Driftam der gan žiletes, gan pūstie spārni un viss pārējais, jo tas auto padara iespaidīgāku. Tāpat vajag spilgtas krāsas utt. Tas pats Gvido e36, spilgtās krāsās izskatās ahujenna bildēs, bet citi, salīdzinoši garlaicīgie auto vnk nekādi... Driftam vajag tā, lai izskatās ahujenna. Ja tās ir žiletes, body kiti (saprāta robežās protams), tad tas der
Logjiski, ka vaig spilgtas kraasas, ne-stock izskatu utt, bet tas nenoziimee, ka visi mega bodykiti un krasojumi izskatiisies ok.
Stock bmw driftaa vispaar ir kaa Jamaikietis uz sleepeem
jaa tiesi taa jeb kurs bodykits izskats labi tad gad masina ir lidz zemei! nevis taa ka brauka pa ielu un vel kur nu uz nepiemeerota izmeera ritenime kas pazud arkaas!
es personigi pagaidam nevaru uzlikt kitu jo taa nauda ir jaigulda motoraa un citas tehniskas lietas!
varbut nakam gad bus prieksejas bamperis no kkekavas un haube no karbona lai viegkalas purns!
plus vel gribu baigi gay wing! tadu mega augstu spolieri !
Un tad jau arī rallijā tie visi "IDIOTI" sakarinājuši savus golfus, žiguļus un subārus ar visādiem škiedras mēsliem un kur nu vēl ar kniedēm alumīniju kautkur piekniedējuši
Man prātā ir viens labs salīdzinājums - Baletā dejo triko, bet uz ielas tač to nevelk. Značit balets suc, un jādējo šūzos, džinsās un T-kreklā.
Wu-Ryder wrote:Un tad jau arī rallijā tie visi "IDIOTI" sakarinājuši savus golfus, žiguļus un subārus ar visādiem škiedras mēsliem un kur nu vēl ar kniedēm alumīniju kautkur piekniedējuši
Man prātā ir viens labs salīdzinājums - Baletā dejo triko, bet uz ielas tač to nevelk. Značit balets suc, un jādējo šūzos, džinsās un T-kreklā.
Wu-Ryder wrote:Un tad jau arī rallijā tie visi "IDIOTI" sakarinājuši savus golfus, žiguļus un subārus ar visādiem škiedras mēsliem un kur nu vēl ar kniedēm alumīniju kautkur piekniedējuši
RoDeO wrote:jaa tiesi taa jeb kurs bodykits izskats labi tad gad masina ir lidz zemei! nevis taa ka brauka pa ielu un vel kur nu uz nepiemeerota izmeera ritenime kas pazud arkaas!
es personigi pagaidam nevaru uzlikt kitu jo taa nauda ir jaigulda motoraa un citas tehniskas lietas!
varbut nakam gad bus prieksejas bamperis no kkekavas un haube no karbona lai viegkalas purns!
plus vel gribu baigi gay wing! tadu mega augstu spolieri !
Rodiņ-apdomā labi!
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2 "Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
Rihy wrote:Driftam der gan žiletes, gan pūstie spārni un viss pārējais, jo tas auto padara iespaidīgāku. Tāpat vajag spilgtas krāsas utt. Tas pats Gvido e36, spilgtās krāsās izskatās ahujenna bildēs, bet citi, salīdzinoši garlaicīgie auto vnk nekādi... Driftam vajag tā, lai izskatās ahujenna. Ja tās ir žiletes, body kiti (saprāta robežās protams), tad tas der
+1 , tie lauķi ar saviem stereotipiem var norauties podā
Rihy wrote:Driftam der gan žiletes, gan pūstie spārni un viss pārējais, jo tas auto padara iespaidīgāku. Tāpat vajag spilgtas krāsas utt. Tas pats Gvido e36, spilgtās krāsās izskatās ahujenna bildēs, bet citi, salīdzinoši garlaicīgie auto vnk nekādi... Driftam vajag tā, lai izskatās ahujenna. Ja tās ir žiletes, body kiti (saprāta robežās protams), tad tas der
+1 , tie lauķi ar saviem stereotipiem var norauties podā
a kāpēc uzreiz lauķi? moš arī tie paši "pilsētnieki" ?
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Tie spoileri arī k-kādu funkciju arī pilda , jo k-kā neticu , ka šitam tas spoilers ir uzlikts , lai tik iespaidīgāk izskatītos. Btw šitais Willow Springs posmā ātrāko laiku savā klasē uzrādija.