Rihy cosworth
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Rihy cosworth
Un viņiem bija pajāt, ka es ar to pašu bremžu sistēmu iepriekšējos gadus izgāju bez problēmām.
Rihy wrote:Un viņiem bija pajāt, ka es ar to pašu bremžu sistēmu iepriekšējos gadus izgāju bez problēmām.
vnk piepi5hanaas

nu b1e ka uzsita asinis, labi vismaz ka par manu otru auto vinjiem iisti nebija ko teikt

SOLD

-
bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths
tad es saku ka vinam arii ir qwatra tad vins aplauzas un teica ka jeb kuraa gadijuma vinam nevar but r16 orginalie diski
dalbajobs!
tad es saku ka vinam arii ir qwatra tad vins aplauzas un teica ka jeb kuraa gadijuma vinam nevar but r16 orginalie diski

RoDeO wrote:bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths
tad es saku ka vinam arii ir qwatra tad vins aplauzas un teica ka jeb kuraa gadijuma vinam nevar but r16 orginalie diskidalbajobs!

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
sitiem vajag kaadu cosiishu bukletu aizstiebt un iebaazt caur riikli aklajaa zarnaaRoDeO wrote:bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths
tad es saku ka vinam arii ir qwatra tad vins aplauzas un teica ka jeb kuraa gadijuma vinam nevar but r16 orginalie diskidalbajobs!

cosworth diski jau laikam maksaas kaadas 5x vairaak nekaa sitie ne ?
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
Man ir oriģinālie cosworth diskiDeeCee wrote:sitiem vajag kaadu cosiishu bukletu aizstiebt un iebaazt caur riikli aklajaa zarnaaRoDeO wrote:bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths

bremzu ne mashiinas ?Rihy wrote:Man ir oriģinālie cosworth diskiDeeCee wrote:sitiem vajag kaadu cosiishu bukletu aizstiebt un iebaazt caur riikli aklajaa zarnaaRoDeO wrote:bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
-
Nu r16. Te bija runa par auto diskiem, ne bremžu. Bet es dabūšu visu priekšējo bremžu sistēmu oriģinālo, diskus, suportus, šļaukas.DeeCee wrote:bremzu ne mashiinas ?Rihy wrote:Man ir oriģinālie cosworth diskiDeeCee wrote:sitiem vajag kaadu cosiishu bukletu aizstiebt un iebaazt caur riikli aklajaa zarnaaRoDeO wrote:bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths
Bet jams jau prasa vai tas orģinālais bremžu komplekts gadījumā nemaksā 5x dārgāk nekā tas kas tgd bija?Rihy wrote:Nu r16. Te bija runa par auto diskiem, ne bremžu. Bet es dabūšu visu priekšējo bremžu sistēmu oriģinālo, diskus, suportus, šļaukas.DeeCee wrote:bremzu ne mashiinas ?Rihy wrote:Man ir oriģinālie cosworth diskiDeeCee wrote:sitiem vajag kaadu cosiishu bukletu aizstiebt un iebaazt caur riikli aklajaa zarnaaRoDeO wrote:bija tik smiekligi ka es tam maina vecakajam uzpraisju vai vins zin kas taa pa masinu vins taa piegaja aizmugure! nu eskorts. cosworths

Jeep Grand Cherokee
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
Toyota Corolla
BMW E91 320D
VAZ 2105
Audi S8
SAAB 9-5 Vector
-
- Martinss
- Has thanked: 2 times
Orģinālie priekšējie bremžu diski maksā 18ls gabalā ja ir 276mm, ja lielie, tad 37ls gabalā.
Un supporti der 1:1, vismaz tā vajadzētu būt ar cossie original bremžu diskiem. Bet nu Rihim jau ir orģinālās bremzes dabūtas, tāpēc novēlu veiksmi iziet TA.

piekriitu ka piepishanaas, no pieredzes. pirms meenesha gaaju skati infiniti, piepisaas ka nav hrenona korekcijas, lai gadn jau tresho gadu eju vienaa un taja pashaa vietaa, pie viena un taa pasha pipara, tikai shogad ir probleema ar to, bet nu tiku kkaa sveikaa cauri..riddler wrote:Rihy wrote:Un viņiem bija pajāt, ka es ar to pašu bremžu sistēmu iepriekšējos gadus izgāju bez problēmām.
vnk piepi5hanaas![]()
nu b1e ka uzsita asinis, labi vismaz ka par manu otru auto vinjiem iisti nebija ko teiktjo droshvien pirmoreizi manija taadu
2. pagaajshnedeelj gaaju savam spainim skati, pieseejaas par izpluudi, preciizi punktu nenociteeshu, bet neatbilst konstrukcijai, laigan pagaajshgad vispaar par to neko neuzprasiija, korkjis gala un aidaa. shogad 1.konstrukcija, 2. skanja cho ta kkas 99,6 dB ar visu korkji, cik bez, nezinu

atgaazes mosh no staaveeshanas, nebija kaartiigi izkakaajies kaadu laicinju.
interesanti arii tas ka piesienaas par bremzhu diskiem, biju dzirdeejis ka stienjus nelaizhot cauri kuriem ir uzliktas mazaas bremzes, tobish wrx un viskautkaa krustojums, man par briinumu to nepamaniija. taa kaut kaa.
vieniigais skaidroums kaapeec taa piesienaas 1. iekaasee naudinju valsts kasee, man jau shkjiet ka smiekliigi, bet nu dara visu iespeejamo. 2.variants, taisa ljoti BAIGO kaartiibu transporta jomaa, lai viss buutu chiki piki, bet tad vismaz vajadzeeja buut lietas kursaa par visu, kas un kaa...
-
+ vēl tas, ka katrs darbinieks šodien ļoti cīnās par to, lai savā vietā paliktu. Katrs iemesls atlaišanai var pie tā arī nonākt 

-
Nu pirmkārt TA darbinieki tur vairums nestrādā pirmo dienu un no tehniskajām lietām kaut ko sajēdz.fubuz wrote:bet kā pie velna cilvēks, kam nav STIenis var pateikt, ka ir WRX mazās bremzes?
Otrkārt - ja tikko reģistrēts stienis bijis uz TA, ar visām brembo bremzēm utt, var tak saprast, ka tie mazie diski nav original. nav jau jābūt speciālistam, lai to pateiktu.
-
Nezinu, kas ir ar e30 aizmugurējām bremzēm, taču loģiski, ka netiek atļauta oficiāli tāda pārbūve, kas pasliktina auto bremzēšanos, kā tas ir mazo bremžu gadījumā