bet pateerinjsh shiem motoriem pie nosaciijuma, ja motors ir labaa staavoklii, tad ir sameeraa ok - 11-12L ar dinamisku braukshanu pa riigu un virinaashanu 90km/h robezhaas virs atljautaa aarpus pilseetas imo nav daudz :neka:
Mārtiņ, tev aizspriedumi pret Audi kā tādu vai vienkārši esi konservatīvs un neko citu kā rwd neatbalsti?Martinss wrote:Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
Nav tā ka esmu pilnīgi un galīgi konservatīvs, un te galīgi nav runa par fwd vai rwd (jā labāk braucu ar rwd, bet nav nekādi mega lielie aizspriedumi arī pret fwd), vienkārši - kā tu pats rakstīji - kārba gaudo (h*j zin cik iepriekšējais saimnieks nobraucis ar tādu), sliekšņi sagrauzti, bukses, etc, tur pretīm bembi tu biji jau daudz maz sakopis, protams ja tam nebija kāds mega liels zemūdens akmens. :neka:Monstrs wrote:Mārtiņ, tev aizspriedumi pret Audi kā tādu vai vienkārši esi konservatīvs un neko citu kā rwd neatbalsti?Martinss wrote:Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
Zem "bardochka"Monstrs wrote:Kur šitam auto vispār atrodams ecu?
Nu, pēc čoma novērojumiem, kuram čipoju, patēriņš mazliet samazinās, jo nav vairāk regulāri jāžmiedz grīdā, lai auto kustētos, no apakšām velk ļoti labi. Cipošanai ar patēriņu vispār nav daudz sakara, viss atkarīgs no personāža, kurš kontrolē akseleratoruMonstrs wrote:Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert
Un vispār - kā čipošana šitādam dzinējam uz patēriņu var atsaukties?