tu jau ir atsaldets bembists,Archuks wrote:Nezinu, laikam tad vienīgais redzu šajā tekstā skaudībuLabi, man tak [consored] un domāju, ka fleixam arī

p.s. sry arii pieduros, saveji jokus saprot.

bet to spamu par to cik kuram garsh vai biezs davai ka uz spama topikiem, nevajag piesarnjot sveshus topikus ar bezjedzigam diskusijam.
Monstr, tu esi pilnīgs 
A ja par tēmu, tad imho aplīmēt vajag ar melnu plēvi visu karbona daļu, nevis kā tavā bildē ar sudrabainu vidu

A ja par tēmu, tad imho aplīmēt vajag ar melnu plēvi visu karbona daļu, nevis kā tavā bildē ar sudrabainu vidu

E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Kur probleema panjemt umku kaspichaa?
Es maacos, stradaju vecaaku uznjeemumaa un kaspicham, benziinam pietiek..
Ir veel citi papildus ienaakumi
Neesmu bagaats, vienkaarshi ar umku 20 gados ir forshaak braukt nekaa, kad tev ir 30
un kraaninsh diezvai ir 6cm
Es maacos, stradaju vecaaku uznjeemumaa un kaspicham, benziinam pietiek..
Ir veel citi papildus ienaakumi

Neesmu bagaats, vienkaarshi ar umku 20 gados ir forshaak braukt nekaa, kad tev ir 30

un kraaninsh diezvai ir 6cm

Ari par taadu variantu shtukoju. Lidz 5dienai vaidzeetu izdomaat un tad jaabrauc pie Lamberta chaljiem ciemosMartinsG wrote:Monstr, tu esi pilnīgs