burnout.lv mini meeting
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: burnout.lv mini meeting
ārā un pēc tam šad tad uz luluHolo wrote:Kur ta jūs pa daudzstāva stāvvietu tusējat vai ārā salstat?

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

padod zinu uz pm par to kur konkretak un numuru ja dosie vai ja es došos un kā vien sotru atpazisimsoulfreak wrote:o, tas būtu tieši pa ceļammarrs wrote:ļoti iespējams ka pieripinašu varu pakert kadu varbut ar braucot no plavniekiem
wwd fail

paldies, aizmirsu painformēt.. sarunāju ar mpb jaumarrs wrote:padod zinu uz pm par to kur konkretak un numuru ja dosie vai ja es došos un kā vien sotru atpazisimsoulfreak wrote:o, tas būtu tieši pa ceļammarrs wrote:ļoti iespējams ka pieripinašu varu pakert kadu varbut ar braucot no plavniekiem

bet vispār ieradīšos savā defaultajā kostīmā, tas kas avatarā

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- TheGirL
- Lady
ujjj to es gribeetu redzeetsoulfreak wrote:paldies, aizmirsu painformēt.. sarunāju ar mpb jaumarrs wrote:padod zinu uz pm par to kur konkretak un numuru ja dosie vai ja es došos un kā vien sotru atpazisimsoulfreak wrote:o, tas būtu tieši pa ceļammarrs wrote:ļoti iespējams ka pieripinašu varu pakert kadu varbut ar braucot no plavniekiem
bet vispār ieradīšos savā defaultajā kostīmā, tas kas avatarā

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

nu lab, lab.. neredzēsietTheGirL wrote:ujjj to es gribeetu redzeetsoulfreak wrote:
bet vispār ieradīšos savā defaultajā kostīmā, tas kas avatarā![]()
![]()
![]()

Toyota Supra JZA80 | Honda S2000 AP1
- TheGirL
- Lady
nu tas tomeer nav tas vairaaksoulfreak wrote:nu lab, lab.. neredzēsietTheGirL wrote:ujjj to es gribeetu redzeetsoulfreak wrote:
bet vispār ieradīšos savā defaultajā kostīmā, tas kas avatarā![]()
![]()
![]()
bet kaut kad pirms pāris dienām ieliku spama topicā pilnizmēra bildi.. laikam tā arī neviens nepamanīja

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 

- mbertulis
- Dubultaģents
HEY!!! beidzat te
dzīt! Tam domāts viewtopic.php?f=11&t=10277" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !