edzz85 wrote:Nu nevar maybach v12, kas maksa laikam, gandriz ļimonu ar leisu pakaldarinajumu, ar maybach man nebutu kauns braukt un tas auto ari iet vnk, bet ar leisu brinumu, gan es neveletos parvietoties...
Maybach ir kaut kas unikals - leisu darbs karteja stulbuma pazime.
P.S ok ta domaju es, varbut kadam patik lietuvietis....
[img]maybach-v12.jpg[/img]
Exelero ir tikai 1 uztaisīts un pieder kaut kādam opim, jo kā reklāmas auto, ja nemaldos Fulda riepām. Tā kā, ja nav iespējas dabūt to, tad nekas cits neatliek.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
edzz85 wrote:Nu nevar maybach v12, kas maksa laikam, gandriz ļimonu ar leisu pakaldarinajumu, ar maybach man nebutu kauns braukt un tas auto ari iet vnk, bet ar leisu brinumu, gan es neveletos parvietoties...
Maybach ir kaut kas unikals - leisu darbs karteja stulbuma pazime.
P.S ok ta domaju es, varbut kadam patik lietuvietis....
[img]maybach-v12.jpg[/img]
Exelero ir tikai 1 uztaisīts un pieder kaut kādam opim, jo kā reklāmas auto, ja nemaldos Fulda riepām. Tā kā, ja nav iespējas dabūt to, tad nekas cits neatliek.
Shita mashina ir uztaisita vieniga ekzemplara, bet ja kads grib vares uztaisit vel...pa 8 miljonu (USD ja es nemaldos, var ari but ka Eiro). Max atrums ir 351 km/h unj tas ir reali notestets.
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
Pēc maniem skarbajiem komentāriem saņēmu vēstuli -
"patik saus bumers nju i priecajies ja nepatika vareji savas domas piesevis atstat laigan izkatas ka paam bumeri iet pie sirds nesaprotu tadus cilvekus jus tos motorus un ritosas esat pasi parlasijusi un vispar zini kas vinjam vedera piedo ja kas neta bet tomer gaume ir un pa to pastau visi"
"patik saus bumers nju i priecajies ja nepatika vareji savas domas piesevis atstat laigan izkatas ka paam bumeri iet pie sirds nesaprotu tadus cilvekus jus tos motorus un ritosas esat pasi parlasijusi un vispar zini kas vinjam vedera piedo ja kas neta bet tomer gaume ir un pa to pastau visi"
gaume atbilst iq un latviešu valodas zināšanu līmenim->tādu nav!
gaume atbilst iq un latviešu valodas zināšanu līmenim->tādu nav!
nedaudz piemirsts par pieturziimeem
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu Dare to be Different E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !
Atbilde:
Chill, bet tomēr bmw nav tā mašīna, kuru būtu jāapkarina ar neizteiksmīgiem bamperiem, kuri piedevām ir šķībi un greizi. Tas pats attiecas arī uz liesm veidīgajām uzlīmēm. Pietiek uzlikt smukus diskus un, ja nav, tad teiksim kaut ko no ///M pakas vai tavā gadījumā Mtech. Būtu labāk par to naudu, kuru tu iegrūdi tajos stiklšķiedras bamperos, sataisījis vizuāli viņu.
Viņš:
da masina izskatas pec dragiem pagajusa gada ka vinja nogaja no trases uz remontu...man jau pasam tatik vispat tiri origjinalas detaljas un perfekta kartiba uzcinitas.......nju liete tas vel ta skatam bet plastmasi un visi parejie ta bijusi nebijusi ka saki labak ieguldit naudu masinas restauracija neka kur citur um motors vinam ieksa iestivets ///M 215zs 3litru turbinieks uz doto bridi no masinas palikusi tkaj bundga un ta pati tiek partaisita nakamajam gadam bus reals zvers uz asvalta kariem
Arc wrote:Atbilde:
Chill, bet tomēr bmw nav tā mašīna, kuru būtu jāapkarina ar neizteiksmīgiem bamperiem, kuri piedevām ir šķībi un greizi. Tas pats attiecas arī uz liesm veidīgajām uzlīmēm. Pietiek uzlikt smukus diskus un, ja nav, tad teiksim kaut ko no ///M pakas vai tavā gadījumā Mtech. Būtu labāk par to naudu, kuru tu iegrūdi tajos stiklšķiedras bamperos, sataisījis vizuāli viņu.
Viņš:
da masina izskatas pec dragiem pagajusa gada ka vinja nogaja no trases uz remontu...man jau pasam tatik vispat tiri origjinalas detaljas un perfekta kartiba uzcinitas.......nju liete tas vel ta skatam bet plastmasi un visi parejie ta bijusi nebijusi ka saki labak ieguldit naudu masinas restauracija neka kur citur um motors vinam ieksa iestivets ///M 215zs 3litru turbinieks uz doto bridi no masinas palikusi tkaj bundga un ta pati tiek partaisita nakamajam gadam bus reals zvers uz asvalta kariem
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
edgars krastins wrote:mudaki ko laj saka pamegjinat salasit masinu no neka un tad kritizejiet teu nau kauns pa ielu staigat ar tadu rilu.....tas i taspats taka nepis ezi vinji duras...ja nepatik neskatas iebraucat