Rihy cosworth

Visi kas iepirkuši sev jaunu auto un vēlas palielīties tad lielās šajā sadaļā. Nu tad lai labi ripo :)

Moderators: Juzix, Bastard

Locked
RiCh
Spam addicted
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Rihy cosworth

Post by RiCh »

fubuz wrote:IMO kāda starpība tas pats, kas ir e30 aizmugurējām bremzēm.
K-kādi e30 nāca uzreiz ar disku bremzēm aizmugurē.
Mikuzz

Post by Mikuzz »

Voicis wrote: piekriitu ka piepishanaas, no pieredzes. pirms meenesha gaaju skati infiniti, piepisaas ka nav hrenona korekcijas, lai gadn jau tresho gadu eju vienaa un taja pashaa vietaa, pie viena un taa pasha pipara, tikai shogad ir probleema ar to, bet nu tiku kkaa sveikaa cauri..
2. pagaajshnedeelj gaaju savam spainim skati, pieseejaas par izpluudi, preciizi punktu nenociteeshu, bet neatbilst konstrukcijai, laigan pagaajshgad vispaar par to neko neuzprasiija, korkjis gala un aidaa. shogad 1.konstrukcija, 2. skanja cho ta kkas 99,6 dB ar visu korkji, cik bez, nezinu :roll: , 3.atgaazes, un 4. kko par labdu veel pieseejaas.
Bieži piekrītu, šoreiz nē.

Korekcijai xenonam jābūt, ja vien tas nav amerikānis.

Subaru, Evo standartvainas- bramzes, troksnis, atgāzes...
Konstrukcija neatbilst tapēc, ka troksnis neatbilst, būs troksnis atļautajā līmenī, būs viss labi ;)

Noteikumus pieņēma ministru kabinets, pēc tiem arī tur strādā :neka:
Mikuzz

Post by Mikuzz »

fubuz wrote:IMO kāda starpība tas pats, kas ir e30 aizmugurējām bremzēm.
A kas ar E30 pakaļējām bremzēm ? :roll:
GirtzB

Post by GirtzB »

tas ka oem disku bremzes aizmugurē bija pieejamas jau no 318is, nevis tikai 325
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Voicis

Post by Voicis »

Mikuzz wrote:
Voicis wrote: piekriitu ka piepishanaas, no pieredzes. pirms meenesha gaaju skati infiniti, piepisaas ka nav hrenona korekcijas, lai gadn jau tresho gadu eju vienaa un taja pashaa vietaa, pie viena un taa pasha pipara, tikai shogad ir probleema ar to, bet nu tiku kkaa sveikaa cauri..
2. pagaajshnedeelj gaaju savam spainim skati, pieseejaas par izpluudi, preciizi punktu nenociteeshu, bet neatbilst konstrukcijai, laigan pagaajshgad vispaar par to neko neuzprasiija, korkjis gala un aidaa. shogad 1.konstrukcija, 2. skanja cho ta kkas 99,6 dB ar visu korkji, cik bez, nezinu :roll: , 3.atgaazes, un 4. kko par labdu veel pieseejaas.
Bieži piekrītu, šoreiz nē.

Korekcijai xenonam jābūt, ja vien tas nav amerikānis.

Subaru, Evo standartvainas- bramzes, troksnis, atgāzes...
Konstrukcija neatbilst tapēc, ka troksnis neatbilst, būs troksnis atļautajā līmenī, būs viss labi ;)

Noteikumus pieņēma ministru kabinets, pēc tiem arī tur strādā :neka:
bet vai tad es teicu ka kaut kam nav jaabut?
es saliidzinaaju, kaa bija pagaajushogad un ka ir tagad, ka tagad skataas kaut kaa ipashi, atshkjiriibaa no pagaajushaa gada.

infiniti ir kanaadietis.

konstrukciju un troxni es pilniigi saprotu ka mani neizlaida, un neko nenoliedzu un neesmu teici ka lasharas vai maitas ka neizlaida, veinkaarshi pagaajushogad neko par konstrukciju neteica. taa luuk.
Voicis

Post by Voicis »

Rihy wrote:
fubuz wrote::offtopic: bet kā pie velna cilvēks, kam nav STIenis var pateikt, ka ir WRX mazās bremzes?
Nu pirmkārt TA darbinieki tur vairums nestrādā pirmo dienu un no tehniskajām lietām kaut ko sajēdz.
Otrkārt - ja tikko reģistrēts stienis bijis uz TA, ar visām brembo bremzēm utt, var tak saprast, ka tie mazie diski nav original. nav jau jābūt speciālistam, lai to pateiktu.
regjistraacijas aplieciibaa vienkaarshi Subaru Impreza, vairs nekas :) nu je neskaita ka 195KW
Mikuzz

Post by Mikuzz »

Voicis wrote:

bet vai tad es teicu ka kaut kam nav jaabut?
es saliidzinaaju, kaa bija pagaajushogad un ka ir tagad, ka tagad skataas kaut kaa ipashi, atshkjiriibaa no pagaajushaa gada.

infiniti ir kanaadietis.

konstrukciju un troxni es pilniigi saprotu ka mani neizlaida, un neko nenoliedzu un neesmu teici ka lasharas vai maitas ka neizlaida, veinkaarshi pagaajushogad neko par konstrukciju neteica. taa luuk.
Nevar tā būt, ka legālu xenonu laiž cauri un tad izdomā ka nelaiž, tas nav no darbinieka atkarīgs...

Ar troksni visādi gadās, pa gadu bišk izdega virinot, un rezultāts gatavs :D
Rihy

Post by Rihy »

Labi, labi, nepiekakājiet manu topiku :offtopic: :D
*Sicram
Has thanked: 3 times

Post by *Sicram »

Es zinu, kaut ko tādu , ko zin tikai es un Rihy :aiwa:
Piedāvāju kvalitatīvus foto pakalpojumus !
PM vai 29764007

Jā, Pavasara 2019. uzmetēji ir Fretka/Vilciens/Abit
Rihy

Post by Rihy »

Tieši tā. Šodien pienāk zvans no csdd pārvaldes. Tur man izskaidro, ka šie, kā jau iepriekš teica, ir sazinājušies ar bremžu ražotāju. Tarox ir snieguši csdd visus nepieciešamos serfitikātus par pārbūvi, par testiem utt. Vārdu sakot, csdd apstiprina šo esošo bremžu sistēmas pārbūvi, arī ar visām armētajām bremžu šļaukām. Tas viss tiks klasificēts kā 1. pakāpes pārbūve. Ļoti labi 8)
Juzix
burnout.lv foto team
Has thanked: 23 times

Post by Juzix »

:cool:
Image :latvija:
"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
DeeCee
EMO

Post by DeeCee »

sapraata paziimes tajaa iestaadiijumaa? :shock:

:cool: :D
Ir tikai divu veidu cilvēki - tādi, kuriem es patīku, un tādi, kuri var iet dirst.
DimanC

Post by DimanC »

Rihy wrote:Tieši tā. Šodien pienāk zvans no csdd pārvaldes. Tur man izskaidro, ka šie, kā jau iepriekš teica, ir sazinājušies ar bremžu ražotāju. Tarox ir snieguši csdd visus nepieciešamos serfitikātus par pārbūvi, par testiem utt. Vārdu sakot, csdd apstiprina šo esošo bremžu sistēmas pārbūvi, arī ar visām armētajām bremžu šļaukām. Tas viss tiks klasificēts kā 1. pakāpes pārbūve. Ļoti labi 8)
ja jau offtopiks, tad lai iet offtopiks līdz galam :D
man ziņkārība:
Tarox ir Tavas fiestas šķūninga bremžu izgatavotājs?
vai zini, kādus "visus nepieciešamos sertifikātus" tas Tarox ir iesniedzis? LV tak testi diez vai k-kādi veikti... kaut kas no Eiropas, TÜV vai tml? :roll:
kas viņus uz to pamudināja un kāda viņiem to motivācija darīt?

p.s. apsveicu. šitā sajūta ir pazīstama, kad pēc ilgiem laikiem ietiepīgā iestādē tomēr panāc savu taisnību :P
burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Rihy

Post by Rihy »

Kāda viņiem motivācija? Acīmredzot viena - pamatoti atbildēt uz manis iesniegto sūdzību, kāpēc šīs bremzes neder. Toreiz viņi teica, ka sazināsies ar ražotāju. To arī izdarīja. Un acīmredzot Tarox bija spējīgs attiecīgi visu pamatot. Minēja, ka saņēmuši serfitikātus, kaut kādus testu rezultātus u.tml. Uz vietas, iespējams, man visu izstāstīs sīkāk un saprotamāk. Bet nu ir prieks, ka tomēr veselais saprāts un patiesība uzvar, jo ne jau es pašrocīgu tur esmu kaut ko pārbūvējis utt. :)
gacciZm
Moderators

Post by gacciZm »

Īstenībā esmu nedaudz pārsteigts par bijušā kantora manevru - zvanīt bremžu ražotājam, lai pārliecinātos par attiecīgā produkta legalitāti. Šis varētu būt labs precedents līdzīgiem gadījumiem arī vēlāk. Iespējams, ka beidzot kkas mainīsies tajā "mūsu TUV un cits TUV" bardakā.
Mikuzz

Post by Mikuzz »

Armētās šļaukas vienas pašas skaitīsies kā pārbūve, bet ja ļoti gribēsies, tad varēs legalizēt uz sava auto jebkurš :)
Tomels

Post by Tomels »

Tiešām esmu pārsteigts.
:yo:
rixis

Post by rixis »

tas ir labi :yo:
Kia (D)eNiro 64kWh ‘19 :naac:
Audi A3 2.0TDi '09 - pārdots
Nissan Leaf ZE0 '14 - pārdots
Honda Accord Aerodeck F20A2 '94 - pārdots
Honda Civic Aerodeck VTi B18C4 LSD '99 - pārdots
Alfa Romeo 145 Limited 500/No. 383 '00 - karotēs
*Honda Civic EJ9 1.4is '96 - karotēs
Val

Post by Val »

Tad jau oriģinālajām bremzēm no cita modeļa arī nebūs problēmu ar legalitāti :D
80tq gte = 150 poniji un 1 ēzelis :D
Rihy

Post by Rihy »

Kā jau minimeetā daudzi redzēja, fords ir ieguvis tehnisko apskati (uz mēnesi). Atliek sadarīt pārējās, salīdzinoši maznozīmīgās lietas un tad jau droši varēs doties pēc normālas TA. Kad braucu prom, noteikti varēja dzirdēt, kā gaudo kārba. Šodien tas viss pastiprinājās, kļuva grūtāk slēgt ātrumus, 3. ātrumā ar krakšķi. Otrajā tai gaudošanai klāt nāca pat krakšķi un klaboņa neliela. Ir variants, ka kārbā ir ielieta nepareiza eļļa :roll: Vai arī tās eļļas noplūdes ir tieši no kārbas :neka:
Locked