Kartinga Turnīrs Autoklubiem 2009 !
Moderators: Fretka, gacciZm, omulis
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Kartinga Turnīrs Autoklubiem 2009 !
Brīvdienās negad visus gribētājus nesavāks un tas nav vajadzīgs! Ir jāvācās darbadienas pievakarē! Darbalaiks tur līdz 22iem.rrrainis wrote:Hmm, 2.augusts?
BMW F31 M-Sport Estoril Blue
Skatos jums te aktivitaate baigaa, ja savacat 3 komandas domaju arii akcepteetu, bet par to runasim ja 3 komandas savaksies, ka nekaa buutu interesants duelis Japcar vs. Burnout

Nissan Fairlady
mums tik pagrūtāk ar sieviešiemBencik wrote:Skatos jums te aktivitaate baigaa, ja savacat 3 komandas domaju arii akcepteetu, bet par to runasim ja 3 komandas savaksies, ka nekaa buutu interesants duelis Japcar vs. Burnout![]()

• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

savējo ganjau arī pielauztu braukt, bet nu par ātrumu gan nezinuEDX wrote:Es pilnīgi un galīgi parAtlase jebkurā darbadienas vakarā
![]()
Pilnīgi iespējams, ka arī mana meitene varētu braukt

Mana māsa ar kādreiz "nodarbojās" hobija līmenī ar mazo mašīnīšu braukšanu un iekabināja daudziem. Tākā, ja būs vajadzība, varam arī viņu iesaistīt, protams, ja piekritīs 

labaak mtz kaa galdnieka sapnisfreimo wrote:Mana māsa ar kādreiz "nodarbojās" hobija līmenī ar mazo mašīnīšu braukšanu un iekabināja daudziem. Tākā, ja būs vajadzība, varam arī viņu iesaistīt, protams, ja piekritīs

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
koa?DeeCee wrote:labaak mtz kaa galdnieka sapnisfreimo wrote:Mana māsa ar kādreiz "nodarbojās" hobija līmenī ar mazo mašīnīšu braukšanu un iekabināja daudziem. Tākā, ja būs vajadzība, varam arī viņu iesaistīt, protams, ja piekritīs
taa vinja ideja minimeetaafreimo wrote:koa?DeeCee wrote:labaak mtz kaa galdnieka sapnisfreimo wrote:Mana māsa ar kādreiz "nodarbojās" hobija līmenī ar mazo mašīnīšu braukšanu un iekabināja daudziem. Tākā, ja būs vajadzība, varam arī viņu iesaistīt, protams, ja piekritīs

Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
Un?DeeCee wrote:taa vinja ideja minimeetaafreimo wrote:koa?DeeCee wrote:labaak mtz kaa galdnieka sapnisfreimo wrote:Mana māsa ar kādreiz "nodarbojās" hobija līmenī ar mazo mašīnīšu braukšanu un iekabināja daudziem. Tākā, ja būs vajadzība, varam arī viņu iesaistīt, protams, ja piekritīs
- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
A cik sievieškārtas pārstāves vēl mums ir, kuras māk ātri pedāļus spiest un stūri grozīt? :neka:fade wrote:a kapeec juus visi tur mani ieaistiet? :neka:

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
- TheGirL
- Lady
Labpraat meiģinātu, bet šoreiz citas prioritātes 

Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

E46ci 325 , parasts golfs sex, drift & rock'n'roll !

klau, vajadzētu to sarīkot samērā drīz, lai pēc tam paliek vēl laiks kādu reizi aizbraukt uz trasi tiem, kuri tiek komandās. mošk tad komandas pat varētu uztaisīt treniņu Kandavā
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Sarīkompb wrote:klau, vajadzētu to sarīkot samērā drīz, lai pēc tam paliek vēl laiks kādu reizi aizbraukt uz trasi tiem, kuri tiek komandās. mošk tad komandas pat varētu uztaisīt treniņu Kandavā