nafnafs Audi Coupe

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

V.I.P.
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Monstra Audi Coupe

Post by V.I.P. »

jaapiekriit marihuaanam, ka detaljas daargaakas, kupejaam detaljas ir veel daargaakas ;) bet tas labi, lai urlas braukaa ar detaljaas leetaakiem auto :shura:
bet pateerinjsh shiem motoriem pie nosaciijuma, ja motors ir labaa staavoklii, tad ir sameeraa ok - 11-12L ar dinamisku braukshanu pa riigu un virinaashanu 90km/h robezhaas virs atljautaa aarpus pilseetas imo nav daudz :neka:
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
freimo
Admins
Been thanked: 0

Post by freimo »

A kā ir pēc is'a, ka uz*is pa sajūgu un atceries, ka brauc ar audi fwd? :reeka: :reeka: :hehefcuk:
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
nafnafs

Post by nafnafs »

freimo wrote:A kā ir pēc is'a, ka uz*is pa sajūgu un atceries, ka brauc ar audi fwd? :reeka: :reeka: :hehefcuk:
Pagaidām nemaz pēc slīdēšanas vēl neesmu noilgojies :)
V.I.P.
Been thanked: 1 time

Post by V.I.P. »

taa kaa neesi no riigas, tad ir buutiski minimizeet laiku, ko pavadi celjaa no vienas pilseetas uz otru :naac: :mhm:
vairs nebremzeesi satiksmi ziemaa un lietus laikaa, nekaveesi savu un citu laiku, vareesi nemiizt vilkt pa risaam un peljkjeem :yo: :D
Image
being a better driver is not an unfair advantage...
nafnafs

Post by nafnafs »

Image

Image

Image

Image

Image

Tuvākajā laikā tiks nomainītas balkas un plauktu bukses, balkai aizmugurejaas vispaar ir pilniigi pizdohen :) Bet nu tapeec arii pie reizes visu pareejo paņems.
RiCh
Spam addicted

Post by RiCh »

Salons tā interesanti izskatās :)
nafnafs

Post by nafnafs »

Ja kādam patīk un ir vēlme, tad varu iemainīt benķus pret orģinālajiem auduma krēsliem :wink:
Foxijs

Post by Foxijs »

tak normāli beņķi, nemaini ;) stūri sporķivno gan neatstāj :D
Martinss
Has thanked: 2 times

Post by Martinss »

Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
nafnafs

Post by nafnafs »

Martinss wrote:Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
Mārtiņ, tev aizspriedumi pret Audi kā tādu vai vienkārši esi konservatīvs un neko citu kā rwd neatbalsti? :P
Rihy

Post by Rihy »

Imho labs darījums samainīt neejošu bembi pret audi, kurš vismaz kustās ;)
Martinss

Post by Martinss »

Monstrs wrote:
Martinss wrote:Es tik nesaprotu vienu - nah tu pret tādu šrotu mainīji (vismaz spriežot pēc tava teksta, kam tur pizdohen ir). Bembi taču daudz maz sačiņīji un puveklis viss tika aizvākts. :neka:
Mārtiņ, tev aizspriedumi pret Audi kā tādu vai vienkārši esi konservatīvs un neko citu kā rwd neatbalsti? :P
Nav tā ka esmu pilnīgi un galīgi konservatīvs, un te galīgi nav runa par fwd vai rwd (jā labāk braucu ar rwd, bet nav nekādi mega lielie aizspriedumi arī pret fwd), vienkārši - kā tu pats rakstīji - kārba gaudo (h*j zin cik iepriekšējais saimnieks nobraucis ar tādu), sliekšņi sagrauzti, bukses, etc, tur pretīm bembi tu biji jau daudz maz sakopis, protams ja tam nebija kāds mega liels zemūdens akmens. :neka:
nafnafs

Post by nafnafs »

Kārbai jauna eļļa, nekas negaudo, viss OK. Bukses štrunts, nenaaks par sliktu nomainiit un neprasa nekaadu bagatiibu. Sliekšņi - pagaidam netraucee, nepatiik, bet arii netraucee :)
vairis

Post by vairis »

Paskaties kāds ir ECU numurs, ir pāris čipi palikuši, pats nekad neticēju, ka būtu jēga čipot atmo, bet kad ar tādu izbraucu ( pats čipoju), biju patīkami pārsteigts :)
Un V6 12V motors, ja nav nobraukts līdz kliņķim ir diezgan ok. Auto nav ne vainas, braucams. :drive:
nafnafs

Post by nafnafs »

Kur šitam auto vispār atrodams ecu? :)
Martinss

Post by Martinss »

Paskaties zem aizmugurējā beņķa. ;) Ja nav tur, tad virs bardačoka. :neka:
vairis

Post by vairis »

Monstrs wrote:Kur šitam auto vispār atrodams ecu? :)
Zem "bardochka" :D nu, novietojums ir mega kroplīgs, tur jāizņem štekeri, un jānnospiež viens stiprinājums, kompis pats izleks ārā :D katrā ziņā, ja neizdodās, tad vari piebraukt pie manis, esmu Rīgā, ja ir interese, PM. Esmu atsaucīgs cilvēks :naac:
nafnafs

Post by nafnafs »

Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert :wink:

Un vispār - kā čipošana šitādam dzinējam uz patēriņu var atsaukties?
vairis

Post by vairis »

Monstrs wrote:Hvz, man vispaar čips pagaidaam nav iisti prataa, gribaas parejo savest daudzmaz, kad tas buus, tad šito padariišanu vareetu diezgan nopietnaak apsveert :wink:

Un vispār - kā čipošana šitādam dzinējam uz patēriņu var atsaukties?
Nu, pēc čoma novērojumiem, kuram čipoju, patēriņš mazliet samazinās, jo nav vairāk regulāri jāžmiedz grīdā, lai auto kustētos, no apakšām velk ļoti labi. Cipošanai ar patēriņu vispār nav daudz sakara, viss atkarīgs no personāža, kurš kontrolē akseleratoru :D

Pie lietas, kas jāsaved kārtībā, ja ir interese, tad Jelgavā mums ir labs serviss tieši saistībā ar Audi, dzinējs, ritošā/transmisija/riepu montāža, cenas viennozīmīgi būs patīkamas un kvalitāte garantēta. Tur visi mauc ar pilnpiedziņas Audi, un nesmādē arī bezpiedziņas :naac:
nafnafs

Post by nafnafs »

Jaasaved kartibaa - bukses jaanomaina, kaut kāds zemprofils jaasagrabina, kaut ko veel es te gribeeju... un peec tam domaas :) Pagaidām jaudas gana, auto man skrūvē viens lādzīgs čalis tepat no rajona, no offence :)
Post Reply