Sākumā domāju, ka būs kā pagaidu auto, bet arī mani ir skārusi valstī notiekošā situācija ( to vārdu nelietošu, jo man viņš baigi besī, besī)

Tātad iesākumā par auto..
Nonāca pie manis viņš jūlijā.
Bmw 520 ar 24v motoreli.
91 gada.
Ielikts iekšā 94 gada ādas salons.
Visi logi, lūka elektro
apsildāmi benķi u.c ekstras
Iepriekšējais saimnieks bija kārtīgi pacenties pie šī auto tunēšanas - salonā bija saliktas sarkanas lampiņas, aizmugrē podiumi skaļruņiem apvilkti ar sarkanu zamšu, priekšā dekoratīvie motora plastmasi nokrāsoti sarkani. Visi vadi bija ar skoču satīti u.c labumi...

Sakarā ar to, ka tika izlemts uz laiku šito auto tomēr atstāt sākas uzlabošanas darbi -
Nomainīju sveces, filtrus, eļļas.
Salonā griestu apšuvumu, kurš bija atlipis.
Viss sarkanais tunīngs novākts, uzacis novāktas.
Sataisīta rocene, kura nebloķēja
Nomainīti bremžu kluči
Nomainīta vidus konsule, kurā iepriekšējais saimnieks bija sataisījis caurumus
Ielikti papildus orģinālie skaļruņi, jo daži trūka.
Nomainīti logu apmazgātāji (tagad redzu arī ceļu)
Ielikti aizmugrē sānu apšuvumi ar papildus mazajām lampiņām
Iepriekšējās brīvdienās pacīnijos ar ruslanu, kas bija savairojies un tagad auto ir sakoptāks, vairs brūnais nelec nekur ārā.
Pašlaik auto stāv pie metinātāja, kas no flinstonu vāģa to uztaisīs par normālu auto( bija ļoti parūsējusi pasažieru pusē priekšā grīda un aizmugrē slieksnis), jo jāiziet tehniskā apskate ( 25 beidzas ).
Turpmākajos plānos ir - Nedēļas beigās nomainīt priekšā atsperes, jo viena salūza, nomainīt vakuuma trubiņu, jo ik pa brīdim sāk rīstīties un tā tur galīgi izbeigusies ir.
Nopirkt migliniekam rāmīti, kas pēc brauciena pa ezeru izdomāja saplīst

Nedaudz tālākos ( līdz vasarai )
Iepirkt mtechII stūri, kas paredzēta priekš e34, pašreiz stāv no 3series mtechII.
Nopirkt vasarai kādus 17 lietos, jo vecos pārdevu ( bija cietuši )
Nomainīt priekšā kreiso spārnu, kur ir neliela bukte un švīkas
Un aizvest pie krāsotāja, lai izvelk ārā bukti no aizmugrējā spārna un piekrāso, kur manas vainas dēļ sanāca šmuce

Ielikt kruīz kontroli
Okay - pāris bildes.
Šitādu viņu nopirku, bija gan vēl liels Alpine uzraksts logā, bet to uzreiz noplēsu

Auto tika likts lietā arī šādām lietām, daži mani redzēja arī trijniekos spīdzinam viņu

Tad Salaspilī gadījās šmuce - tur ir jaunā tipa aplis, kas ir ļoti šaurs un man priekšā bija nekādas riepas kā rezultātā izslīdēja priekša.. Lampas jau nomainītas.

Īsi pēc tam man kretīni mēģināja diskus nospert, neizdevās... Jo bija mīksta zeme un auto nevarēja pacelt. Pienākot pie sava auto ieraudzīju šādu skatu

Pienāca Ziema, auto tika uzlikts uz orģinālajiem BBS ļitakiem.