Moderator: Focus
domas svarstas sakot noteikti no 500Ls ko man teica kas varetu max jau par krasu aiziet + paris simti par parkrasosanu!Sagatavot masinu itka doma pasam!Ar to problemai nevajadzetu but galvenais izdomat kaut ko kas neizskatitos nodrazti ka piem oranzs ar melnu... tadas masinas jau ir redzetas loti daudz!Focus wrote:saaks ar to cik tu domaa tam atveeleet liidzekļus un es tev varbuut ieteikšu ko dariit vai ko ne
janis.m wrote:Par krāsu izvēli - www.houseofkolor.lv
Par krāsotāju - nezinu kurš tev pa 200Ls visu auto pārkrāsos. Vēl jo vairāk 2-os toņos.
Ja runa iet tikai par nopūšanu (ķipa salīmēts, sašpaktelēts un samatēts jau ir) tad varbūt. Tik darba garantijas tad nekādas. Un ja nu pēc 2mēn. ir kāds rūsas burbulis? Kurš būs vainīgs?
Nu pa tādu ciparu mēs varam daudz ko saštukot. Tā ka nekautrējies un uzzvani.lotus1 wrote:janis.m wrote:Par krāsu izvēli - www.houseofkolor.lv
Par krāsotāju - nezinu kurš tev pa 200Ls visu auto pārkrāsos. Vēl jo vairāk 2-os toņos.
Ja runa iet tikai par nopūšanu (ķipa salīmēts, sašpaktelēts un samatēts jau ir) tad varbūt. Tik darba garantijas tad nekādas. Un ja nu pēc 2mēn. ir kāds rūsas burbulis? Kurš būs vainīgs?
ne ne nee!Suma noteikti nebus 200 par parkrasosanu!Man nevajag kaut kadu setas krasotaju!Esmu ar mieru izlikt par visu so pasakumu lidz 1500Ls + vel paris simti nepieciesanibas gadijuma dabusu!Pasina butu sagatavota!Vienigais aplimesana vel butu jabeic parejais viss butu gatavs gan nospaktelets un nomatets!Principa paliek tik nolimet nopust un nolakot!Kaimins gan prasa tiri par parkrasosanu 800Ls... =/ ja masina jau ir sagatavota un aplimeta!Itka ir dzirdets ka letak var dabut un ar loti apmierinosu kvalitati!
janis.m wrote:Nu pa tādu ciparu mēs varam daudz ko saštukot. Tā ka nekautrējies un uzzvani.lotus1 wrote:janis.m wrote:Par krāsu izvēli - www.houseofkolor.lv
ne ne nee!Suma noteikti nebus 200 par parkrasosanu!Man nevajag kaut kadu setas krasotaju!Esmu ar mieru izlikt par visu so pasakumu lidz 1500Ls + vel paris simti nepieciesanibas gadijuma dabusu!Pasina butu sagatavota!Vienigais aplimesana vel butu jabeic parejais viss butu gatavs gan nospaktelets un nomatets!Principa paliek tik nolimet nopust un nolakot!Kaimins gan prasa tiri par parkrasosanu 800Ls... =/ ja masina jau ir sagatavota un aplimeta!Itka ir dzirdets ka letak var dabut un ar loti apmierinosu kvalitati!
Mani tel. 29499522 vai 29569440.
I pa krāsām sarunāsim i krāsotāju, kurš ar šīm krāsām jau ir DAUDZ praktizējis.