Cikos jābūt?mbertulis wrote:Es par meetu uz sālsmaizi pie ZēMeitenes!Salsais wrote:Minimīts tad notiek rīt (trešdien), ja?
burnout.lv mini meeting
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
Re: burnout.lv mini meeting
kur tad tas ir ?vdx-treme wrote:pie kaimiņienes minimeets?mbertulis wrote:Es par meetu uz sālsmaizi pie ZēMeitenes!Salsais wrote:Minimīts tad notiek rīt (trešdien), ja?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
- TheGirL
- Lady
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Tikshanaas vieta dziivoklis imantaa (ar businjiem luudzu) un galapunkts Jugla (izkravaajam businjus dziivoklii) Apseezhamies uz kasteem un minimeetings gatavsDeeCee wrote:kur tad tas ir ?vdx-treme wrote:pie kaimiņienes minimeets?mbertulis wrote:Es par meetu uz sālsmaizi pie ZēMeitenes!Salsais wrote:Minimīts tad notiek rīt (trešdien), ja?
Doma bi par to ,ka man tur shobriid ir vnk tuksh dziivoklis
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
es varu vieniigi ar VW passat kko parvest!! ja ir vajadziiba!TheGirL wrote:Tikshanaas vieta dziivoklis imantaa (ar businjiem luudzu) un galapunkts Jugla (izkravaajam businjus dziivoklii) Apseezhamies uz kasteem un minimeetings gatavsDeeCee wrote:kur tad tas ir ?vdx-treme wrote:pie kaimiņienes minimeets?mbertulis wrote:Es par meetu uz sālsmaizi pie ZēMeitenes!Salsais wrote:Minimīts tad notiek rīt (trešdien), ja?
Doma bi par to ,ka man tur shobriid ir vnk tuksh dziivoklis
no mājas projekta līdz atslēgai 
- omulis
- Moderators
pie ezera jaaataisa miits 
www.unfoto.lv
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
a kam tagad viegli...
Man garšo Čili.. jūtoz ugunīgaiz Mačo
No īsta čili pat lieli vīri raud(c)
- TheGirL
- Lady
Ezers tur irSalsais wrote:grill party jātaisaomulis wrote:pie ezera jaaataisa miits
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
- Archuks
- BMW
nu es tāpat ātrākais tikai 8os kkur tieku, bet nu neko, ja pie spices 20:30, tad varētu, citādāk laikam nēmpb wrote:sūds notiekArchuks wrote:eu, kas tad notiek šovakar?
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

- Salsais
Vai tad šodien kāds pie Spices būs? Vakar sapratu, ka visi brauks 4-dien, kā parasti.Archuks wrote:nu es tāpat ātrākais tikai 8os kkur tieku, bet nu neko, ja pie spices 20:30, tad varētu, citādāk laikam nēmpb wrote:sūds notiekArchuks wrote:eu, kas tad notiek šovakar?

- Archuks
- BMW
tā ir, ka organizē 24x cilvēkiSalsais wrote:Vai tad šodien kāds pie Spices būs? Vakar sapratu, ka visi brauks 4-dien, kā parasti.Archuks wrote:nu es tāpat ātrākais tikai 8os kkur tieku, bet nu neko, ja pie spices 20:30, tad varētu, citādāk laikam nēmpb wrote:sūds notiekArchuks wrote:eu, kas tad notiek šovakar?
davai šovakar 20:30 SPICE? :neka:
EVO X SST / RACE CAR INCOMING