Pa slapju mierīgi var, bet pa sausu- tā nepārāk, arī ar parasto diferi ir dizezgan štruntīgi, tāpēc uz nākošo sezonu domāju likt LSD no XR4x4 vai arī ņemt kādu citu reduktoru ar lielāku pārnesumu un metināmo aparātu.
Tomeļa sierra
Re: Tomeļa sierra
Kabatas nauda gan tā gluži nebija- nodarbojos ar visādu nevajadzīgu leitu pirkšanu un pārdošanu
Pa slapju mierīgi var, bet pa sausu- tā nepārāk, arī ar parasto diferi ir dizezgan štruntīgi, tāpēc uz nākošo sezonu domāju likt LSD no XR4x4 vai arī ņemt kādu citu reduktoru ar lielāku pārnesumu un metināmo aparātu.
Samainīju pret iepriekšejiem 16'' RS ,šie 17'' ir ar labām pirelli riepām un vel 2 ām braucamām bonusā
Vienīgā problēma varētu būt ar priekšējām arkām, bet tur jau itkā ir izdomāts kas un kā, ar 16'' jau strīķējās 
- omulis
- Moderators
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Šie patīk riktīgi diski 
šaurākas riepas jāliek
A iznesums/ platums abiem diskiem vienāds?
Gribētu šādus uz skorpja, bet liekas, ka uz man tādi nav dabūjami
šaurākas riepas jāliek
A iznesums/ platums abiem diskiem vienāds?
Gribētu šādus uz skorpja, bet liekas, ka uz man tādi nav dabūjami
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
Jā, visiem ir et38 un 7,5j. Un šie nāca tikai uz jaunajiem pēc 95.g skorpjiem virsū (4 skrūves)
Lapas apakšā ir redzami arī tie, kas man ir.
http://www.fordscorpio.ee/eng/?page=suspension" onclick="window.open(this.href);return false;
Lapas apakšā ir redzami arī tie, kas man ir.
http://www.fordscorpio.ee/eng/?page=suspension" onclick="window.open(this.href);return false;
labs auto , pats ari interesejos par Ford Sierram , doma ir iegadaties ka projektu , pameklejot neta atradu labu adresiti , no UK , baigi labs kantoris , detaljam cenas ar normalas
iesaku iemest aci
http://www.rscosworthbreakers.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rscosworthbreakers.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tātad, vakar/ šodien (no 19.00 vakar līdz 03.00 šodien) devos izbraukumā uz Sabiles pusi. Rezultātā esmu ticis pie mk3 sierras sedana pilnās RS pakas, kas gan ir nedaudz apskādēta pateicoties lauku tuneriem (Zender ražojums), Sapphire RS Cosworth Recaro ādas sēdekļiem, sedana melnajām lampām, krutā ford numura rāmīša, centra konsoles ar rokas balstu (aizmirsu venu gabalu tajā sierrā, ko apskrūvēju
), sporta stūrītes, smukām pedāļu uzlikām, ātrumkloķa preža un smuka uzgaļa. Diemžēl tur ārā gaismas nebija, bija -10 grādi un sniegs arī vel piedevām, bet atsalušām rokām 3 stundu laikā visu izdevās dabūt laukā. Pats krutākais bija tas, ka kāds gudrinieks bija uzlicis sierrai āķi, un pie āķa stiprinājumaiem klāt bamperi, rezultātā nācās āķī ar fleksi apstrādāt
. Un viss tas un vel 2 cilvēki sagāja iekš mk3 golfa bez aizmugures
Tagad viss tikai kārtīgi jāsatīra, jo sēdekļi ir ar dubļiem vietām nosmērēti utt
.
Vel neesmu izdomājis, kam viss šis tiks likts virsū, iespējams, ka baltajai sierrai.
Bildes:

Vel neesmu izdomājis, kam viss šis tiks likts virsū, iespējams, ka baltajai sierrai.
Bildes:

oi, nu darba fronte ne pa jokam. ja to salonu izdosies atrestaurēt, tad cepur' nost!
biš uzsit bērnības atmiņas, kad siermobīlī iestūķēju savīlētu taunusa 2,3L V6 no senča krosinieka... degvielas patēriņš tanī laikā bij virs 20L/100km, bet griezās arī tā neko
biš uzsit bērnības atmiņas, kad siermobīlī iestūķēju savīlētu taunusa 2,3L V6 no senča krosinieka... degvielas patēriņš tanī laikā bij virs 20L/100km, bet griezās arī tā neko