tikko martinss ar juziku bija piebraukuši martinss atstāja portatīvo bembim uz jumta un es aizmirsos, aizbraucu līdz bendzīntankam un atpakaļ ar portabli uz jumta, labi ka dell tur tās lipīgās ķepiņas apakšā, noturējās
EsRoltons wrote:tikko martinss ar juziku bija piebraukuši martinss atstāja portatīvo bembim uz jumta un es aizmirsos, aizbraucu līdz bendzīntankam un atpakaļ ar portabli uz jumta, labi ka dell tur tās lipīgās ķepiņas apakšā, noturējās
EsRoltons wrote:tikko martinss ar juziku bija piebraukuši martinss atstāja portatīvo bembim uz jumta un es aizmirsos, aizbraucu līdz bendzīntankam un atpakaļ ar portabli uz jumta, labi ka dell tur tās lipīgās ķepiņas apakšā, noturējās
Da labi? Pisec.
Psc, vienreiz pie mājas krāmējoties maku aizmirsu uz jumta, nobraucu 3km lidz veikalam un tad tikai pamaniiju izkapjot araa, braucot caur pilsetu kads mierigi vareeja nocelt vinju no taa jumta, iekshaa ~100+ls vel bija
Pirkts pie manis! Laba reklāma.
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !
Pirkts pie manis! Laba reklāma.
acers buutu nah nopisies lejā un izšķīdis dell forevaa