Labu laiku atpakaļ kkādos driftos autostāvvietā, kkad uz ielas arī :neka:Aigo wrote:Vairākkārt redzēts kur?MartinsG wrote:Vairākkārt redzēts auto.
Ir ok!Esmu zemāks par zāli un klusāks par ūdeni
![]()
Aigo E36
Re: Aigo E36 (Alpina B6)
E39 ///M paket individual key-lets-go swadowline edishen
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte
Alfa 166 aka poor man's Quattroporte

Vispār jau arī 1.6 ir tikai 1596cc, un M3 3.0 ar tikai 2990cc. Respktīvi BMW (manuprāt visi vācieši) apaļo uz augšu. Bet atklāti sakot man tak vienalga cik tur to kubu. Galvenais ko tie dod. Un pa īsu palika jau pēc otrās nedēļasVal wrote:pēc tehpases drīzāk ir 2.7 :neka:Aigo wrote:B6 2.8 (kā man)

- Juzix
- burnout.lv foto team
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 0
Ar ko eksterjērs un interjērs atšķiras no parasta e36? Stūre, priekšā lūpa.... kas vēl?

"Ja Tu esi lohs, tad tevi izglabt ir grūti" (c) Petka IV2
"Man principā ir P0HUJ" (c) GG IV2.5
tie plazmas rinķi bija jau kad nopirki vai pats liki??? nekad nesapratiišu kapeec izgudroja taho ar 1/100 takaa vecaa mjaudi vai pasaataa! :neka: :neka:
bet taa jau auto smuks!
bet taa jau auto smuks!

BMW e36 318is bezjēdzīgai riepu kūpināšanai!
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
BMW 530d ikdienai!
Piedāvāju visa veida auto remontu!
Riepu maiņu un balansēšanu!
Smilšu strūklu!
Kā arī metināšanas,virpošanas un frēzēšanas darbus!
22466286
- mbertulis
- Dubultaģents
- Has thanked: 0
Turpinam kopt un braukt! 

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

Ratus taisa ziemā, ragavas vasarā, bet bembi visu cauru gadu !

beidziet spamot lai autors ieliek salona bildi ar sērijas nummura plāksnīti, motora bildi un WIN, kurš alpinai ir savs unja viss būs skaidrs.
p.s. B8 bija gan 4.0 gan 4.6
p.s. B8 bija gan 4.0 gan 4.6
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
p.s. mans viedoklis ir autoritatīvs un vienīgais pareizais.
Braukt ir priex
kalnins, viss tāds jau bija.
GirtzB, salona sērijas numura plāksnītes nav. Nezinu kur tā izčebējusi
VIN - WBABF310X0EF05733 Ja ko viarāk no tā izkodīsi painformē arī mani. Man no tā VIN labāk nepalika. Bet ja jau tu saki ka Alpinai bija savs, tad jau šitā nav Alpina :neka:
A no motora bildes jēga? Vizuāli ne ar ko neatšķiras no M50.

VIN - WBABF310X0EF05733 Ja ko viarāk no tā izkodīsi painformē arī mani. Man no tā VIN labāk nepalika. Bet ja jau tu saki ka Alpinai bija savs, tad jau šitā nav Alpina :neka:

Pie kura saimnieka, tad tika aplasīta šī Alpina? :neka:
Vispār jau interesants aparāts! Esi skrējies ar kādu parastu 2.8?
Vispār jau interesants aparāts! Esi skrējies ar kādu parastu 2.8?

Koiloveri, sēdinātas atsperes, ielas sporta amortizatori un čiptūnings. PM!
apaļo nevis vienmēr uz augšu, bet tā kā matemātiski jānoapaļoAigo wrote:Vispār jau arī 1.6 ir tikai 1596cc, un M3 3.0 ar tikai 2990cc. Respktīvi BMW (manuprāt visi vācieši) apaļo uz augšu. Bet atklāti sakot man tak vienalga cik tur to kubu. Galvenais ko tie dod. Un pa īsu palika jau pēc otrās nedēļasVal wrote:pēc tehpases drīzāk ir 2.7 :neka:Aigo wrote:B6 2.8 (kā man)

1596cm3 arī noapaļojas uz 1.6, bet analogi 2990cm3 - uz 3.0, savukārt 2724cm3 - uz 2.7

being a better driver is not an unfair advantage...
Aplasīts jau tika Vācijā. Džeks kas atvilka to uz LV uz to nejauši bija uzdūries tur un stāvoklis tai bija visai bēdīgs. Bet pa saprātīgām naudiņām paņēma to kas palicis pāri un savedis kaut cik cilvēcīgā paskatā.
Skrējies esmu tik vien kā pie luksaforiem
Panākumi mainīgi, bet domāju ka pamatā vainīga blīve starp stūri un sēdekli (respektīvi es). Bet teorētiski lai gan poniju man vairāk, tomēr 328 sanāk vairāk Nm (ja palikuši visi kas nāk standartā), kas ar visu izšķir. Žēl bet visiem draugiem kaut kādi mazmotori, tā ka nav ar ko salīdzināt objektīvi.
Bet vispār tur jāštuko kaut kas (jāņem nost koniskais filtrs vai gaisa masas mērītājs iet uz beigām vai ar izplūdi esmu ieberzies), jo neiet tik labi kā vajadzētu.
Skrējies esmu tik vien kā pie luksaforiem

Bet vispār tur jāštuko kaut kas (jāņem nost koniskais filtrs vai gaisa masas mērītājs iet uz beigām vai ar izplūdi esmu ieberzies), jo neiet tik labi kā vajadzētu.

- DimanC
- Has thanked: 0
re, kādam jābūt ALPINA's VIN (nevis WIN
)

burnout.lv: "pagrieziena lenkis","strava no generatora kas ir na šaru","koniskas riepas","speciga provodka","turbodizelis+benzins der gandriz jebkura kombinacija",atmosferiskais turbo,divmastu spararats,un,protams, MELNAIS
Pec ta VIN auto ir BMW 325i Coupe kura bija izlaista maija 1992 gada. Tev zem kapota nav VIN?Aigo wrote:kalnins, viss tāds jau bija.

nus ja VIN ir BMW un nekur nevari atrsast nostrīpotu un blakus ALPINA vinu tad tas ir e36 vulgaris,
R6 spēks S54B32+2JZ-GE
Braukt ir priex
Braukt ir priex
Sveikts ar pirkumu!
Vari iemest kādu bildi ar motortelpu, gribu redzēt, kas viņam zem kapota darās.
Cik saprotu E36 Alpina B6 2,8/2 coupe bija saražots 42 eksemplāros. Dokumentos būtu jāfigurē Alpinas nosaukumam. Mož šis ir vienkārši konstruktors ar Alpinas detaļām.
Katrā ziņā
autiņš. Prasās uzlikt pareizos diskus 
Vari iemest kādu bildi ar motortelpu, gribu redzēt, kas viņam zem kapota darās.
Cik saprotu E36 Alpina B6 2,8/2 coupe bija saražots 42 eksemplāros. Dokumentos būtu jāfigurē Alpinas nosaukumam. Mož šis ir vienkārši konstruktors ar Alpinas detaļām.
Katrā ziņā