Tas bija tikai avatars no googlesMelnais wrote: vaitad nebija ar vaipera svītrām pāri?![]()
![]()
Mikuzz'a jaunais traktors.
-
Tomel_q
- Audi 80 Quattro
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Mikuzz'a jaunais traktors.
Ļoti skaists !
prezis ar labs
prezis ar labs
Spoiler
Show
... Bija laiks kad mans sencītis ( brauc uz smagajiem) bija traks ar smagotuningu , tāpēc pieregojās šeit !!! Viņš jau kopš 2008.gada beigām neizmanto šo portālu , tāpēc es , lai nebūtu jāveido jauns Logins , izmantoju viņa Loginu !!! Kādam kas iebilstams ??? raksti eatshit@gofuc*yourself.pn
beidzot arii motors ir 
suminaats
prezi [censored] miskastee - tas, kas ir kruta pie jenjkjiem, ne vienmeer ir kruta
tur tos suudus jau 3 gadus atpakalj baaza uz kapota
suminaats
prezi [censored] miskastee - tas, kas ir kruta pie jenjkjiem, ne vienmeer ir kruta
tur tos suudus jau 3 gadus atpakalj baaza uz kapota

being a better driver is not an unfair advantage...
Sveicu ar auto.
P.S. man liekas tas haubes apvalks (prezis) ir baigi okey lieta. vismaz nebūs pie mūsu "labajiem" ceļu segumiem pēc paris mēnešiem viss haube baltos punktiņos...
P.S. man liekas tas haubes apvalks (prezis) ir baigi okey lieta. vismaz nebūs pie mūsu "labajiem" ceļu segumiem pēc paris mēnešiem viss haube baltos punktiņos...
Xenonai žilbinai izņems un viss būs čikigacciZm wrote:Kā ar TA - būs?
Par prezi, man patīk.
Stilīgi varbūt tas nav, kaut gan neviens ar tādu nebraukā, jo nav, kas zin, ja būtu...
Last edited by Mikuzz on 07 Oct 2008, 00:38, edited 1 time in total.
..bet pēc laika noņemot būs "neliela" krāsas atšķirībaAigarz` wrote:Sveicu ar auto.
Bet nu imho tas prezis izskatās ahujenna. Č-paku no salona nolikvidēsi (bilde @ e30.lv nodeva
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
- Archuks
- BMW
Apsveicu, izskatās ahujenijs, gaidu test-drive

EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Focus
- bez Jumta
MartinsG wrote:..bet pēc laika noņemot būs "neliela" krāsas atšķirība :mhm:Aigarz` wrote:Sveicu ar auto.
Bet nu imho tas prezis izskatās ahujenna. Č-paku no salona nolikvidēsi (bilde @ e30.lv nodeva) un būs giga mega super kruts huligāns
labaak nerunaa par lietaak ko nezini
Fleksētai atsperei vijumus neskaita...
K-kāds process tomēr notiek:
Būšu nahrenezējis č-paku, tiks uzinsatalēts blokaitis(S4.10), pārjauktas pr. statnes, jo vācietis k-ko nav pareizi salicis...
Un pats galvenais - daudzi gan jau zin manu garo stāstu par to ka mana E30 diski bija jauni, bet bez lakas...kā tas izrādās nāk visiem labiem diskiem, jo ar laku nevar dabūt tādu spīdumu, kā vienkārši pulētam alumīnijam...viņi paņēma un oksidējās.
Atdevu pulēties, pazvanīja, ka nevar izpulēt, nācās virpot, bet nu rezultāts...

P.S. Salvetes uz man rēķina
Būšu nahrenezējis č-paku, tiks uzinsatalēts blokaitis(S4.10), pārjauktas pr. statnes, jo vācietis k-ko nav pareizi salicis...
Un pats galvenais - daudzi gan jau zin manu garo stāstu par to ka mana E30 diski bija jauni, bet bez lakas...kā tas izrādās nāk visiem labiem diskiem, jo ar laku nevar dabūt tādu spīdumu, kā vienkārši pulētam alumīnijam...viņi paņēma un oksidējās.
Atdevu pulēties, pazvanīja, ka nevar izpulēt, nācās virpot, bet nu rezultāts...

P.S. Salvetes uz man rēķina
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
- omulis
- Moderators
pag ko tad beigās izdarīja ar viņiem?
tagad nolakoti ir?
tagad nolakoti ir?
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- DimanC
gaidīs, kad atkal oksidēsies?Melnais wrote:Novirpoja!omulis wrote:pag ko tad beigās izdarīja ar viņiem?
tagad nolakoti ir?Un nelakoja, jo bez lakas labāk spīd!
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
DimanC wrote:gaidīs, kad atkal oksidēsies?Melnais wrote:Novirpoja!omulis wrote:pag ko tad beigās izdarīja ar viņiem?
tagad nolakoti ir?Un nelakoja, jo bez lakas labāk spīd!
Diskus novirpoja un nolakoja, lai tādi pigori vairs neatkārtotos
Bija sākumā domāts pulēt un lakot, bet to vairs nevarēja izdarīt