Psc
fleix e46m3
Re: fleix e46m3
Labi ka draudzene domā kā palīdzētfleix wrote:Pats labakais pec shii incidenta tikko sekoja no draudzenes: SMS- Nevaig tev e-talonu nopirkt??
Psc![]()
Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
:nez: neesmu speeciigs tehnikaa, tapec pasham gruti par kko spriest, bij man problemas ar benzina sukni, bet to nomainijaam...Melnais wrote:kautkas ar elektroniku notika.. hehe, es smiešos, ja būs kloķenes devējs!nē, sadaleņu ķede nevar pārlekt mierīgi braucot!
pat ja pārlektu, tad nevarētu iedarbiināt nemaz!
Ja buutu suuuknis, tad diezvai butu check engine un vibraacija no motora
- Archuks
- BMW
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ko uz bmauto, nevis pie ///m speciālista? 
cerams, ka nekas traks, tikai kkāda huiņa ar elektroniku
EVO X SST / RACE CAR INCOMING

inžnieris/mehāniķis/elektriķis/mūziķis/datorspeciālists/žigalo/bezdarbnieks vienā personāMelnais wrote:nu, droši vien beigts detonācijas devējs, vai tas pats kloķenes devējs. kad uzzini, pasaki, oki?fleix wrote::nez: neesmu speeciigs tehnikaa, tapec pasham gruti par kko spriest, bij man problemas ar benzina sukni, bet to nomainijaam...Melnais wrote:kautkas ar elektroniku notika.. hehe, es smiešos, ja būs kloķenes devējs!nē, sadaleņu ķede nevar pārlekt mierīgi braucot!
• Reibums - labprātīga ļaušanās vājprātam.

- mbertulis
- Dubultaģents
Melnais ir no sērijas, kas der visam neder nekam.mpb wrote:inžnieris/mehāniķis/elektriķis/mūziķis/datorspeciālists/žigalo/bezdarbnieks vienā personāMelnais wrote:nu, droši vien beigts detonācijas devējs, vai tas pats kloķenes devējs. kad uzzini, pasaki, oki?fleix wrote::nez: neesmu speeciigs tehnikaa, tapec pasham gruti par kko spriest, bij man problemas ar benzina sukni, bet to nomainijaam...Melnais wrote:kautkas ar elektroniku notika.. hehe, es smiešos, ja būs kloķenes devējs!nē, sadaleņu ķede nevar pārlekt mierīgi braucot!
Labi,
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
šito arī iedomājos.GirtzB wrote:vispār izklausās pēc degvielas piegādes problēmas vai kādu aizdedzes spoļu nāves.
Degvielas - nu raustīšanās jā, bet šaubos, ka ček enģins iedegtos
Un melnais - ķēde nevar pārlekt mierīgi braucot?
Fleix -kādas bija skaņas? Raustijās tikai, vai k kas grabēja?

nus ja tur sprausla vai spiediena regulators tad gan jau tāpat check engine degs...
uz sūkni un filtru check varētu nereaģēt.
uz sūkni un filtru check varētu nereaģēt.
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
Shim daudz darba + gruuti dabuunams rokaa. Butiba, ja bus nemeeriigs kosmoss, netaisiishu BM Auto.Archuks wrote:ko uz bmauto, nevis pie ///m speciālista?
Skaņas nekādas dižās nebij, tīri tas, ka griez ap 2 štukām un motors nemērā raustās. Pāri dienvidniekam pārripoju uz 40, mosh nevaidzeeja vispar braukt 
Kad apstaajos un bij neitralajaa, bija taadi kaa tikskji un motora vibraacijas
Galvenais, lai nav plaisas starp cilindriem..
Kad apstaajos un bij neitralajaa, bija taadi kaa tikskji un motora vibraacijas
Galvenais, lai nav plaisas starp cilindriem..
- Lambertino
- JuniorKupeju, Dzīvokli...
Braukt točna nevajadzēja 
Ja neesi 100% droš kas pa vainu, tad nebraukt. Ja vaina būs tikai indukcenē, tad neko braukšana nebūs izdaijusi. Bet ja kāda nbopietnāka problēma, tad ... :neka:
Kamdēļ domā, ka plaisas? Tad būtu jābūt tosolam eļļā vai otrādi.
Moš vēl vānoss palidojis
Varētu gan tikšķēt, gan raustīties, gan lampiņa iedekties 
Ja neesi 100% droš kas pa vainu, tad nebraukt. Ja vaina būs tikai indukcenē, tad neko braukšana nebūs izdaijusi. Bet ja kāda nbopietnāka problēma, tad ... :neka:
Kamdēļ domā, ka plaisas? Tad būtu jābūt tosolam eļļā vai otrādi.
Moš vēl vānoss palidojis

nestrādājoš vanos neierobežo motora funkcionalitāti, vienkārši jauda/grieze daļēji pazūd nah.
izklausās pēc kādiem pāris mirušiem cilindriem(nu tur sākot ar sveces, inducenes, sprauslas) vai vēl kā nopietnāka...
izklausās pēc kādiem pāris mirušiem cilindriem(nu tur sākot ar sveces, inducenes, sprauslas) vai vēl kā nopietnāka...
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
Shitais peec pieredzes, zinu, ka drivers testa peec man bij vanosam kko atvienojis, un izbraucot jauda bija apmeram kaa 318isGirtzB wrote:nestrādājoš vanos neierobežo motora funkcionalitāti, vienkārši jauda/grieze daļēji pazūd nah.
..
Vismaz tagad (cerams) parlasiis to motoru normali, jo vislaik chakareejos ar to piegrabeeshanu, bij izcilaats vanos, nochekotas varstu atstarpes- nekaa.
Nakamais bij doma jaukt motoru valjaa un skatiities, mosh kjeede pastiepusies, bet lidz tam netikaam
Nakamais bij doma jaukt motoru valjaa un skatiities, mosh kjeede pastiepusies, bet lidz tam netikaam