nu atbalstitajs ta esi taka janesaa taads buusReinStorm wrote:Sarkanais videejais krekls der![]()
Bet kas tiek tiem kuri nav drifteri? :neka:
Burnout.lv - krekli
-
ReinStorm
- Spam addicted
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Burnout.lv - krekli
Bet es gribeeju SPAMER teamspiegs wrote:nu atbalstitajs ta esi taka janesaa taads buusReinStorm wrote:Sarkanais videejais krekls der![]()
Bet kas tiek tiem kuri nav drifteri? :neka:
Nomaini drift uz spamer un vsjoReinStorm wrote:Bet es gribeeju SPAMER teamspiegs wrote:nu atbalstitajs ta esi taka janesaa taads buusReinStorm wrote:Sarkanais videejais krekls der![]()
Bet kas tiek tiem kuri nav drifteri? :neka:![]()
-
ReinStorm
- Spam addicted
iz iiiiit poooosibllll???spiegs wrote:Nomaini drift uz spamer un vsjoReinStorm wrote:Bet es gribeeju SPAMER teamspiegs wrote:nu atbalstitajs ta esi taka janesaa taads buusReinStorm wrote:Sarkanais videejais krekls der![]()
dabuu spamer uzrakstu un gan jau lamberts kko izdomaas:DReinStorm wrote:iz iiiiit poooosibllll???spiegs wrote:Nomaini drift uz spamer un vsjoReinStorm wrote:Bet es gribeeju SPAMER teamspiegs wrote:nu atbalstitajs ta esi taka janesaa taads buusReinStorm wrote:Sarkanais videejais krekls der![]()
![]()
Ja taa var tad
-
ReinStorm
- Spam addicted
Nuu tas kas taisiija shitos paraugus...vareetu nodzeest nost driftu un uzspiest 6us jaunus taustinjus SPAMER :neka:spiegs wrote:dabuu spamer uzrakstu un gan jau lamberts kko izdomaas:D
-
Rihy
Nevajag nekādus spamer kreklus! Tā kā burnouts būtu viena spama vieta un viss 
- Juzix
- Has thanked: 24 times
Tad labāk visi drifteri un drifta atbalstītāji, nekā bezjēdzīgi podziņu klabinātāji!ReinStorm wrote:un itkaa visi buutu drifteriRihy wrote:Nevajag nekādus spamer kreklus! Tā kā burnouts būtu viena spama vieta un viss![]()
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
-
ReinStorm
- Spam addicted
Tad spama topiks jaaklapee cietJuzix wrote:Tad labāk visi drifteri un drifta atbalstītāji, nekā bezjēdzīgi podziņu klabinātāji!ReinStorm wrote:un itkaa visi buutu drifteriRihy wrote:Nevajag nekādus spamer kreklus! Tā kā burnouts būtu viena spama vieta un viss![]()
Labi nav vairs par teemu...lai tad paliek Driftinjsh!
- TheGirL
- Lady
Lambertino wrote: SpoilerShow SpoilerShow
Es par sarkano kreklu un cepurīti (otrais...tb videejais variants un ar to melno pleķi)
Nedz Manas tēmas prestižs un instrumentu spēks, nedz zināšanu plašums un plānu precizitāte..Nevar aizstāt Manas pieejas oriģinalitāti un skatiena vērīgumu
Dare to be Different 
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
E46ci 325 , parasts golfs, parasts porsche sex, drift & rock'n'roll !
Es par vidējo! A klau, uz muguras nick'u nemetīs virsū?
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Lambertino
Tātad šādi -
Cepure ar paretinātiem burtiem, lai neskartu vīli Drifta Krekls ar melno pleķi Krekls parastais, vienotā stilā, moš, pēcāk katrs pats, varētu uzlikt savu niku ja grib
Tātad - ja vis apmierina, rakstam kuram ko vajag, lai zinātu skaitu 
Cepure ar paretinātiem burtiem, lai neskartu vīli Drifta Krekls ar melno pleķi Krekls parastais, vienotā stilā, moš, pēcāk katrs pats, varētu uzlikt savu niku ja grib

- PuikaKriss
-
Lielgabals
Burnout t-kreklu ideja baigi laba, varbūt varam atdzīvināt? Un uztaisīt divdomīgu dizainu - cilvēki ir burnout darbā, mājās, utt...atkarībā no dizaina, ja būs asprātīgs - zinu vairākus, kam varētu uzdāvināt