Nu nez, pats ziemā pieduros ar līdzīgu drapaku - A3 1.8T Q. Līdz S3 pietrūkst zirgi, a pārējais man šķiet, ka diezgan līdzīgs. Un to pakaļējā tilta pieslēgšanos es tā arī nekad neesmu sajutis, kad jau krāmē šķērsām, tad visi rati maļ sniegu un aidā. Okei, ar vecās skolas Q es neesmu sniegu malis caur to arī nevaru objektīvi salīdzināt, bet skaidrs man ir viens - es tur nejūtu nekādu gļuku, ir tikai kaifs no klinģera grozīšanas un kloķu raustīšanas.
Mūžu dzīvo, mūžu mācies,
Man šis kurss ir tikko sācies...
Leons_ wrote:Nu nez, pats ziemā pieduros ar līdzīgu drapaku - A3 1.8T Q. Līdz S3 pietrūkst zirgi, a pārējais man šķiet, ka diezgan līdzīgs. Un to pakaļējā tilta pieslēgšanos es tā arī nekad neesmu sajutis, kad jau krāmē šķērsām, tad visi rati maļ sniegu un aidā. Okei, ar vecās skolas Q es neesmu sniegu malis caur to arī nevaru objektīvi salīdzināt, bet skaidrs man ir viens - es tur nejūtu nekādu gļuku, ir tikai kaifs no klinģera grozīšanas un kloķu raustīšanas.
Offtopic, bet vecās skolas Q pār pa visiem un ar neko citu nav salīdzināms (nu ka vienīgi neskaita kkādus type RA utml.)
nee nav gan!
audim ir braucama pilnpiedzina, bet ņivai ir skruuveejama pilnpiedziņa!
BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai! Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
p.s. smuks rAudi. man tikai likās, vai es redzēju viņu vienu dien' ar .jp hieroglifiem uz sāna?
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS